Absolventi

Fa cunostinta cu absolventii Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina!

Fiecare copil absolvent a participat timp de o saptamana, in calitate de student, la programele radio si video Itsy Bitsy, alaturi de Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spinner si Spark.

Calatoria de la OU la SupererOU cuprinde, pentru fiecare copil, interviuri telefonice in programele radio si participarea, in calitate de realizatori, in studiourile radio si video Itsy Bitsy.

Iata care sunt primii absolventi ai„Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”:

Mihai Cristian Mogos

Data absolvirii: 28 februarie 2021

Mihai Cristian Mogos vrea sa devina chimist si face tot felul de experimente cu tot ce gaseste prin casa. I-ar placea, totusi, sa devina si bucatar, pentru ca ii place mult sa gateasca si sa manance. Stie sa faca snitele, prajituri, bombonele si clatite. In plus, stie sa spele si vasele.

Afla mai multe despre Mihai aici.

Vezi aici filmul petrecerii de absolvire a lui Mihai.

Sofia Georgiana Usturica

Data absolvirii: 21 februarie 2021

Sofia iubeste muzica si dansul, face cursuri de chitara si dansuri populare, ii place sa se joace cu parintii ei si si sa-l tina in brate pe fratiorul ei mai mic, Iustin. Sofia crede ca are superputerea iubirii si ar vrea sa faca o magie ca sa poata calatori oriunde, cu ajutorul unui inel fermecat.

Afla mai multe despre Sofia aici.

Vezi aici filmul petrecerii de absolvire a Sofiei.

Radu Leu

Data absolvirii: 14 februarie 2021

Radu este pasionat de tehnica si de filme documentare, stie o multime de lucruri despre animale si despre spatiul cosmic si se pregateste deja sa devina cosmonaut. Crede ca superputerea lui este sa o convinga pe mama sa sa-i cumpere lucruri scumpe si are idei originale despre cum s-ar putea schimba lumea.

Afla mai multe despre Radu aici.

Vezi aici filmul petrecerii de absolvire a lui Radu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s