Despre noi

Itsy Bitsy este radioul tuturor familiilor din Romania, indiferent de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, sex, orientare sexuala, varsta, handicap, boala cronica necontagioasa, infectare HIV, apartenenta la o categorie defavorizata, precum si orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea, inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii, in conditii de egalitate, a drepturilor omului si a libertatilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, in domeniul politic, economic, social si cultural sau in orice alte domenii ale vietii publice. (conform Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii)

www.itsybitsy.ro este un site pentru parinti.

Site-ul contine teme de interes pentru parintii copiilor de 0 – 12 ani, din Romania, are continut propriu si preia materiale redactionale de la Itsy Bitsy FM si de la parteneri educationali.

Itsy Bitsy FM contribuie la crearea unei lumi mai bune pentru copiii, permitand contributia fiecarei organizatii, institutii, brand, partener educational, specialist etc la co-crearea unei lumi mai bune pentru copii.

Sa aducem Bucurie in familia ta este ceea ce ne dorim, de aceea in primul rand iti suntem aproape, caci ne poti asculta in 20 mari orase din toata tara si on-line aici. Bucurie in familie inseamna pentru noi atat parinti fericiti, cat si copii veseli, care invata despre viata prin joc.

Itsy Bitsy ofera un mediu sanatos si sigur pentru copii. Itsy Bitsy face educatie prin joc si raspunde cerintelor si nevoilor educative ale copiilor din perspectiva creativitatii, accesibilitatii si atractivitatii, interactivitatii si sigurantei educationale a copiilor.

In acelasi timp, Itsy Bitsy ajuta parintii sa inteleaga importanta lor in viata copiilor si ca educatia copiilor incepe cu educatia lor ca parinti, ii ajuta cu tips& tricks de parenting, cu recomandari de petrecere a timpului liber, cu programe relaxante.

Grila de emisiuni Itsy Bitsy

Scoala de SuperEroi: Emisiuni pentru copii

Noua grila radio este plina de emisiuni cu SuperEroi, creative, educative si distractive. Itsy si Bitsy vor face drumul spre scoala si gradinita mult mai distractiv, dimineata de la 7:00 la 9:00. Un nou prieten al copiilor la radio, energicul Spinner ii va inspira sa faca multa miscare, sa manance sanatos si sa aiba astfel mai multa energie.

La fel de nou in echipa Itsy Bitsy FM este si SuperEroul ecologist Spark, care va descoperi cu cei mici ce pot face impreuna pentru a avea cu totii, oameni, plante si animale o viata sanatoasa si frumoasa. SuperZapa, prietena copiilor, ii va asculta cu povestile lor de peste zi, in fiecare seara, de la 18:00 la 20:00.

Si pentru ca fiecare sfarsit de zi poate fi un prilej de petrecere in casele copiilor, la radio a venit Dj Dodi, care aduce muzica de dans potrivita distractiei in familie, inainte de Povestea de Seara.

Iata cum arata grila de toamna pentru copii:

Scoala de SuperEroi: Emisiuni pentru parinti

In acelasi timp, Itsy Bitsy FM ajuta parintii sa inteleaga importanta lor in viata copiilor si ca educatia copiilor incepe cu educatia lor ca parinti, ii ajuta cu tips & tricks de parenting, cu recomandari de petrecere a timpului liber, cu programe relaxante.

Parintii au un program radio doar pentru ei:

In jurul ITSY BITSY FM s-a construit o adevarata comunitate, un grup numeros de oameni interesati de starea de bine a familiei, de educatia si cresterea copiilor. Impreuna vrem sa oferim sprijin si inspiratie parintilor si copiilor prin cele mai facile canale media: radio, site, newsletter, Facebook, Instagram, YouTube. 

Adresa:
Str. Leonida, Nr, 19, Sector 2, Bucuresti

View My Saved Places in a larger map
Telefon: 021 311 98 10
Fax: 0372 870 237

Telefonul ascultatorului: *ITSY (*4879)

SC ON AIR STUDIO SRL
Sediul social: Str. Istriei nr. 4, bl. 21 E, sc. 1, et. 1, ap. 9,
sector 3, Bucuresti
Punct de lucru: Str. Leonida, Nr. 19, Sector 2, Bucuresti
Cont bancar: RO30BTRL04701202B88758XX
Banca Transilvania Sucursala Pantelimon

E-mail:
radio@itsybitsy.ro
vanzari@itsybitsy.ro
stiri@itsybitsy.ro
marketing@itsybitsy.ro
muzica@itsybitsy.ro