Vladimir Paramanov, student la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Vladimir Paramanov are 7 ani și vine la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină în săptămâna 20 -26 martie. Lui Vladimir îi place să-ți petreacă timpul cu părinții și fratele lui mai mic, Alexei, să joace board game-uri și să gătească împreună. De asemenea, lui Vladimir îi place medicina, dorind să … Continuă lectura „Vladimir Paramanov, student la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

David Bulboacă, absolvent al Școlii de SuperEroi – Învață oul pe găină

David Bulboaca are 10 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Lui David îi place să se joace în familie și se plimbă mult. Este pasionat de jocuri de construcție și îi plac sporturile de iarna, precum patinajul și ski. La Școala de SuperEroi Itsy … Continuă lectura „David Bulboacă, absolvent al Școlii de SuperEroi – Învață oul pe găină”

Anastasia Constantinescu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Anastasia Maria Constantinescu are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Anastasiei îi place să petreacă timp cu părinții ei și să facă sport împreună. Îi place să gătească alături de mama și să joace baschet prin casă cu tatăl ei. Anastasia are ca … Continuă lectura „Anastasia Constantinescu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Sebi Geanaliu-Nicolae, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Sebi Geanaliu-Nicolae are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Sebi este elev în clasa a treia, are două surori mai mici – Roua și Theea -, iar când are timp liber citește, scrie și joacă fotbal. La Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – … Continuă lectura „Sebi Geanaliu-Nicolae, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a cincea editie!

Copiii intre 7 si 10 isi pot descoperi si antrena puterile interioare la o noua editie a primei scoli gratuite de radio din Romania: Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina! Participand in calitate de studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii capata cunostinte noi, in … Continuă lectura „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a cincea editie!”

Hai Hui de vacanta: cum faci un flashmob de sufragerie

Pentru ca vacanta de iarna aduce suficient de multe zile libere cat sa petrecem cat mai mult timp de calitate in familie si cu prietenii, personajele de la Itsy Bitsy s-au gandit la o multime de jocuri si activitati pe care sa le incerci in aceasta perioada. DJ Dodi, de exemplu, iti recomanda sa incerci un … Continuă lectura „Hai Hui de vacanta: cum faci un flashmob de sufragerie”

Eliza Stancu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Eliza Stancu are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Eliza se distrează mult în familie, îi plac pisicile, iar cea mai mare pasiune a ei este pictura. La Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină, Eliza a aflat cum arată … Continuă lectura „Eliza Stancu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Olivia Aureliu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Olivia Aureliu are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Oliviei îi place să se plimbe cu bicicleta și îi plac mult animalele. Atât de mult, încât își dorește ca, atunci când va fi mare, să devină veterinar. La Școala de SuperEroi Itsy Bitsy … Continuă lectura „Olivia Aureliu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Natalia și Antonia Zagarin, absolvente ale Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Natalia și Antonia Zagarin au 10, respectiv 8 ani, și au absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Natalia și Antonia se bucură că sunt surori, fac multe activități împreună, au foarte multe pasiuni și se înțeleg foarte bine… aproape tot timpul. La Școala de SuperEroi Itsy Bitsy … Continuă lectura „Natalia și Antonia Zagarin, absolvente ale Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Katharina Bunciu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Katharina Bunciu are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Katherinei îi place să petreacă timpul cu familia, dar și cu animelele ei – un câine și câteva pisici. De asemenea, Kathy iubește arta în toate formele ei și știe deja ce-și dorește să … Continuă lectura „Katharina Bunciu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Luca Secăreanu, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Luca Secăreanu are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Lui Luca îi place să se uite la filme și să-și petreacă timpul cu familia, iar pasiunile sale sunt tenisul, cântatul și cititul. La Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină, … Continuă lectura „Luca Secăreanu, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Sonia Manu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Sonia Manu are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Soniei îi place să meargă cu familia în vacanțe, să se uite la filme și să se joace, dar îi place să meargă și la școală și să facă parte din cluburi. Cea mai … Continuă lectura „Sonia Manu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Andrei Teodor Pârvu, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Andrei Teodor Pârvu are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Lui Andrei îi place să meargă la mare, să petreacă timp cu familia și să se joace cu iepurașul lui. Cea mai mare pasiune a lui Andrei este cititul, cea mai mare calitate … Continuă lectura „Andrei Teodor Pârvu, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Zoe Chirică, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Zoe Chirică are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Lui Zoe îi place să-și petreacă timpul cu familia ei, să facă plimbări și să meargă în vacanțe, să picteze și să scrie. Întrebată ce-și dorește să devină când va fi mare, Zoe răspunde … Continuă lectura „Zoe Chirică, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a patra editie!

Pagina de inscriere > Copiii intre 7 si 10 isi pot descoperi si antrena puterile interioare la prima scoala gratuita de radio din Romania: Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina! Participand in calitate de studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii capata cunostinte noi, in … Continuă lectura „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a patra editie!”

Radio Boot Camp – școala de vară pentru copii

Vara aceasta, copiii între 6 și 14 ani descoperă lumea fascinantă a radioului la Radio Boot Camp, în parcul Al. Ioan Cuza din București. Radio Boot Camp este un curs gratuit de mass-media desfășurat sub forma unei școli de vară, unde copiii își dezvoltă abilitățile de comunicare și creativitatea, lucrul în echipă și încrederea în … Continuă lectura „Radio Boot Camp – școala de vară pentru copii”

Ini Mini Maini Mo

Ini Mini Maini Mo – vara asta este Ohoho! In vacanta de vara, SuperEroii de la Itsy Bitsy ii asteapta pe copii pe frecventele Itsy Bitsy cu jocuri si multa joaca, in noua emisiune de vacanta Ini Mini Maini Mo! Copiii pot intra in direct la radio cu personajele lor preferate zilnic, de luni pana vineri, intre … Continuă lectura „Ini Mini Maini Mo”

Peste 125.000 de copii și părinți au sărbătorit Ziua Copilului la 1uniFEST

1uniFEST, cel mai mare festival pentru copii și părinți, a adunat peste 125.000 de participanți care au sărbătorit Ziua Copilului o zi întreagă, în parcul Al. Ioan Cuza din București. Copiii au găsit la 1uniFEST tot ce au visat și au sărbătorit cu multă joacă, muzică, dans, teatru, ateliere creative, întreceri sportive și fotografii care … Continuă lectura „Peste 125.000 de copii și părinți au sărbătorit Ziua Copilului la 1uniFEST”

Iris Antonia Nicolau, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Iris Antonia Nicolau are 8 ani si a absolvit Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, editia a treia. Lui Iris ii plac jocurile, ghicitorile si jocurile pe calculator, dar si sa cante, cu vocea si la pian. La Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina, Iris a aflat … Continuă lectura „Iris Antonia Nicolau, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”

Antonia Mogos, absolventa a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Antonia Mogos are 8 ani si a absolvit Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, editia a treia. Antonia are multe pasiuni: ii place sa deseneze si sa picteze, sa se joace si sa faca origami. De altfel, e ocupata cu multe activitati: face cursuri de desen, cursuri de pian, cursuri de … Continuă lectura „Antonia Mogos, absolventa a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”


1 2 3 7