Târg caritabil de Primăvară pentru copiii instituționalizați, la Cărturești Verona, pe 24 februarie

Ajungem MARI, cel mai mare program național în sprijinul copiilor instituționalizați din România, vă invită la prima ediție a Târgului caritabil de Primăvară „Dăruim și Ajungem MARI”. Evenimentul are loc sâmbătă, 24 februarie, între orele 11:00 și 19:00, la Cărturești Verona. Fondurile strânse vor fi direcționate către nevoile copiilor din sistemul de protecție: excursii și … Continuă lectura „Târg caritabil de Primăvară pentru copiii instituționalizați, la Cărturești Verona, pe 24 februarie”

De mâine în cinema: Povestea magică a fluturilor

Din 23 februarie intră în cinematografe noua animație distribuită de Vertical Entertainment: Povestea magică a fluturilor! Animația îl urmărește pe tânărul fluture pe nume Patrick, ce pleacă în aventura vieții sale pentru a-și împlini visul de a zbura. Visul este unul măreț deoarce Patrick este un fluture special, având o singură aripă. Va reuși el … Continuă lectura „De mâine în cinema: Povestea magică a fluturilor”

„Luna lui Ion Creangă – Povești și Amintiri din copilărie“ revine la Teatrul Ion Creangă cu ediția a doua

Evenimentul dedicat celui mai iubit dintre povestitorii români continuă cu o nouă ediție la Teatrul Ion Creangă. Inițiat anul trecut, „Luna lui Ion Creangă – Povești și Amintiri din copilărie“ aduce între 1 și 31 martie, atât la Sala Mare (Str. Piața Amzei 13), cât și la Sala Mică (Str. Biserica Amzei 21-23), peste 30 … Continuă lectura „„Luna lui Ion Creangă – Povești și Amintiri din copilărie“ revine la Teatrul Ion Creangă cu ediția a doua”

Jurnalul unei iubiri, un spectacol de teatru-dans inspirat de viața compozitorului George Enescu

La Opera Națională București au loc, pe 26 și 28 februarie 2024, începând cu ora 18:30, două noi reprezentații ale spectacolului Jurnalul unei iubiri, un spectacol în care teatrul-dans se îmbină cu multimedia, pe muzica lui George Enescu. Spectacolul este realizat prin proiectul ,,Lovitură de teatru la Operă”, un proiect care-și propune promovarea artiștilor români … Continuă lectura „Jurnalul unei iubiri, un spectacol de teatru-dans inspirat de viața compozitorului George Enescu”

Premiera spectacolului „Vrăjitorul din OZ Imersiv” la MINA, pe 20 februarie

MINA, Museum of Immersive New Art, propune publicului, din 20 februarie, un nou spectacol: „Vrăjitorul din OZ Imersiv”. Inspirat de celebrul roman american și adaptat într-un format digital captivant, „Vrăjitorul din OZ Imersiv” reprezintă o călătorie extraordinară în lumea fermecată a lui Oz, transpusă cu ajutorul tehnologiei moderne și al artei digitale. Spectacolul oferă o … Continuă lectura „Premiera spectacolului „Vrăjitorul din OZ Imersiv” la MINA, pe 20 februarie”

Eva Maria Știrbulescu, studentă la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Eva Maria Știrbulescu are 9 ani și vine, în calitate de studentă, la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină în săptămâna 19-23 februarie. Evei îi place să se joace boad games împreună cu părinții și cu sora ei mai mică, să se uite la filme și să deseneze. Pasiunea ei cea … Continuă lectura „Eva Maria Știrbulescu, studentă la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Teach for Romania anunță cei 7 câștigători din cadrul Galei Profesorul Anului din mediul rural, ediția 2024

Teach for Romania, alături de partenerii săi, a anunțat în cadrul Galei Profesorul Anului din mediul rural, desfășurată la Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, cei 7 profesori câștigători ai ediției din acest an a Galei. Cei șapte profesori câștigători predau în școli rurale din județele Bacău, Cluj, Dolj, Iași, Ilfov, Mureș și Olt, și … Continuă lectura „Teach for Romania anunță cei 7 câștigători din cadrul Galei Profesorul Anului din mediul rural, ediția 2024”

Lideri pentru liderași din întreaga țară au fost premiați la Gala Itsy Bitsy 2024

Cei mai implicați lideri în proiecte dedicate binelui copiilor s-au întâlnit la cea de a IX-a ediție a Galei Lideri pentru Liderași powered by Itsy Bitsy. Peste 300 de invitați au aplaudat la scenă deschisă oameni care și-au dedicat în 2023 energia, timpul și resursele pentru a construi o viață mai bună copiilor din România, … Continuă lectura „Lideri pentru liderași din întreaga țară au fost premiați la Gala Itsy Bitsy 2024”

Prof. Dr. Florian Colceag, desemnat Lider inspirațional în educație la Gala Lideri pentru Liderași 2024

Cea de-a noua ediție a Galei Lideri pentru Liderași a adus împreună sute de oameni, care i-au cunoscut și aplaudat pe liderii pentru liderași ai anului 2023 – lideri în educație prin lectură, implicare socială, educație experiențială pentru copii și incluziune socială. De asemenea, în cadrul evenimentului a primit recunoaștere, pentru contribuția sa remarcabilă în … Continuă lectura „Prof. Dr. Florian Colceag, desemnat Lider inspirațional în educație la Gala Lideri pentru Liderași 2024”

Săptămâna PSI: Cuplu & Parenting, între 26 februarie și 3 martie, în 14 orașe

Ediția de primăvară a Săptămânii PSI (26 februarie – 3 martie 2024) și-a lărgit aria geografică, incluzând nu mai puțin de 14 orașe, în care vor avea loc 44 de ateliere animate de psihoterapeuți cu bogată experiență. De la ei vei afla mai multe despre cum poți gestiona diversele provocări privind relația de cuplu, dar … Continuă lectura „Săptămâna PSI: Cuplu & Parenting, între 26 februarie și 3 martie, în 14 orașe”

Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul la evenimentele Stagiunii de primăvară – Madrigal 2024, o trilogie de concerte extraordinare, în care sunetul unic al ansamblului se împletește cu elemente de artă dramatică, iluminat arhitectural și proiecții video. Invitații speciali ai Corului Madrigal sunt bine-cunoscuții actori Emil Boroghină, Constantin Chiriac și Marian Râlea. Concertele … Continuă lectura „Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei”

#SiguranțaOnline: Recomandări pentru copii și tineri în cadrul Clubului de Siguranță Online

Peste 300 de tineri au participat la workshop-urile interactive pe teme de siguranță online desfășurate la centrul comercial ParkLake, în perioada 6 – 10 februarie 2024, în „Clubul de Siguranță Online” inițiat de Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) și Asociația Română a Băncilor (ARB) în cadrul proiectului național de educație digitală #SiguranțaOnline. … Continuă lectura „#SiguranțaOnline: Recomandări pentru copii și tineri în cadrul Clubului de Siguranță Online”

Ultimul Jaguar Negru – acum în cinematografe!

O copilărie petrecută în jungla amazoniană nu poate fi ca toate celelalte. E plină de mister, aventuri, de animale sălbatice și specii pe cale de dispariție. Exact așa cum a trăit și Autumn, adolescenta care te așteptă începând din 9 februarie la cinema, să-și spună povestea. Cum a ajuns din inima pădurilor tropicale direct în … Continuă lectura „Ultimul Jaguar Negru – acum în cinematografe!”

S-a inaugurat primul Smart Lab dedicat incluziunii pe piața muncii a tinerilor și adulților cu autism

Asociația Autism Voice și BRD Asigurări de Viață au lansat cu succes primul Smart Lab dedicat tinerilor și adulților cu autism, în cadrul unui eveniment special desfășurat la sediul organizației. Această colaborare reprezintă un moment important în parcursul inițiativei lor comune de a transforma viețile persoanelor cu tulburări de spectru autist din România, oferindu-le acces … Continuă lectura „S-a inaugurat primul Smart Lab dedicat incluziunii pe piața muncii a tinerilor și adulților cu autism”

Liderii anului 2023 în incluziune socială

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2024 le oferim recunoaștere liderilor care au dat dovadă în anul 2023 de curaj și inițiativă, implicându-se activ în programe și proiecte sociale cu impact semnificativ asupra calității vieții copiilor din România. Iată care sunt liderii anului 2023 în incluziune socială: Cristina Chiriac – Pactul pentru Tineri, CONAF Cristina Chiriac este … Continuă lectura „Liderii anului 2023 în incluziune socială”

Ce se vede în luna februarie la Teatrul Ion Creangă

Luna februarie este, la Teatrul Ion Creangă, o lună cu peste 20 de spectacole gândite și create pentru toate vârstele copilăriei: #TICBEBE (0-3 ani), #TICPITIC (3-6 ani), #TICJUNIOR (+6 ani). Dintre titlurile care se vor juca pe scena Sălii Mari (Str. Piața Amzei 13), amintim „Visul unei nopți de vară“, „Aventurile lui Săgeată“, „O mie … Continuă lectura „Ce se vede în luna februarie la Teatrul Ion Creangă”

Februarie – Luna Stării de Bine a Profesorului

InIm Institute, împreună cu School of Health și Finnish Teacher Training Center, organizează cea de-a cincea ediție a evenimentului Luna Stării de Bine a Profesorilor din România, care se va desfășura pe întreaga perioadă a lunii februarie. În acest an, alături de School of Health și Finnish Teacher Training Center, InIm Institute promovează starea de … Continuă lectura „Februarie – Luna Stării de Bine a Profesorului”

Tărâmul Emoțiilor și Zâna Bucuriei

Copiii și părinții sunt invitați să descopere un nou spectacol fascinant, plin de farmec și învățături prețioase, prezentat de Teatrul Lumiland. Spectacolul „Tărâmul Emoțiilor și Zâna Bucuriei” este recomandat copiilor mai mari de 4 ani, care au ocazia să-l cunoască pe Micul Magician, personajul principal al spectacolului. El pornește într-o călătorie misterioasă către Tărâmul Emoțiilor, … Continuă lectura „Tărâmul Emoțiilor și Zâna Bucuriei”

Liderii anului 2023 în educație experiențială pentru copii

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2024 le oferim recunoaștere liderilor care au dat dovadă în anul 2023 de curaj și inițiativă, implicându-se activ în programe și proiecte sociale cu impact semnificativ asupra calității vieții copiilor din România. Iată care sunt liderii anului 2023 în educație experiențială pentru copii: Adrian Apostu – Dino Parc Râșnov Adrian Apostu … Continuă lectura „Liderii anului 2023 în educație experiențială pentru copii”

Teach for Romania a încheiat jurizările pentru Gala Profesorul Anului din mediul rural, ediția 2024

Teach for Romania a încheiat jurizările pentru a treia ediție a Galei Profesorul Anului din mediul rural 2024 și anunță care sunt cei 22 de finaliști la cele 7 categorii de premiere. Pe 15 februarie, începând cu ora 17.00, la Timișoara – Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, va avea loc evenimentul în care vor … Continuă lectura „Teach for Romania a încheiat jurizările pentru Gala Profesorul Anului din mediul rural, ediția 2024”


1 2 3 303