scoala de supereroi itsy bitsy

Vino sa descoperi ce superputeri ai, la Scoala de SuperEroi!

Hei, ai auzit? Pe 7 septembrie, toooti copiii vin la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi! Fiecare copil are superputerile lui, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere, la Scoala de SuperEroi.

Cand? 7 septembrie, de la ora 10:00 la 20:00.

Unde? Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti (langa Palatul Copiilor).

Copiii isi descopera superputerile la Scoala de SuperEroi!

Am dat startul verii cu iuniFEST, cel mai Itsy Bitsy festival pentru copii de 1 iunie, si incheiem vacanta de vara cu acelasi chef de sarbatoare! Asa ca am pregatit pentru cei mici un eveniment care sigur ii va antrena si ii va pregati pentru un nou an scolar: Scoala de SuperEroi.

Stim ca fiecare copil are superputerile lui, iar eroii Itsy Bitsy se vor asigura ca niciun prichindel nu incheie vacanta de vara fara sa-si descopere superputerile! Cum? Participand la toate activitatile care vor avea loc la Scoala de SuperEroi.

Iata o parte din partenerii pe care-i veti intalni in Parcul Lumea Copiilor pe 7 septembrie, alaturi de eroii Itsy Bitsy:

Oraselul Cunoasterii este primul muzeu interactiv pentru copii din Romania, unde copiii invata „stiinta jocului si jocurile stiintei”. La Scoala de SuperEroi, copiii vor admira o parte din exponatele din Oraselul Cunoasterii si vor avea ocazia sa compuna muzica la Pianul cu linguri, isi vor descoperi talentele de arheologici reconstruind un vas printat 3D, vor incerca sa construiasca poduri, vor face experimente, circuite electrice si puzzle-uri de inteligenta.

Asociatia CONIL ii asteapta pe copii sa picteze pe panza de sac tratata, sa faca semne de carte din fetru cu decoratiuni si sa faca impletituri. In plus, echipa de psihologi a Centrului de terapii CONIL va oferi in timpul evenimentului consiliere scolara si vocationala pentru copii.

Fundatia Calea Victoriei aduce Copacul Dorintelor Implinite, invitandu-i pe copii si pe parinti sa-si scrie dorintele pe biletele si sa le “agate” in copac. La final va fi organizata o tombola, iar 3 din biletele cu dorinte vor fi premiate cu cate un curs la Fundatia Calea Victoriei.

Academia Campionilor ne va demonstra cat de distractiv poate fi sa faci sport in echipa si sa dansezi, urmarind momente de gimnastica aerobica, dans modern, street dance, majorete si acrodance, prezentate de copiii care urmeaza cursurile Academiei Campionilor.

Clubul Sportiv Akura promite o zi plina de jocuri si demonstratii de arte martiale pentru toti copiii care vor sa-si descopere superputerile la Scoala de SuperEroi.

Scoala de Joaca vine la cu ateliere de olarit, pictura pe ceramica si broderie, asortate cu demonstratii de jocuri din Caravana de joaca.

PlaYouth vine cu impletituri pentru copii si parinti, face painting, ateliere de slime si modelino, pictura, origami si board games.

De la Scoala de SuperEroi nu lipsesc, evident, cartile, iar copiii si parintii vor putea rasfoi, citi si cumpara o multime de titluri, oferite de Editura DPH, Editura Sigma Educational, Editura Paralela 45, Editura Nemi si Editura Humanitas.

In plus, Humanitas Junior si Carmen Tiderle ne invita la “Poezii pentru Supercopii”, un atelier in care vom citi (cu voce supertare) si vom inventa poezii cu eroi de orice soi. De mare inspiratie la acest atelier va fi cartea “Cine a pus piper in mare”, scrisa de Carmen Tiderle, cu ilustratii de Petridean.

De asemenea, Editura Nemi aduce la standul sau noutati editoriale, seriile cele mai populare si autorii cei mai indragiti. Printre cartile pe care le veti putea rasfoi se vor gasi “Extraordinara calatorie a ariciului Ariston”, scrisa de Iulian Tanase, “Soriceii familiei Robinson”, de indragitul autor Dick King-Smith (care l-a creat pe Babe), dar si cartile din seria “Istoria povestita copiilor”, a Simonei Antonescu, cu cel mai nou titlu din colectie: “Regina Maria si Marea Unire”.

 

Da join evenimentului nostru de pe Facebook – Scoala de SuperEroi | Powered by Itsy Bitsy FM –  si ramai la curent cu toate noutatile!

Eveniment realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4.


otter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s