Zeci de lideri pentru liderasi, aplaudati si premiati la Gala Itsy Bitsy

Cea de-a opta editie a Galei Lideri pentru Liderasi – powered by Itsy Bitsy a adus alaturi zeci de lideri pentru liderasi, pentru a petrece impreuna o seara dedicata proiectelor valoroase desfasurate, in 2022, in beneficiul copiilor din Romania.

Gala Lideri pentru Liderasi 2023 – powered by Itsy Bitsy s-a desfasurat pe 15 februarie si a adus, la Le Château din Bucuresti, zeci de lideri care si-au dedicat energia si resursele desfasurand proiecte menite sa schimbe in bine viata copiilor si parintilor din Romania.

In cadrul evenimentului au primit recunostinta, apreciere si aplauze la scena deschisa liderii anului 2022 in sanatate pentru copii, in sustinerea mamelor, in muzica pentru copii, in bine pentru copiii vulnerabili, in educatie pentru profesori, in depasirea limitelor si in resurse digitale pentru parinti.

Evenimentul a fost prezentat de Simona Dragomir si a putut fi urmarit in direct pe canalele radio si online Itsy Bitsy.

Iata care sunt liderii care au primit trofeele Itsy Bitsy in cadrul Galei Lideri pentru Liderasi 2023:

Trofeul la categoria Liderii anului 2022 pentru binele copiilor vulnerabili a fost oferit Despinei Andrei, director de comunicare si strangere de fonduri in cadrul UNICEF Romania. Pentru proiectele deosebite desfasurate in sprijinul copiilor vulnerabili au primit recunoastere si premii de Lideri pentru Liderasi si Mihaela Nabar, directorul executiv al Fundatiei World Vision Romania, si Diana Podaru, directorul general al SOS Satele Copiilor.

Gica Stanciulescu – Asociatia P.A.V.E.L.

La categoria Liderii anului 2022 in sanatate pentru copii, trofeul a fost castigat de Gica Stanciulescu, vicepresedinte al Asociatiei P.A.V.E.L., asociatie care, de peste 26 de ani, imbunateste viata copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic, social si material. La aceasta categorie au primit recunoastere si Claudia Alexa, co-fondator al Fundatiei Sansa la Viitor, si Dr. Veronica Mocanu, Presedintele Fundatiei Traditii Sanatoase si Coordonatorul Programului ”Traista cu sanatate”.

Mihai Alexandru

Trofeul la categoria Liderii anului 2022 in muzica pentru copii a fost oferit compozitorului Mihai Alexandru, fondatorul Al Mike Pepiniera, care se imbogateste an de an cu numeroase piese si videoclipuri cantate de copii foarte talentati. Alaturi de el au primit recunoastere si premii de Lideri pentru Liderasi artistul si compozitorul Bogdan Negroiu, producator general in cadrul studioului si agentiei LUNAtech SOUND, si Ilioara Radu, fondatoarea trupei MARILI.

Andreea Nistor – Asociatia pentru Valori in Educatie

La categoria Liderii anului 2022 in educatie pentru profesori, trofeul a fost primit de Andreea Nistor, directorul executiv al Asociatiei pentru Valori in Educatie – AVE Romania. La aceasta categorie au fost premiati si Liderii pentru Liderasi Iulia Pielmus, directorul executiv al Teach for Romania, si Valentina Secara, fondatoarea Conferintei de Educatie Timpurie.

Razvan Nedu – Climb Again

La Gala Lideri pentru Liderasi din acest an au primit recunoastere si Liderii anului 2022 in depasirea limitelor, trofeul la aceasta categorie fiind oferit lui Razvan Nedu, instructor de escalada Climb Again si capitanul Lotului National de Paraclimbing. Alaturi de Razvan Nedu au primit premii de Lideri pentru Liderasi Maria-Lavinia Chitu, interpret in limba semnelor romane, si Ionut Stancovici, presedintele Asociatiei Caiac SMile.

Evelina Necula – Kinderpedia

Trofeul la categoria Liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti a fost inmanat Evelinei Necula, co-fondatoarea Kinderpedia. La aceasta categorie au primit premii si Laura Ion si Oana Hagiescu, fondatoarele Parentropolis, Teodora Saguna si Bogdan Manole, fondatorii Wonder Baby – The Pediatrics App, si Petruta Tuliga, fondatoarea Parentool.

Vania Limban

La categoria Liderii anului 2022 in sustinerea mamelor, trofeul a ajuns la Vania Limban, prima moasa independenta din Romania, coordonatoarea Active Center si a proiectului MaM – Mamele ajuta Mamele. La aceasta categorie au primit premii si Atena Boca, fondatoarea comunitatii LaPrimulBebe, si Alina Greavu, fondatoarea Asociatiei Aluziva.

Diplome Community Leadership Award acordate liderilor care s-au implicat in miscarea nationala anti-bullying

Liderii anti-bullying

In cadrul evenimentului au primit recunoastere si peste 30 de persoane – printre care reprezentanti ai autoritatilor, psihologi si influenceri – care s-au implicat, incepand din 2017, in miscarea nationala anti-bullying, facand posibile adoptarea Legii de prevenire si combatere a bullying-ului si a normelor de aplicare a legii.

Un moment special al Galei Lideri pentru Liderasi 2023 a fost acordarea diplomelor Community Leadership Award celor care s-au implicat, incepand din 2017, in miscarea nationala anti-bullying, facand posibile adoptarea Legii de prevenire si combatere a bullying-ului si a normelor de aplicare a legii. In cadrul acestui moment au fost invitati pe scena si au primit recunoastere si aplauze peste 30 de persoane, printre care senator Monica Anisie, deputatii Andrei Pop si Petre Florin Manole, Elena Tudor și Adina Codreș din partea Autoritatii Naționale pentru Protecția Copilului și Adopție, Aura Stănculescu și Robert Florea (CMBRAE), Prof. Univ Dr. Bogdan Ion (Colegiul Psihologilor București), Grațiela Văduva, Liana Roșescu, Ileana Bogatoniu si Nae Gabriel (Politie), Delia Glăvan (Consiliului Național al Elevilor), George Roman – Organizația Salvați Copiii, Corina Ceamă (Inspectoratul Școlar Bucuresti – Sector 2), Nicoleta Briciu (Casa Corpului Didactic București), Prof. Univ. Dr. Ion – Ovidiu Pânișoară, Simona Baciu, psiholog Simona Ciff, psihologii Adriana Mitu, Gabriela Maalouf și Anca Ioana Bocancea, Iuliana Constantinescu (FNAP), Mihael Mihalcea, Gabriela Firea (Ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse), Ioana Mogoșanu și Florin Enceanu (Editura Bookzone), Brenda Petre, Cătălina Savin, Nicole Cherry, Andra Gogan, Feli, Călin Goia, Andreea Marin, Mimi și Sore.

În cadrul evenimentul au fost acordate premii și la categoria Edutainment Leadership Award for business organization, acelor branduri care au investit în proiecte pentru și despre copii: AQUA Carpatica, Auchan Romania, Banca Comerciala Romana, ENEL, Essilor, Fundatia Vodafone Romania, Groupama Asigurari, IKEA, LEGO, Nestlé România, REHAU Window Solutions și THERME Bucuresti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s