Scoala de SuperEroi cu SuperZapa

Scoala de SuperEroi cu Super ZAPA
Luni-vineri, intre orele 18:00 si 20:00 

Super ZAPA, personajul indragit de copii, le propune acestora provocari zilnice, situatii similare din viata de zi cu zi si ii invita sa vorbeasca deschis despre cum vad ei lucrurile.

Activeaza-ti superputerea prieteniei cu Super ZAPA!

Asculta emisiunea „Scoala de SuperEroi cu Super ZAPA”, de luni pana vineri, de la ora 18:00 la ora 20:00, descopera provocarea zilei si intra in direct cu Super ZAPA sunand la *4879 sau trimite un mesaj audio pe WhatsApp, la 0725 300 700!

Sa dam startul provocarilor distractive, la #ItsyBitsyFM!

Devino prietenul nostru pe Facebook!


9 comentarii la „Scoala de SuperEroi cu SuperZapa”

  1. Buna Dimineata de dupa amiaza, Zapa !!! Sunt eu, Gabriel ! Cred ca Motanul incaltat stie sa vorbeasca PACALINEZA. Cu siguranta o sa-l vrajeasca pe Capcaun sa invete limba pacalineza, apoi il v-a convinge sa se transforme in Leu apoi in Soricel , CA SA-L MANANCEEEE !!!! Pentru ca are burtica goala ! Pupici zapaciti pe obraji fericiti ! Gabriel si Mami ( Fam. Zapa 🙂 🙂 🙂 )

  2. Buna dimineața de după amiază Zăpă! Eu cred că lupul nu vrea să îl mintă pe Făt frumos. Lupul o să se deghizeze în zână crăiasa si o sa ii spună regelui ca nu il vrea pe el și îl vrea pe Făt-Frumos si după acea regele o să ii lase în pace pe Făt frumos si zână crăiasa.

    1. Buna, Otilia! Aplicatia Itsy Bitsy poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store. Apoi, deschizi aplicatia si apesi pe primul buton (pictograma telefon) din stanga. Sa ne spui daca ai reusit. Sarbatori frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s