Program pilot pentru părinți, dedicat Burnout-ului Parental

Părinții care vor să afle ce este și cum pot evita Burnout-ul Parental sunt invitați să participe la un program pilot dedicat acestui subiect. „Burnoutul, deși nu este încă considerat o tulburare, ci doar un sindrom, este destul de asemănător cu oricare altă situație traumatizantă. Se întâmplă atunci când resursele noastre personale sunt mai mici … Continuă lectura „Program pilot pentru părinți, dedicat Burnout-ului Parental”

Radio Boot Camp – școala de vară pentru copii

Vara aceasta, copiii între 6 și 14 ani descoperă lumea fascinantă a radioului la Radio Boot Camp, în parcul Al. Ioan Cuza din București. Radio Boot Camp este un curs gratuit de mass-media desfășurat sub forma unei școli de vară, unde copiii își dezvoltă abilitățile de comunicare și creativitatea, lucrul în echipă și încrederea în … Continuă lectura „Radio Boot Camp – școala de vară pentru copii”

Maraton online despre nutriția sănătoasă a bebelușului în campania „Fiecare pui cu lăpticul lui”

Mai multe mame cunoscute ca influencer și medici specialiști au participat, pe 21 iunie, la un maraton online de Povești mămicești pe teme legate de alăptare, nutriția corectă a bebelușilor și îngrijirea acestora. Alina Tanasă, Patricia Tut, Roxana Ciuchilan, Diana Bart, Olimpia Melinte, Andrada Munthiu și Ruxandra Luca, Dr. Diana Voican – medic pediatru și … Continuă lectura „Maraton online despre nutriția sănătoasă a bebelușului în campania „Fiecare pui cu lăpticul lui””

Asociația Activity organizează Ziua familiei active pe 25 iunie

Copiii și părinții sunt așteptați pe 25 iunie la Ziua Familiei Active, un eveniment de joacă și relaxare desfășurat la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău. Evenimentul, organizat de Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copil și Familie – Activity, va găzdui o serie întreagă de activități de relaxare și momente artistice atât pentru cei mici, … Continuă lectura „Asociația Activity organizează Ziua familiei active pe 25 iunie”

BOOKISIT, târgul de carte second-hand pentru copii și părinți, la a șasea ediție

Copiii și părinții sunt așteptați duminică, duminică, 26 iunie, la ediția cu numărul șase a târgului Bookisit. Evenimentul se va desfășura între orele 11:00 și 17:00 la Cofferino Hub, din Strada Șoltuzului, nr. 12, sector 2 (în apropierea stației de metrou Ștefan cel Mare). Organizat în jurul conceptelor #reuse, #reduce, #recycle, #reread, târgul Bookisit se … Continuă lectura „BOOKISIT, târgul de carte second-hand pentru copii și părinți, la a șasea ediție”

Musical extraordinar pentru copii la cinema, pe 19 iunie, în 15 orașe

Hai la Teatru la Cinema! În weekendul 18-19 iunie, copiii și părinții din București și din alte 14 orașe din țară sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului extraordinar „Hansel și Gretel”, o producție a Operei Comice pentru Copii. Duminică, 19 iunie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în … Continuă lectura „Musical extraordinar pentru copii la cinema, pe 19 iunie, în 15 orașe”

Forbes Kids Festival 2022, ediția a patra, pe 3 iulie, în grădina de la Crowne Plaza

Anul acesta, FORBES KIDS FESTIVAL – cel mai frumos și relaxant festival dedicat familiilor cu copii – este la a patra ediție și promite o zi de duminică plină de distracție și voie-bună. Evenimentul va avea loc pe 3 iulie, începând cu ora 10:00, în grădina superbă de la Crowne Plaza București, iar intrarea este … Continuă lectura „Forbes Kids Festival 2022, ediția a patra, pe 3 iulie, în grădina de la Crowne Plaza”

Gala Atipic Beauty 2022

Asociaţia Open Your Heart şi Fundaţia Preţuieste Viaţa organizează în seara zilei de 16 iunie, la Palatul Parlamentului, Gala Atipic Beauty 2022 Supported by Alin Gălăţescu (Art Director). Gala, devenită cel mai promovat eveniment social-umanitar al anului, marchează punctul culminant al Campaniei Naționale Atipic Beauty și o are ca amfitrion pe Andreea Marin, iar mesajul … Continuă lectura „Gala Atipic Beauty 2022”

Kids Fest, cel mai COOl festival pentru copii, pe 2 și 3 iulie la Mogoșoaia

Iubitorii de distracție și relaxare în aer liber sunt așteptați cu mic, cu mare la KIDS FEST, pe 2 și 3 iulie, la Domeniile Palatelor Brâncovenești din Mogoșoaia. Cel mai COOL festival pentru copii și părinți promite două zile cu activități pline de energie și FUN pentru copii și relaxare și timp liber pentru părinți. … Continuă lectura „Kids Fest, cel mai COOl festival pentru copii, pe 2 și 3 iulie la Mogoșoaia”

Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei

Sâmbătă, 18 iunie, Fundația Calea Victoriei ne invită la Ziua Porților Deschise 2022, eveniment care are loc atât fizic, la noul sediu al fundației, cât și online, între orele 11:00 și 17:00. Ziua Porților Deschise le oferă iubitorilor de artă și cultură din București și din alte orașe vouchere cadou și demouri gratuite pentru cele … Continuă lectura „Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei”

BCR, prin Școala de Bani, invită părinții și copiii să descopere mai multe despre bani, printr-o serie de cursuri dedicate

În luna copiilor, BCR, prin Școala de Bani, pune la dispoziția părinților și copiilor două cursuri gratuite de Inteligența financiară. Cursul destinat copiiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani este dezvoltat cu personajele radio Itsy și Bitsy, iar cel pentru tineri cu vârste între 11 și 14 ani este susținut de Wello, un … Continuă lectura „BCR, prin Școala de Bani, invită părinții și copiii să descopere mai multe despre bani, printr-o serie de cursuri dedicate”

O nouă ediție a Târgului de jucării 2nd Life are loc pe 11 iunie, la Roaba de Cultură

Asociația Green Revolution organizează sâmbătă, 11 iunie, la Roaba de Cultură din parcul Regele Mihai I-Herăstrău, a doua ediție a Târgului de Jucării ”2nd Life”. Târgul se dorește a fi un eveniment de educație ecologică, financiară și socială, ce își propune să redea jucăriilor nefolosite o nouă viață educând în același timp copiii în spiritul … Continuă lectura „O nouă ediție a Târgului de jucării 2nd Life are loc pe 11 iunie, la Roaba de Cultură”

Ini Mini Maini Mo

Ini Mini Maini Mo – vara asta este Ohoho! In vacanta de vara, SuperEroii de la Itsy Bitsy ii asteapta pe copii pe frecventele Itsy Bitsy cu jocuri si multa joaca, in noua emisiune de vacanta Ini Mini Maini Mo! Copiii pot intra in direct la radio cu personajele lor preferate zilnic, de luni pana vineri, intre … Continuă lectura „Ini Mini Maini Mo”

Peste 125.000 de copii și părinți au sărbătorit Ziua Copilului la 1uniFEST

1uniFEST, cel mai mare festival pentru copii și părinți, a adunat peste 125.000 de participanți care au sărbătorit Ziua Copilului o zi întreagă, în parcul Al. Ioan Cuza din București. Copiii au găsit la 1uniFEST tot ce au visat și au sărbătorit cu multă joacă, muzică, dans, teatru, ateliere creative, întreceri sportive și fotografii care … Continuă lectura „Peste 125.000 de copii și părinți au sărbătorit Ziua Copilului la 1uniFEST”

Șotron. Festivalul copilăriei 2022: sute de activități gratuite pentru copii și părinți

Muzeul Național al Literaturii Române Iași și Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” organizează cea de-a IX-a ediție a evenimentului Șotron. Festivalul copilăriei. Acesta se va desfășura în perioada 10-12 iunie 2022, în Dumbrava Minunată de la Muzeul „Mihail Sadoveanu” din Iași. Programul festivalului conține sute de activități gratuite pentru copii și părinți: ateliere de lectură, pictură, … Continuă lectura „Șotron. Festivalul copilăriei 2022: sute de activități gratuite pentru copii și părinți”

Educație financiară cu FinPitic și Autoritatea de Supraveghere Financiară la 1uniFEST!

Sunteti pregatiti? Mai este foarte putin pana la 1uniFEST, cel mai mare festival pentru copii si parinti dedicat Copilariei! Simpaticul FinPitic este si el alaturi de noi si ii asteapta pe cei mici, dar si pe cei mari in zona Autoritatea de Supraveghere Financiară cu: Activitati de educatie financiara – povesti si fise de lucru; … Continuă lectura „Educație financiară cu FinPitic și Autoritatea de Supraveghere Financiară la 1uniFEST!”

Joacă și veselie cu VARTA, la 1uniFEST!

Alături de VARTA și Reverse Logistic Group vei descoperi, la 1uniFEST, cum să te bucuri de joacă și să protejezi mediul în același timp. Vino cu energie proaspătă să jucăm fotbal pe iarbă, să colorăm, să reciclăm și să ne distrăm împreună. Unde găsești toate acestea? La 1uniFEST, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, … Continuă lectura „Joacă și veselie cu VARTA, la 1uniFEST!”

Descoperă activitățile pregătite de Olympus la 1uniFEST!

Vino pe 1 Iunie în zona Olympus din Parcul Alexandru Ioan Cuza și bucură-te de toate activitățile distractive și interactive pregătite de ei: Seminar despre reciclare cu cei de la Nature talks – în decursul a două ore vor avea loc seminare de 15-20 de minute cu discuții despre ce și cum putem recicla. Vino … Continuă lectura „Descoperă activitățile pregătite de Olympus la 1uniFEST!”

Ziua Porților Deschise pentru copii la MAI

Copiii care vor să vadă cum este o zi din viața unui polițist, jandarm, polițist de frontieră, pompier sau aviator sunt așteptați pe 30 mai la Ziua Porților Deschise pentru copii. Evenimentul se desfășoară la sediul Ministerului Afacerilor Interne din București, unde cei mici vor avea ocazia să pornească sirenele mașinilor de poliție, jandarmerie și … Continuă lectura „Ziua Porților Deschise pentru copii la MAI”

Danonino ne ține în mișcare la 1uniFEST!

Joaca, mișcarea în aer liber, buna dispoziție și distracția sunt cei mai buni prieteni ai celor mici și ai lui Danonio. Pentru că vrem să ne bucurăm din plin de revederea cu toți prietenii noștri, cu care ne vom juca cele mai colorate și creative jocuri, ne strângem cu mic, cu mare la 1uniFEST! Venim … Continuă lectura „Danonino ne ține în mișcare la 1uniFEST!”


1 2 3 288