bcr scoala de supereroi

Scoala de Bani BCR se alatura Scolii de SuperEroi cu ateliere de educatie financiara si activitati distractive pentru copii!

Toti copiii au superputeri, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere! Asa ca pe 7 septembrie, toti copiii vin in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi! Pe langa Itsy, Bitsy si SuperZapa, cei mici vor face cunostinta cu inca trei supereroi gata sa ii ajute sa isi descopere si sa isi antreneze superputerile.

Scoala de Bani BCR se alatura Scolii de Super Eroi Itsy Bitsy cu ateliere de educatie financiara si activitati distractive, care sa ii ajute pe copii sa invete mai multe despre bani, sa inteleaga cum pot sa puna bani deoparte pentru a-si indeplini cele mai mari visuri. Pentru ca nimic nu este imposibil!

Ii asteptam pe cei mici si cei mari cu ateliere, premii surpriza si cu posibilitatea de a pleca de la eveniment cu o frumoasa amintire de la cabina foto special amenajata, la corner-ul BCR!

Ne vedem in parcul Lumea Copiilor, pe 7 septembrie, la Scoala de SuperEroi! Da join evenimentului nostru de pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s