O zi de 1 Iunie plină de culoare și bucurie la 1uniFEST, cel mai mare festival de joacă pentru copii și părinți!

Zeci de mii de copii și părinții au petrecut ziua de 1 Iunie la 1uniFEST – cel mai mare festival de joacă pentru copii și părinți, în parcul Al. Ioan Cuza din București! Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi au fost gazdele 1uniFEST într-un parc plin de culoare și decoruri de poveste, unde … Continuă lectura „O zi de 1 Iunie plină de culoare și bucurie la 1uniFEST, cel mai mare festival de joacă pentru copii și părinți!”

Sari în sus de bucurie la 1uniFEST, cel mai mare festival de joacă pentru copii și părinți!

Vino cu toată familia și cheamă-ți toți prietenii pe 1 Iunie, între orele 9:00 și 20:00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, la 1uniFEST – cel mai mare festival de joacă pentru copii și părinți! Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi sunt gazdele 1uniFEST într-un parc plin de culoare și decoruri de … Continuă lectura „Sari în sus de bucurie la 1uniFEST, cel mai mare festival de joacă pentru copii și părinți!”

Peste 125.000 de părinți și copii au sărbătorit copilăria la 1uniFEST

La 1uniFEST, de Ziua Copilului, peste 125.000 de copii și părinți au sărit în sus de bucurie în Parcul Al. I. Cuza din București, transformându-l într-un uriaș loc de joacă. 13 ore de ateliere creative, dans, muzică, teatru, sport, cadouri și surprize pe gustul tuturor au fost darul pentru copiii mari și mici, oferit de … Continuă lectura „Peste 125.000 de părinți și copii au sărbătorit copilăria la 1uniFEST”

Spectacole cu și pentru copii pe Scena Poveștilor, la 1uniFEST!

Copiii vor avea parte și anul acesta, la Scena Poveștilor din cadrul 1uniFEST, de momente speciale – de teatru de păpuși, improvizație, muzică, povești și poezie. Iată ce pot vedea, asculta și aplauda copiii și părinții la Scena Poveștilor pe 1 iunie, de dimineață până seara: Descoperă AICI și alte motive de sărit în sus … Continuă lectura „Spectacole cu și pentru copii pe Scena Poveștilor, la 1uniFEST!”

Șase ore de muzică și dans pe scena Itsy Bitsy Show, la 1uniFEST 2023!

Muzica și dansul sunt nelipsite de la 1uniFEST, unde, și anul acesta, vor urca pe scena Itsy Bitsy Show peste 400 de artiști mici și mari care vor cânta, vor dansa și ne vor transmite din bucuria și energia lor. Vezi, mai jos, programul de la scena Itsy Bitsy Bitsy Show: Descoperă și celelalte motive … Continuă lectura „Șase ore de muzică și dans pe scena Itsy Bitsy Show, la 1uniFEST 2023!”

Sari în sus de bucurie la 1uniFEST 2023!

SuperEroii Itsy Bitsy te așteaptă să sari în sus de bucurie la 1uniFEST 2023! VEZI AICI HARTA ȘI PROGRAMUL 1UNIFEST! Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi așteaptă copiii și părinții la 1uniFEST – cea mai veselă și mai colorată sărbătoare a Copilăriei – pe 1 Iunie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, … Continuă lectura „Sari în sus de bucurie la 1uniFEST 2023!”

Peste 125.000 de copii și părinți au sărbătorit Ziua Copilului la 1uniFEST

1uniFEST, cel mai mare festival pentru copii și părinți, a adunat peste 125.000 de participanți care au sărbătorit Ziua Copilului o zi întreagă, în parcul Al. Ioan Cuza din București. Copiii au găsit la 1uniFEST tot ce au visat și au sărbătorit cu multă joacă, muzică, dans, teatru, ateliere creative, întreceri sportive și fotografii care … Continuă lectura „Peste 125.000 de copii și părinți au sărbătorit Ziua Copilului la 1uniFEST”

Educație financiară cu FinPitic și Autoritatea de Supraveghere Financiară la 1uniFEST!

Sunteti pregatiti? Mai este foarte putin pana la 1uniFEST, cel mai mare festival pentru copii si parinti dedicat Copilariei! Simpaticul FinPitic este si el alaturi de noi si ii asteapta pe cei mici, dar si pe cei mari in zona Autoritatea de Supraveghere Financiară cu: Activitati de educatie financiara – povesti si fise de lucru; … Continuă lectura „Educație financiară cu FinPitic și Autoritatea de Supraveghere Financiară la 1uniFEST!”

Joacă și veselie cu VARTA, la 1uniFEST!

Alături de VARTA și Reverse Logistic Group vei descoperi, la 1uniFEST, cum să te bucuri de joacă și să protejezi mediul în același timp. Vino cu energie proaspătă să jucăm fotbal pe iarbă, să colorăm, să reciclăm și să ne distrăm împreună. Unde găsești toate acestea? La 1uniFEST, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, … Continuă lectura „Joacă și veselie cu VARTA, la 1uniFEST!”

Descoperă activitățile pregătite de Olympus la 1uniFEST!

Vino pe 1 Iunie în zona Olympus din Parcul Alexandru Ioan Cuza și bucură-te de toate activitățile distractive și interactive pregătite de ei: Seminar despre reciclare cu cei de la Nature talks – în decursul a două ore vor avea loc seminare de 15-20 de minute cu discuții despre ce și cum putem recicla. Vino … Continuă lectura „Descoperă activitățile pregătite de Olympus la 1uniFEST!”

Danonino ne ține în mișcare la 1uniFEST!

Joaca, mișcarea în aer liber, buna dispoziție și distracția sunt cei mai buni prieteni ai celor mici și ai lui Danonio. Pentru că vrem să ne bucurăm din plin de revederea cu toți prietenii noștri, cu care ne vom juca cele mai colorate și creative jocuri, ne strângem cu mic, cu mare la 1uniFEST! Venim … Continuă lectura „Danonino ne ține în mișcare la 1uniFEST!”

Caravana Siguranta Auto Copii ajunge la 1uniFEST!

Fundatia Siguranta Auto Copii si Cluburile Rotary Cismigiu si Rotakids ii asteapta pe cei mici, parinti si bunici la Educatie Rutiera! De dimineata de la ora 9:00 pana seara la 20:00 impreuna cu ErFi si Fundatia Siguranta Auto Copii veti avea parte de activitati distractive, concursuri, demonstratii si multe alte surprize! Activitati: Simulator auto Traseu … Continuă lectura „Caravana Siguranta Auto Copii ajunge la 1uniFEST!”

La 1uniFEST, deschidem cu REHAU ferestre către voie bună

Pe locuri, fiți gata, start: campionii de joacă își dau întâlnire la 1uniFEST, in zona REHAU Window Solutions! Pentru că prietenii de la REHAU Window Solutions au pregătit activități cu premii și o mulțime de surprize colorate și distractive în 3 ateliere: Atelierul pentru Energie: concursuri de sărituri cu sacul; Atelierul pentru Echilibru: jocuri interactive … Continuă lectura „La 1uniFEST, deschidem cu REHAU ferestre către voie bună”

Joacă-te, visează, experimentează… și învață la Scoala din Viitor!

Școala din Viitor, un proiect al Fundației Vodafone România, îi așteaptă pe cei mici la 1uniFEST în Domul special amenajat, cu ateliere de educație digitală și o mulțime de surprize! Fundația Vodafone așteaptă toți copiii între 6 și 10 ani la atelierele desfășurate din ora în oră în cadrul proiectului Școala din Viitor! Aceștia vor … Continuă lectura „Joacă-te, visează, experimentează… și învață la Scoala din Viitor!”

CITROËN ROMANIA vine la 1uniFEST!

Pune-ți centura… următoarea oprire: 1uniFEST, în Parcul Alexandru Ioan Cuza. Pe 1 Iunie ești așteptat împreună cu toată familia în zona CITROËN ROMANIA, la o tură de joacă! Descoperă ce surprize am pregatit pentru tine și distrează-te de la 9:00 dimineața la 8:00 seara. Cei mici sunt așteptați să participe la activități distractive și să … Continuă lectura „CITROËN ROMANIA vine la 1uniFEST!”

Grădina de joacă Auchan vine la 1unifest!

Alături de Auchan, la 1uniFEST descoperim cele mai frumoase momente de petrecut în familie! Vino pe 1 Iunie în Parcul Alexandru Ioan Cuza și descoperă Grădina de joacă Auchan! De dimineață și până seara vei găsi o mulțime de surprize pregătite de Auchan și Itsy Bitsy pentru copiii mari și mici! Iată ce te așteaptă: … Continuă lectura „Grădina de joacă Auchan vine la 1unifest!”

LEGO își sărbătorește aniversarea de 90 de ani la 1uniFEST!

LEGO împlinește anul acesta 90 de ani de joacă, joc și creativitate. Și, pentru a se aniversa alături de toți copiii, a pregătit un treasure hunt cu premii LEGO! Dacă îți place să faci pe detectivul vino și tu pe 1 Iunie în Parcul Alexandru Ioan Cuza! Găsește zona dedicată LEGO, ia-ți formularul de treasure … Continuă lectura „LEGO își sărbătorește aniversarea de 90 de ani la 1uniFEST!”

YUGA vine la 1unifest!

Pe 1 iunie, de la 9 dimineata pana la 8 seara in zona YUGA gasesti tot ce ai nevoie pentru grija familiei tale si pentru un stil de viata sanatos! YUGA ii asteapta pe cei mici, dar si pe cei mari cu voie buna, concursuri, face painting si inspiratie pentru alegeri sanatoase pentru intreaga familie … Continuă lectura „YUGA vine la 1unifest!”

Școala de bani by BCR aduce sustenabilitatea la 1unifest!

Anul acesta îți dăm o mulțime de motive să te bucuri sustenabil alături de Școala de bani by BCR, pe 1 iunie, în parcul Alexandru Ioan Cuza! Iată ce au pregătit cei de la BCR pentru 1unifest: Atelier arts&crafts pentru copii, cu materiale reciclate și reciclabile pentru crearea propriei pușculițe. Discuții despre cum strângem mai … Continuă lectura „Școala de bani by BCR aduce sustenabilitatea la 1unifest!”

AQUA Carpatica Kids hidratează 1unifest 2022!

Așa cum știi, 1uniFEST, cel mai mare festival de joacă pentru copii și părinți, vine la pachet cu distracție, joacă și voie bună cât pentru o vară întreagă! Ca să rămâi hidratat și gata de joacă întreaga zi, AQUA Carpatica Kids aduce în Parcul Al.Ioan Cuza puncte de hidratare, unde te vor aștepta sticluțele cu … Continuă lectura „AQUA Carpatica Kids hidratează 1unifest 2022!”


1 2 3 7