Matei Popescu, student la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Matei Popescu are 7 ani si a fost student la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 15 – 21 martie. 

Lui Matei ii place inghetata, face cursuri de dans si i-ar placea sa cante intr-o trupa rock.

De asemenea, Matei e pasionat de masini si de constructii, care de care mai interesante, si isi doreste sa devina inventator si sa schimbe lumea, inventand teleportarea.

Matei a fost prezent in direct, in studioul Itsy Bitsy, in emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina de luni, miercuri si vineri, alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00).

De asemenea, Bitsy l-a avut invitat pe Matei prin telefon, in emisiunea ItsyBitsyNeata zilnic, de luni pana vineri.

Calatoria lui Matei de la OU la SupererOU s-a incheiat printr-o ceremonie de absolvire care a avut loc duminica, 21 martie, si care a fost transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy. Gazdele ceremoniei au fost DJ Dodi si SuperZapa.

Urmareste filmuletul de mai jos si afla mai multe despre Matei Popescu, student la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe Gaina: 

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” participa copii romani in varsta de maximum 10 ani, inscrisi in prealabil si selectati in urma unei preselectii. Mai multe detalii se gasesc AICI.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s