Cursa bucuriei la Roșia Montană Marathon

Gâl, gâl, gâl, înviorează-te cu apă de izvor!
Fixează-ți cronometrul!
Salută-ți părinții!
Țup, țup, țup până la linia de Start.
Și țușt spre Victorie!

Așa sunt încurajați copiii să participe la Cursa Copiilor de la Roșia Montană Marathon din 23 iunie, ora 16:00.

Cursa are ca punct de întâlnire și de start Piața Centrală din Roșia Montană, iar înscrierile se fac aici.

Pachama România și Centrul local Cercetașii din Roșia Montană pregătesc această cursă astfel încât copiii să aibă parte și de un traseu frumos, dar și de siguranță.

Anul acesta copiii vor fi împărțiți în 5 categorii de vârstă, cu 3 trasee diferite ca lungime și cu 4 premieri constând în 24 de premii. Cursa are loc în după amiaza zilei de 24 iunie, cu Startul și Sosirea din zona centrului istoric al Roșiei Montane, astfel încât toți cei care doresc pot să îi încurajeze cu aplauze și ovații pe micii alergători.

Pentru Cursa 0-6 ani Family Run, copilul aleargă împreună cu părintele/tutorele, iar la finish va primi o medalie de participare și goodie bag.

Înscrierile se fac completând formularul din link sau în Centrul istoric al Roșiei Montane la Casa Parohială Unitariană vineri, 23 iunie în intervalul orar 16:00-20:00 și sâmbătă, 24 iunie în intervalul orar 09:00 – 14:00.

Ridicarea kitului de concurs se face până sâmbătă, 24 iunie în intervalul orar 09:00-14:00 de la Casa Parohială Unitariană din Centrul istoric al Roșiei Montane.

Pentru ridicarea kit-ului de concurs, este necesară depunerea declaraţiei pe proprie răspundere semnată de unul dintre părinţi/tutore/reprezentant legal. Aceasta se poate completa la faţa locului sau se poate descărca după completarea formularului de înscriere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s