Zeci de lideri pentru liderasi, aplaudati si premiati la Gala Itsy Bitsy

Cea de-a opta editie a Galei Lideri pentru Liderasi – powered by Itsy Bitsy a adus alaturi zeci de lideri pentru liderasi, pentru a petrece impreuna o seara dedicata proiectelor valoroase desfasurate, in 2022, in beneficiul copiilor din Romania. Gala Lideri pentru Liderasi 2023 – powered by Itsy Bitsy s-a desfasurat pe 15 februarie si … Continuă lectura „Zeci de lideri pentru liderasi, aplaudati si premiati la Gala Itsy Bitsy”

Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023

An de an, incepand din 2016, Gala Itsy Bitsy aduce recunoastere liderilor care inspira admiratie prin proiectele valoroase pe care le desfasoara, cu o contributie semnificativa pentru binele superior al copiilor. La Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi 2023 ne amintim de proiectele frumoase si curajoase desfasurate in 2022 si le aducem aprecierea noastra … Continuă lectura „Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023”

Liderii anului 2022 in sustinerea mamelor

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2022 si-au dedicat timp si energie desfasurand proiecte menite sa ofere sprijin si sustinere mamelor din Romania. Iata care sunt liderii anului 2022 in sustinerea mamelor: Atena Boca – La Primul Bebe Atena Boca este fondatoarea comunitații LaPrimulBebe si unul din liderii … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in sustinerea mamelor”

Liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2022 au venit in sprijinul parintilor cu resurse digitale care sa le ofere acces usor la informatii si resurse utile, menite sa-i ajute in meseria de parinte. Iata care sunt liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti: Laura Ion si Oana … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti”

Liderii anului 2022 in depasirea limitelor

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2022 au inspirat prin energia si perseverenta de care au dat dovada, demonstrand ca, de multe ori, limitele sunt ocazii de a ne explora resursele si potentialul. Iata care sunt liderii anului 2022 in depasirea limitelor: Lavinia Chitu – interpret in limba … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in depasirea limitelor”

Liderii anului 2022 in educatie pentru profesori

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care au dat dovada in anul 2022 de initiativa, implicandu-se activ in programe si proiecte de educatie menite sa vina in sprijinul profesorilor si, implicit, al copiilor. Iata care sunt liderii anului 2022 in educatie pentru profesori: Andreea Nistor – Asociatia pentru Valori … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in educatie pentru profesori”

Liderii anului 2022 in muzica pentru copii

Se spune ca muzica este un medicament pentru minte si suflet, iar psihologii sustin ca atunci cand vorbim despre dezvoltarea copiilor nostri, muzica ar trebui sa treaca pe primul loc. Muzica ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte din punct de vedere intelectual, emotional si social, si incurajeaza dezvoltarea motorie si limbajul. La Gala … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in muzica pentru copii”

Liderii anului 2022 in sanatate pentru copii

Grija fata de sanatatea copiilor poate lua multe forme, de la prevenirea imbolnavirilor printr-un stil de viata echilibrat si o alimentatie adecvata pana la cautarea celor mai potrivite modalitati prin care sa le asiguram o buna dezvoltare fizica, psihica si emotionala. Si la editia din acest an a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in sanatate pentru copii”

Liderii anului 2022 pentru binele copiilor vulnerabili

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2022 s-au implicat activ in programe si proiecte menite sa vina in sprijinul copiilor vulnerabili, care traiesc in saracie sau in situatii de risc de abandon sau neglijare. Iata care sunt liderii anului 2022 pentru binele copiilor vulnerabili: Despina Andrei … Continuă lectura „Liderii anului 2022 pentru binele copiilor vulnerabili”

Cei mai implicati Lideri pentru Liderasi au fost premiati la Gala Itsy Bitsy 2022

A saptea editie a Galei Lideri pentru Liderasi – 2022 powered by Itsy Bitsy s-a desfasurat pe 17 februarie si a adunat pe scena Le Château din Bucuresti cei mai implicati lideri ai anului 2021, care si-au dedicat energia si resursele desfasurand proiecte menite sa schimbe in bine viata copiilor si parintilor din Romania. In … Continuă lectura „Cei mai implicati Lideri pentru Liderasi au fost premiati la Gala Itsy Bitsy 2022”

Liderii anului 2021 in sanatate pentru copii

Grija fata de sanatatea copiilor poate lua multe forme, de la prevenirea imbolnavirilor printr-un stil de viata echilibrat si o alimentatie adecvata pana la cautarea celor mai potrivite modalitati prin care sa le asiguram o buna dezvoltare fizica, psihica si emotionala. Si in editia de anul acesta a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi … Continuă lectura „Liderii anului 2021 in sanatate pentru copii”

Liderii anului 2021 in eco-educatie

Respectul si grija fata de natura si fata de sanatatea planetei ar trebui sa se numere printre valorile tuturor, indiferent de varsta sau ocupatie. Noi avem incredere ca tot mai multi copii si adulti devin interesati si preocupati de reducerea poluarii, economisirea resurselor, reciclare, plantare si protectia naturii. Acest lucru se datoreaza, in mare parte, eforturilor sustinute a … Continuă lectura „Liderii anului 2021 in eco-educatie”

Liderii anului 2021 in educatie prin povesti

Intr-o societate tot mai tehnologizata si conectata la internet, a-i atrage pe copii in lumea cartilor si a povestilor pare un demers dificil. Privind insa cu atentie in jur gasim multi copii carora li se citeste si care citesc. Gasim, in acelasi timp, lideri curajosi care au descoperit modalitati originale de a incuraja lectura si de … Continuă lectura „Liderii anului 2021 in educatie prin povesti”

Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2022 – Liderul anului in social media

Retelele de social media sunt deja, de ceva timp, principalele mijloace pe care le folosim pentru a ne conecta cu oameni care ne impartasesc valorile, ne inspira si ne ofera motive sa credem in puterea comunitatii. Dintre acesti oameni, unii devin lideri in crearea de proiecte valoroase, desfasurate in mediul online si menite sa aduca … Continuă lectura „Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2022 – Liderul anului in social media”

Liderii anului 2021 – lideri exploratori

Schimbarile tot mai rapide pe care le observam in societate si in viata noastra ne atrag atentia tot mai mult asupra nevoii de a explora moduri noi prin care sa ne raportam la viitor. In acest context, atat copiii, cat si adultii, au nevoie sa-si dezvolte abilitatile de adaptare, atat prin educatie digitala, cat si prin dezvoltare … Continuă lectura „Liderii anului 2021 – lideri exploratori”

Liderii anului 2021 in educatie pentru oameni mari

Intr-o perioada plina de incertitudini, ca cea pe care o traim, avem nevoie sa ne amintim ca educatia este cea mai valoroasa investitie pe care o putem face, fie ca e vorba de educatia copiilor, a parintilor sau a fiecaruia dintre noi, in vederea autocunoasterii. La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2022 le oferim recunoastere liderilor care … Continuă lectura „Liderii anului 2021 in educatie pentru oameni mari”

Liderii anului 2021 pentru binele copiilor vulnerabili

Pandemia a facut ca multa lume sa se confrunte cu lipsuri si neajunsuri. Pentru multi copii, insa, pandemia nu a facut decat sa adanceasca lipsurile si greutatile cu care se confrunta de o viata. La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2022 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2021 s-au implicat activ in programe si proiecte … Continuă lectura „Liderii anului 2021 pentru binele copiilor vulnerabili”

Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2022

Fiecare an aduce noi provocari pentru intreaga lume, iar 2021 nu a facut exceptie. Ne-a solicitat tuturor rabdarea, increderea si rezilienta, dar ne-a dat si multe motive de mandrie si bucurie. Noi alegem sa privim anul 2021 cu recunostinta si bucurie, pentru ca a oferit multor lideri incredere, inspiratie si energie sa dezvolte proiecte valoroase, … Continuă lectura „Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2022”

Liderii anului 2020, premiati la Gala Lideri pentru Liderasi powered by Itsy Bitsy

A sasea editie a Galei Lideri pentru Liderasi – 2021 powered by Itsy Bitsy ne-a reamintit tuturor ca increderea, curajul si perseverenta sunt superputerile oamenilor care fac lucruri minunate in beneficiul copiilor. Anul acesta, 7 Lideri pentru Liderasi au urcat pe scena Le Chateau din Bucuresti si au primit trofeele Itsy Bitsy, oferite in semn de … Continuă lectura „Liderii anului 2020, premiati la Gala Lideri pentru Liderasi powered by Itsy Bitsy”

Liderii anului 2020 in educatie pentru profesori

In 2020, trecerea de la scoala fata in fata la scoala online a reprezentat o reala provocare pentru profesori, care s-au vazut nevoiti sa se adapteze rapid la schimbarile din educatie. La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2021 le oferim recunoastere liderilor care au dat dovada in anul 2020 de initiativa, implicandu-se activ in … Continuă lectura „Liderii anului 2020 in educatie pentru profesori”


1 2 3 5