Ava Elena Itu-Gheorghe, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Ava Elena Itu-Gheorghe are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a șapta. Ava învață cu plăcere franceza la școală, iar pasiunile ei sunt teatrul, desenul și baletul. Ava a participat la un prim modul al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină … Continuă lectura „Ava Elena Itu-Gheorghe, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Laurențiu Rus, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Laurențiu Rus are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a șaptea. Laurențiu e pasionat de chitară și robotică, iar cândd se face mare vrea să devină chitarist și știe deja cum putem să facem lumea un loc mai bun. Laurențiu a participat la un prim … Continuă lectura „Laurențiu Rus, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Matilda Negoi Tănase, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Matilda Negoi Tănase are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a șaptea. Matildei îi place să petreacă timp cu părinții ei; împreună se joacă, se uită la filme și gătesc. Printre pasiunile ei se numără dansul și desenatul, iar când va fi mare își dorește … Continuă lectura „Matilda Negoi Tănase, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Ana Ilinca Dumitrache, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Ana Ilinca Dumitrache are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a șaptea. Ilinca locuiește împreună cu părinții și câinele ei, iar cele mai mari pasiuni ale sale sunt artele marțiale și pictura. În calitate de studentă la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul … Continuă lectura „Ana Ilinca Dumitrache, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Filip Nistor, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Filip Nistor are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a șaptea. Lui Filip îi place să facă sport, să construiască și să deseneeze, e pasionat de filme, iar când se va face mare vrea să devină paleontolog sau muzician. Dar mai mult paleontolog, pentru că … Continuă lectura „Filip Nistor, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Irina Șerban, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Irina Șerban are 10 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a șaptea. Irina locuiește împreună cu familia în București și le place să meargă în vacanțe, să se joace, să se plimbe cu bicicleta și să se uite la filme. Pasiunile Irinei sunt, însă, pianul și … Continuă lectura „Irina Șerban, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Alexandra Dinculescu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Alexandra Dinculescu are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a șaptea. Cele mai mari pasiuni ale Alexandrei sunt dansul și actoria, așa că nu e de mirare că, atunci când va fi mare, vrea să devină actriță, dansatoare și cântăreață. În calitate de studentă la … Continuă lectura „Alexandra Dinculescu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Nina Iohanna Spătaru, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Nina Iohanna Spătaru are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a șaptea. Nina locuiește în București alături de părinții ei, iar pasiunile ei sunt baletul, pianul și muzica. De asemenea, Nina are o pasiune pentru iepuri, pe care pur și simplu îi adoră! În calitate … Continuă lectura „Nina Iohanna Spătaru, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Miruna Iozu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Miruna Iozu are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a șaptea. Miruna locuiește în București împreună cu părinții și câinele lor, iar printre pasiunile ei se numără muzica, înotul și actoria. Cu toate acestea, când va fi mare își dorește să devină arhitect. În calitate de … Continuă lectura „Miruna Iozu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Eva Maria Știrbulescu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Eva Maria Știrbulescu are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a șaptea. Evei îi place să se joace boad games împreună cu părinții și cu sora ei mai mică, să se uite la filme și să deseneze. Pasiunea ei cea mare este, însă, scrima, un … Continuă lectura „Eva Maria Știrbulescu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a saptea editie!

Copiii intre 7 si 10 ani isi pot descoperi si antrena puterile interioare la o noua editie a primei scoli gratuite de radio din Romania: Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina! Participand in calitate de studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii capata cunostinte noi, … Continuă lectura „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a saptea editie!”

Maria Bădoi, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Maria Bădoi are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Mariei îi place să cânte, să citească, e pasionată de matematică, iar când se face mare vrea să devină chirurg. În calitate de studentă la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe … Continuă lectura „Maria Bădoi, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Maria Hostiuc, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Maria Hostiuc are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Mariei îi place cel mai mult să deseneze și să creeze. A realizat deja, până acum, rochii, genți și chiar pantofi. Nu e de mirare, așadar, că atunci când se face mare vrea să devină … Continuă lectura „Maria Hostiuc, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Andrei Vițelaru, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Andrei Vițelaru are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Andrei e pasionat de fotbal, Star Wars și Pokemon, dar și de animale. De asemenea, îi place să petreacă timp cu familia lui, jucând jocuri de societate. Când va fi mare, Andrei spune că … Continuă lectura „Andrei Vițelaru, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Iasmina Moga Shaban, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Iasmina Moga Shaban are 8 ani si a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Iasminei îi place să petreacă timp cu părinții și cu sora ei mai mică, iar una dintre pasiunile ei este gimnastica. De asemenea, când va fi mare, Iasmina își dorește să devină jocheu, pentru … Continuă lectura „Iasmina Moga Shaban, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Maria Mailat, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Maria Mailat are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Mariei îi place să se petreacă timp împreună cu părinții și cu sora ei mai mică, Ioana, iar printre pasiunile ei se numără șahul, desenatul și călăria. În calitate de studentă la Școala de … Continuă lectura „Maria Mailat, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Maria Susan, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Maria Susan are 7 ani și a deschis cel de-al doilea modul al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Mariei îi place să fie activă, să facă sport, să mănânce și să deseneze. Mai mult, ea spune că, atunci când va fi mare, vrea sa devină „desenatoare profesionistă”. … Continuă lectura „Maria Susan, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a sasea editie!

Pagina de inscriere > Copiii intre 7 si 10 isi pot descoperi si antrena puterile interioare la prima scoala gratuita de radio din Romania: Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina! Participand in calitate de studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii capata cunostinte noi, in … Continuă lectura „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a sasea editie!”

Miruna Leu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Miruna Leu are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Miruna locuiește în Bucuresti alături de familia ei, petrecând foarte mult timp împreună. Printre pasiunile Mirunei se numără pictura și muzica, iar când va fi mare își dorește să devină scriitoare. La Școala de … Continuă lectura „Miruna Leu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Sofia Dumitru, studentă la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Sofia Mihaela Dumitru are 9 ani și vine la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină în perioada 8 – 11 mai. Sofiei îi place să citească, să joace șah și să gătească, iar când va fi mare se gândește că i-ar plăcea să devină chirurg, actriță, frizeriță sau învățătoare. Află mai … Continuă lectura „Sofia Dumitru, studentă la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”


1 2 3 4