Lideri pentru liderași din întreaga țară au fost premiați la Gala Itsy Bitsy 2024

Cei mai implicați lideri în proiecte dedicate binelui copiilor s-au întâlnit la cea de a IX-a ediție a Galei Lideri pentru Liderași powered by Itsy Bitsy. Peste 300 de invitați au aplaudat la scenă deschisă oameni care și-au dedicat în 2023 energia, timpul și resursele pentru a construi o viață mai bună copiilor din România, … Continuă lectura „Lideri pentru liderași din întreaga țară au fost premiați la Gala Itsy Bitsy 2024”

Prof. Dr. Florian Colceag, desemnat Lider inspirațional în educație la Gala Lideri pentru Liderași 2024

Cea de-a noua ediție a Galei Lideri pentru Liderași a adus împreună sute de oameni, care i-au cunoscut și aplaudat pe liderii pentru liderași ai anului 2023 – lideri în educație prin lectură, implicare socială, educație experiențială pentru copii și incluziune socială. De asemenea, în cadrul evenimentului a primit recunoaștere, pentru contribuția sa remarcabilă în … Continuă lectura „Prof. Dr. Florian Colceag, desemnat Lider inspirațional în educație la Gala Lideri pentru Liderași 2024”

Liderii anului 2023 în incluziune socială

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2024 le oferim recunoaștere liderilor care au dat dovadă în anul 2023 de curaj și inițiativă, implicându-se activ în programe și proiecte sociale cu impact semnificativ asupra calității vieții copiilor din România. Iată care sunt liderii anului 2023 în incluziune socială: Cristina Chiriac – Pactul pentru Tineri, CONAF Cristina Chiriac este … Continuă lectura „Liderii anului 2023 în incluziune socială”

Liderii anului 2023 în educație experiențială pentru copii

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2024 le oferim recunoaștere liderilor care au dat dovadă în anul 2023 de curaj și inițiativă, implicându-se activ în programe și proiecte sociale cu impact semnificativ asupra calității vieții copiilor din România. Iată care sunt liderii anului 2023 în educație experiențială pentru copii: Adrian Apostu – Dino Parc Râșnov Adrian Apostu … Continuă lectura „Liderii anului 2023 în educație experiențială pentru copii”

Liderii anului 2023 în implicare socială

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2024 le oferim recunoaștere liderilor care au dat dovadă în anul 2023 de curaj și inițiativă, implicându-se activ în programe și proiecte sociale cu impact semnificativ asupra calității vieții copiilor din România. Iată care sunt liderii anului 2023 în implicare socială: Magda Ciobotaru Săvuică – Asociația Dragoste Desculță Magda Ciobotaru Săvuică … Continuă lectura „Liderii anului 2023 în implicare socială”

Liderii anului 2023 în educație prin lectură

În era tehnologiei devine tot mai greu să îndrumăm copiii și adolescenții către citit, mai ales când orice informație de care au nevoie este la doar un click distanță. Provocările acestei ere pot fi transformate însă în oportunități extraordinare atunci când ai viziune și crezi în valoarea lecturii și a rolului ei în dezvoltarea caracterului … Continuă lectura „Liderii anului 2023 în educație prin lectură”

Gala Lideri pentru Liderasi 2024

An de an, incepand din 2016, Gala Lideri pentru Liderasi – Powered by Itsy Bitsy, aduce impreuna oamenii care dau dovada de viziune, initiativa si tenacitate si fac lucruri valoroase in beneficiul copiilor. La Gala Lideri pentru Liderasi 2024 ne amintim de proiectele frumoase si curajoase desfasurate in 2023 si le aducem aprecierea noastra liderilor … Continuă lectura „Gala Lideri pentru Liderasi 2024”

Zeci de lideri pentru liderasi, aplaudati si premiati la Gala Itsy Bitsy

Cea de-a opta editie a Galei Lideri pentru Liderasi – powered by Itsy Bitsy a adus alaturi zeci de lideri pentru liderasi, pentru a petrece impreuna o seara dedicata proiectelor valoroase desfasurate, in 2022, in beneficiul copiilor din Romania. Gala Lideri pentru Liderasi 2023 – powered by Itsy Bitsy s-a desfasurat pe 15 februarie si … Continuă lectura „Zeci de lideri pentru liderasi, aplaudati si premiati la Gala Itsy Bitsy”

Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023

An de an, incepand din 2016, Gala Itsy Bitsy aduce recunoastere liderilor care inspira admiratie prin proiectele valoroase pe care le desfasoara, cu o contributie semnificativa pentru binele superior al copiilor. La Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi 2023 ne amintim de proiectele frumoase si curajoase desfasurate in 2022 si le aducem aprecierea noastra … Continuă lectura „Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023”

Liderii anului 2022 in sustinerea mamelor

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2022 si-au dedicat timp si energie desfasurand proiecte menite sa ofere sprijin si sustinere mamelor din Romania. Iata care sunt liderii anului 2022 in sustinerea mamelor: Atena Boca – La Primul Bebe Atena Boca este fondatoarea comunitații LaPrimulBebe si unul din liderii … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in sustinerea mamelor”

Liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2022 au venit in sprijinul parintilor cu resurse digitale care sa le ofere acces usor la informatii si resurse utile, menite sa-i ajute in meseria de parinte. Iata care sunt liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti: Laura Ion si Oana … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti”

Liderii anului 2022 in depasirea limitelor

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2022 au inspirat prin energia si perseverenta de care au dat dovada, demonstrand ca, de multe ori, limitele sunt ocazii de a ne explora resursele si potentialul. Iata care sunt liderii anului 2022 in depasirea limitelor: Lavinia Chitu – interpret in limba … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in depasirea limitelor”

Liderii anului 2022 in educatie pentru profesori

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care au dat dovada in anul 2022 de initiativa, implicandu-se activ in programe si proiecte de educatie menite sa vina in sprijinul profesorilor si, implicit, al copiilor. Iata care sunt liderii anului 2022 in educatie pentru profesori: Andreea Nistor – Asociatia pentru Valori … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in educatie pentru profesori”

Liderii anului 2022 in muzica pentru copii

Se spune ca muzica este un medicament pentru minte si suflet, iar psihologii sustin ca atunci cand vorbim despre dezvoltarea copiilor nostri, muzica ar trebui sa treaca pe primul loc. Muzica ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte din punct de vedere intelectual, emotional si social, si incurajeaza dezvoltarea motorie si limbajul. La Gala … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in muzica pentru copii”

Liderii anului 2022 in sanatate pentru copii

Grija fata de sanatatea copiilor poate lua multe forme, de la prevenirea imbolnavirilor printr-un stil de viata echilibrat si o alimentatie adecvata pana la cautarea celor mai potrivite modalitati prin care sa le asiguram o buna dezvoltare fizica, psihica si emotionala. Si la editia din acest an a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi … Continuă lectura „Liderii anului 2022 in sanatate pentru copii”

Liderii anului 2022 pentru binele copiilor vulnerabili

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2022 s-au implicat activ in programe si proiecte menite sa vina in sprijinul copiilor vulnerabili, care traiesc in saracie sau in situatii de risc de abandon sau neglijare. Iata care sunt liderii anului 2022 pentru binele copiilor vulnerabili: Despina Andrei … Continuă lectura „Liderii anului 2022 pentru binele copiilor vulnerabili”

Cei mai implicati Lideri pentru Liderasi au fost premiati la Gala Itsy Bitsy 2022

A saptea editie a Galei Lideri pentru Liderasi – 2022 powered by Itsy Bitsy s-a desfasurat pe 17 februarie si a adunat pe scena Le Château din Bucuresti cei mai implicati lideri ai anului 2021, care si-au dedicat energia si resursele desfasurand proiecte menite sa schimbe in bine viata copiilor si parintilor din Romania. In … Continuă lectura „Cei mai implicati Lideri pentru Liderasi au fost premiati la Gala Itsy Bitsy 2022”

Liderii anului 2021 in sanatate pentru copii

Grija fata de sanatatea copiilor poate lua multe forme, de la prevenirea imbolnavirilor printr-un stil de viata echilibrat si o alimentatie adecvata pana la cautarea celor mai potrivite modalitati prin care sa le asiguram o buna dezvoltare fizica, psihica si emotionala. Si in editia de anul acesta a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi … Continuă lectura „Liderii anului 2021 in sanatate pentru copii”

Liderii anului 2021 in eco-educatie

Respectul si grija fata de natura si fata de sanatatea planetei ar trebui sa se numere printre valorile tuturor, indiferent de varsta sau ocupatie. Noi avem incredere ca tot mai multi copii si adulti devin interesati si preocupati de reducerea poluarii, economisirea resurselor, reciclare, plantare si protectia naturii. Acest lucru se datoreaza, in mare parte, eforturilor sustinute a … Continuă lectura „Liderii anului 2021 in eco-educatie”

Liderii anului 2021 in educatie prin povesti

Intr-o societate tot mai tehnologizata si conectata la internet, a-i atrage pe copii in lumea cartilor si a povestilor pare un demers dificil. Privind insa cu atentie in jur gasim multi copii carora li se citeste si care citesc. Gasim, in acelasi timp, lideri curajosi care au descoperit modalitati originale de a incuraja lectura si de … Continuă lectura „Liderii anului 2021 in educatie prin povesti”


1 2 3 6