Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a cincea editie!

Pagina de inscriere > Copiii intre 7 si 10 isi pot descoperi si antrena puterile interioare la o noua editie a primei scoli gratuite de radio din Romania: Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina! Participand in calitate de studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii … Continuă lectura „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a cincea editie!”

Eliza Stancu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Eliza Stancu are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Eliza se distrează mult în familie, îi plac pisicile, iar cea mai mare pasiune a ei este pictura. La Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină, Eliza a aflat cum arată … Continuă lectura „Eliza Stancu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Olivia Aureliu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Olivia Aureliu are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Oliviei îi place să se plimbe cu bicicleta și îi plac mult animalele. Atât de mult, încât își dorește ca, atunci când va fi mare, să devină veterinar. La Școala de SuperEroi Itsy Bitsy … Continuă lectura „Olivia Aureliu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Natalia și Antonia Zagarin, absolvente ale Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Natalia și Antonia Zagarin au 10, respectiv 8 ani, și au absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Natalia și Antonia se bucură că sunt surori, fac multe activități împreună, au foarte multe pasiuni și se înțeleg foarte bine… aproape tot timpul. La Școala de SuperEroi Itsy Bitsy … Continuă lectura „Natalia și Antonia Zagarin, absolvente ale Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Katharina Bunciu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Katharina Bunciu are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Katherinei îi place să petreacă timpul cu familia, dar și cu animelele ei – un câine și câteva pisici. De asemenea, Kathy iubește arta în toate formele ei și știe deja ce-și dorește să … Continuă lectura „Katharina Bunciu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Luca Secăreanu, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Luca Secăreanu are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Lui Luca îi place să se uite la filme și să-și petreacă timpul cu familia, iar pasiunile sale sunt tenisul, cântatul și cititul. La Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină, … Continuă lectura „Luca Secăreanu, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Sonia Manu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Sonia Manu are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Soniei îi place să meargă cu familia în vacanțe, să se uite la filme și să se joace, dar îi place să meargă și la școală și să facă parte din cluburi. Cea mai … Continuă lectura „Sonia Manu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Andrei Teodor Pârvu, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Andrei Teodor Pârvu are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Lui Andrei îi place să meargă la mare, să petreacă timp cu familia și să se joace cu iepurașul lui. Cea mai mare pasiune a lui Andrei este cititul, cea mai mare calitate … Continuă lectura „Andrei Teodor Pârvu, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Zoe Chirică, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Zoe Chirică are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a patra. Lui Zoe îi place să-și petreacă timpul cu familia ei, să facă plimbări și să meargă în vacanțe, să picteze și să scrie. Întrebată ce-și dorește să devină când va fi mare, Zoe răspunde … Continuă lectura „Zoe Chirică, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a patra editie!

Pagina de inscriere > Copiii intre 7 si 10 isi pot descoperi si antrena puterile interioare la prima scoala gratuita de radio din Romania: Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina! Participand in calitate de studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii capata cunostinte noi, in … Continuă lectura „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a patra editie!”

Iris Antonia Nicolau, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Iris Antonia Nicolau are 8 ani si a absolvit Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, editia a treia. Lui Iris ii plac jocurile, ghicitorile si jocurile pe calculator, dar si sa cante, cu vocea si la pian. La Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina, Iris a aflat … Continuă lectura „Iris Antonia Nicolau, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”

Antonia Mogos, absolventa a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Antonia Mogos are 8 ani si a absolvit Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, editia a treia. Antonia are multe pasiuni: ii place sa deseneze si sa picteze, sa se joace si sa faca origami. De altfel, e ocupata cu multe activitati: face cursuri de desen, cursuri de pian, cursuri de … Continuă lectura „Antonia Mogos, absolventa a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”

Tudor Delivasile, absolvent al Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Tudor Delivasile are 7 ani si a absolvit Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, editia a treia. Tudor este o fire activa si practica foarte multe sporturi, printre care atletism, ski si fotbal. De asemenea, este pasionat de tehnologie, ii place sa gateasca, dar si sa invete cat mai multe jocuri … Continuă lectura „Tudor Delivasile, absolvent al Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”

Ioana Petra Panduru, absolventa a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Ioana Petra Panduru are 9 ani si a absolvit Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, editia a treia. Petrei ii place sa se joace jocuri si sa se uite la filme impreuna cu parintii ei, ii place sa citeasca, sa se plimbe cu bicicleta si cu rolele, sa picteze si sa … Continuă lectura „Ioana Petra Panduru, absolventa a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”

Ilinca Bunduchi, absolventa a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Ilinca Bunduchi are 8 ani si a absolvit Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina, editia a treia. Ilinca a participat la un prim modul al scolii de radio Itsy Bitsy si a aflat cum arata un studio radio, cum se sta corect la microfon si cum se realizeaza materialele difuzate la … Continuă lectura „Ilinca Bunduchi, absolventa a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”

Ioana Amelia Popa, absolventa Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Ioana Amelia Popa are 8 ani si a absolvit Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina, editia a treia. Amelia a participat la un prim modul al scolii de radio Itsy Bitsy si a aflat cum arata un studio radio, cum se sta corect la microfon si cum se realizeaza materialele difuzate la radio. Ea … Continuă lectura „Ioana Amelia Popa, absolventa Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”

Sofia Stancu, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Sofia Stancu are 8 ani si este studenta saptamanii 28 martie – 1 aprilie la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina, editia a treia. Sofiei ii place sa mearga in vacante, sa skieze, sa se plimbe prin padure, sa cante, sa picteze si sa danseze. Afla mai multe despre Sofia din … Continuă lectura „Sofia Stancu, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”

Teodor-Albert Lazar, absolvent al Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Teodor-Albert Lazar are 7 ani si a absolvit Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina, editia a treia. Lui Teodor ii place sa se joace cu parintii lui si are ca pasiuni cantatul la tobe si jocurile video. In cadrul Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina, Teodor a aflat cum arata … Continuă lectura „Teodor-Albert Lazar, absolvent al Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”

Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a treia editie

Copiii intre 6 si 10 isi pot descoperi si antrena puterile interioare la prima scoala gratuita de radio din Romania: Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina!  Participand in calitate de studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii capata cunostinte noi, in special de mass media, o valoroasa experienta … Continuă lectura „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a treia editie”

Absolventii Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, editia a doua

Fa cunostinta cu absolventii celei de-a doua editii a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina! 20 de copii au participat, in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2021, la a doua editie a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, singura scoala gratuita de radio pentru copii din Romania.  … Continuă lectura „Absolventii Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, editia a doua”


1 2 3