Toti supereroii se hidrateaza corespunzator cu Aqua Carpatica Kids!

Toti copiii au superputeri, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere! Asa ca pe 7 septembrie, toti copiii vin in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi! Pe langa Itsy, Bitsy si SuperZapa, cei mici vor face cunostinta cu inca trei supereroi gata sa ii ajute sa isi descopere si sa isi antreneze superputerile.

Atunci cand mergi cu prichindelul in parc, nu uita sa adaugi in rucsac si o sticla cu apa plata, pentru ca dupa atat efort, cu siguranta ii va fi sete. Dar nu iti face griji, pentru ca la Scoala de SuperEroi, prietenii nostri de la AQUA Carpatica Kids se vor asigura ca celor mici nu le lipsesc sticlutele cu apa special create pentru ei, cu cel mai mic continut de sodiu si nitrati.

La standul AQUA Carpatica Kids sarbatorim impreuna micile victorii ale micutilor nostri supereroi cu sticlute cu apa pe masura lor, care nu se varsa, baloane colorate si multe surprize!

Tu stii cata apa trebuie sa bea copilul tau?

Intra pe www.hidratarecorecta.ro, calculeaza cata apa trebuie sa bea copilul tau pentru a avea o hidratare corecta!

Formula de calcul a cantitatii optime de hidratare este bazata pe studiul EFSA Journal si metoda Holliday-Segar impreuna cu recomandarile elaborate de colectivul de pediatrii de la Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF).

Toti supereroii se hidrateaza corespunzator cu Aqua Carpatica Kids!

Ne vedem in parcul Lumea Copiilor, pe 7 septembrie, la Scoala de SuperEroi! Da join evenimentului nostru de pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s