Sari în sus de bucurie la 1uniFEST 2023!

SuperEroii Itsy Bitsy te așteaptă să sari în sus de bucurie la 1uniFEST 2023!

VEZI AICI HARTA ȘI PROGRAMUL 1UNIFEST!

Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi așteaptă copiii și părinții la 1uniFEST – cea mai veselă și mai colorată sărbătoare a Copilăriei – pe 1 Iunie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, pentru o zi plină de jocuri, activități distractive și educative, spectacole și întâlniri memorabile.

Anul acesta avem și mai multe motive de sărit în sus de bucurie la 1uniFEST, pentru că vom întâmpina copiii cu zeci de activități menite să le ofere o zi de 1 Iunie memorabilă, așa cum merită:

Spectacole cu și pentru copii la Scena Poveștilor!

Șase ore de muzică și dans pe scena Itsy Bitsy Show!

De asemenea, ne vom antrena puterile cu o mulțime de activități, desfășurate pe alei, pe iarbă și la umbra copacilor:

Energia va fi antrenată de:

 • Bucharest Sport Club, care pe 1 Iunie va sărbători nu doar Ziua Copilului, ci și 19 ani de la înființare. Echipa BSC va marca momentul antrenându-i pe copii într-o mulțime de activități sportive, dar și distractive, precum: circuit de alergare pentru copii (tură de parc și/sau trasee) (de la ora 10:00), oră gratuită de dans pentru copii (ora 12:00), dans Mommy and me (ora 13:00), circuit training pentru părinți (ora 16:00) și joacă cu pistoale cu apă (de la orele 11:00, 15:00 și 17:00), recomandând participanților să aibă tricou de schimb.
 • Asociația KinetoBebe, care va avea un super traseu sportiv pe iarbă, trasee incluzive de dezvoltare motorie, va organiza jocuri senzoriale și vânătoare de comori.
 • Kayak Champions, care va atrage privirile copiilor și părinților către lacul din parc, unde echipa clubului va susține demonstrații de dragon boat și caiac polo, iar echipa care tocmai a obținut 6 medalii de aur la campionatul național va face o demonstrație de caiac sprint. Informații despre acest sport și despre programul demonstrațiilor vor fi disponibile la standul Kayak Champions.
 • Clubul Sportiv Dinamo București, care va susține diverse demonstrații sportive pe parcursul zilei, astfel:

– demonstrații și lecții de volei – între orele 9:00-13:00;
– ateliere și demonstrații de gimnastică ritmică cu echipa Clubului Atletis – între orele 13:00-14:00;
– demonstrații și lecții de box – între orele 14:00-16:00;
– demonstrații și lecții de fotbal – între orele 16:00-20:00.

 • C.S. Akura, care va susține demonstrații de arte marțiale și le va povesti copiilor despre specificul diferitelor tehnici de karate, precum kata sincron, enbu și tehnici de bază.  

Creativitatea va fi antrenată de:

 • Boo-Bee.ro, care îi așteaptă pe copii la ateliere de educație și distracție, cu jucării inteligente care îi vor învăța ce presupune să fii programator, detectiv și cercetător. De asemenea, la atelierul Draw & paint your own bagpack, copiii vor avea la dispoziție rucsaci și penare pe care le pot colora și le pot lua cu ei acasă. Tot la standul Boo-Bee, copiii își vor putea testa cunoștințele de cultură generală și vor fi premiați.
 • Magia Lutului, care îi așteaptă pe copii la un atelier de pictură pe ceramică 100% handmade. Toate figurinele pe care copiii le vor picta sunt create, realizate și arse în cuptor de Vlaicu Ștefan, coordonatorul atelierului și tatăl lui Ingrid, de 13 ani, diagnosticată cu tuburare de spectru autist. Banii strânși în cadrul atelierelor Magia Lutului contribuie la plata terapiilor de suport, care o ajută pe Ingrid în adaptarea la viața de zi cu zi.
 • Școala de Joacă, care participă și anul acesta la 1uniFEST cu ateliere de olărit, pictură pe ceramică, reciclare creativă și atelier de gravură.
 • Grădinița Rița Veverița, care vine cu Mascota Rița și cu ateliere de modelaj cu plastilină naturală și petale de flori, pictură cu guașă pe suport de oglindă și pictură pe material textil. De asemenea, la Roata Veveriței, copiii vor avea ocazia să câștige premii care să-i facă să sară în sus de bucurie.
 • Pictează 3D, care îi așteaptă pe copii la ateliere de pictură pe figurine de ceramică 3D. Cei mici vor avea la dispoziție o mulțime de modele de figurine, de la animale sălbatice și domestice la personaje îndrăgite din desene animate și modele inedite, pe care le vor putea picta așa cum vor.
 • Victory Horses, la standul cărora cei mici vor intra în lumea cailor și a echitației, descoperind ce presupune pregătirea echipamentului unui cal și al unui călăreț, în vederea antrenamentului de echitație. De asemenea, cei mici vor putea picta figurine cu teme ecvestre (cai, potcoave) și vor decora potcoave.

Curajul va fi antrenat de:

 • Poliția Română, care vine cu ateliere de prevenire a criminalității și educație rutieră, dar și cu demonstrații canine impresionante.
 • Acvatic Bebe Club, de la care vom afla care sunt beneficiile educației acvatice și practicării înotului de la cele mai mici vârste. La standul Acvatic Bebe Club, copiii și părinții îi vor putea cunoaște pe câțiva dintre instructorii clubului, vor face poze haioase și vor putea câștiga premii inedite la roata norocului ABC.
 • Asociatia E.D.I.T., care îi așteaptă pe copii cu activități simpatice de educație rutieră – jocuri, trasee și teste-concurs, dar și cu fișe de colorat, pictură, tatuaje temporare și un colț de lectură. De asemenea, pentru a înțelege importanța purtării centurii de siguranță, părinții se vor putea urca într-un simulator de impact, care imită un impact frontal, la o viteza de 15 km/h.

Bunătatea va fi antrenată de:

 • Asociația HELP Autism, care vine cu oportunități de distracție pentru toți copiii, indiferent de abilități și dizabilități. Spațiul în care sunt așteptați copiii și părinții lor este gândit ca o tabără cu activități și sporturi pe care le pot juca copiii împreună, fără să simtă că dizabilitatea lor este un obstacol în distracție. Pedalat pe bicicletă medicinală, trasee pe aleea senzorială, fotbal cu mingea cu clopoțel sau volei, tras la țintă, urmate de relaxare în pufuri și hamace, pictură pe față, colț de lectură și de activități terapeutice vor fi zonele îngrijite de psihologii de la HELP Autism. De asemenea, părinții sunt bineveniți pentru a afla de la echipa HELP Autism cum pot fi FĂURITORI DE VIITOR pentru toți copiii și tinerii, contribuind la construirea primei tabere incluzive din România.
 • Cercetașii României, care vin cu ateliere cercetășești de origami, modelino, împletit brățări handmade și pictură pe față.
 • SOS Satele Copiilor, care îi așteaptă pe copii cu baloane de săpun și cu planșe jucăușe, numai bune de colorat cu acuarele, carioci și creioane colorate.
 • Hope and Homes for Children, care va amenaja un spațiu prietenos unde familiile își vor face poze la foto booth, se vor picta pe față, se vor relaxa pe păturici de picnic și vor câștiga premii.

Copiii și părinții vor găsi, la 1uniFEST, și idei de lectură și cadouri oferite de Editura Corint, Editura DPH, Editura Nemira și Lumea de Poveste.

Ascultă programele Itsy Bitsy FM și urmărește paginile noastre de Facebook și Instagram, ca să afli motivele care te vor face să sari în sus de bucurie la 1uniFEST!

1uniFEST este un eveniment-festival gratuit, organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primăriei Sector 3 și susținut de: AQUA Carpatica Kids, Autoritatea de Supraveghere Financiară, Asociația Părinților Isteți, Auchan, Bebe Tei, Ben&Jerry’s, Dalin, Danonino, De-a joaca, Decathlon, DupăNoi și Viitor Plus, Electripedia powered by Enel, ETi, GERBER® Organic, Groupama, HARIBO, HiPP, JULAND by Oti, LEGO, Nestlé, Nesquik, Noriel, Olympus, Pampers, POM-BAR, Paula, PURINA®, REHAU Window Solutions, Școala de Bani by BCR, Suzuki, Tedi, Therme, Töpfer, Vedra, World Class, Poliția Română, Crucea Roșie Română și alții.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s