Toti copiii participa la marea vanatoare de fantome de la Scoala de SuperEroi, cu LEGO Hidden Side!

Toti copiii au superputeri, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere! Asa ca pe 7 septembrie, toti copiii vin in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi! Pe langa Itsy, Bitsy si SuperZapa, cei mici vor face cunostinta cu inca trei supereroi gata sa ii ajute sa isi descopere si sa isi antreneze superputerile.

Cei mici au sansa sa devina supereroi la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy si sa patrunda in lumea fantastica LEGO Hidden Side cu ajutorul realitatii augmentate, participand la marea vanatoare de fantome din 7 septembrie, in Parcul Lumea Copiilor.

Aducem lumea la normal si descifram impreuna misterele universului LEGO Hidden Side!

Vanatoarea de fantome continua si in Baneasa Shopping City, intre 6-8 septembrie si 13-15 septembrie. Inscrierile se fac pe www.baneasa.ro.

Insa pana atunci cei mici se pot antrena acasa, cu ajutorul noii aplicatii interactive LEGO Hidden Side, unde copiii devin vantatori si aduc lumea la normal cu fiecare fantoma invinsa. Cei mici sunt incurajati sa exploreze lumea Hidden, sa rezolve mistere, sa vaneze fantome si sa continue sa se joace!

Ne vedem in parcul Lumea Copiilor, pe 7 septembrie, la Scoala de SuperEroi! Da join evenimentului nostru de pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s