Ghidul Töpfer pentru primii ani de viață – podcast Simona Bălănescu

Ghidul Töpfer pentru primii ani de viață aduce împreună importanța alimentației și importanța nutriției emoționale, astfel încât sugarul să aibă toate atuurile unei dezvoltări armonioase și sănătoase, încă din primele zile. Urmărește podcast-ul video pregătit de Töpfer și realizat de Simona Bălănescu alături de specialiști și află informații utile oricărui părinte aflat la început de … Continuă lectura „Ghidul Töpfer pentru primii ani de viață – podcast Simona Bălănescu”

Descoperă cum îl poți însoți pe copilul tău în lumea magică a limbilor străine!

Lumea limbilor străine este o lume magică, în care copiii pot păși cu entuziasm și curiozitate atunci când se simt încurajați și susținuți să exploreze și să descopere bucuria învățării. Descoperă cum îl poți însoți pe copilul tău în lumea magică a limbilor străine urmărind Lumea magică a limbilor străine – un nou proiect radiofonic … Continuă lectura „Descoperă cum îl poți însoți pe copilul tău în lumea magică a limbilor străine!”

Descarcă harta evenimentului SuperEroi pentru Viață 2024!

Descarcă de aici harta evenimentului SuperEroi pentru Viață 2024.

Minipovești.ro: o nouă platformă gratuită de literație pentru copii și părinți

București, 16 aprilie 2024. Minipovesti.ro, o platformă digitală dedicată literaturii pentru copii, va pune la dispoziția publicului, începând din 15 aprilie, povești inedite și captivante pentru cei mici, atât în varianta text, cât și audio, ilustrate cu ajutorul A. I. Recentele rezultate PISA 2022 au scos la iveală o realitate sumbră – România se află … Continuă lectura „Minipovești.ro: o nouă platformă gratuită de literație pentru copii și părinți”

Descopera jocul „Alb, negru, NU si DA” – preferatul lui Itsy si Bitsy

In calatoriile cu masina, cautarea modalitatilor de distractie pentru intreaga familie poate fi esentiala. Un joc distractiv si captivant pe care copiii si parintii il pot juca este „Alb, negru, NU si DA”. Inspirat de jocul preferat al lui Itsy si Bitsy, acest joc ii incurajeaza pe jucatori sa isi testeze creativitatea si sa evite … Continuă lectura „Descopera jocul „Alb, negru, NU si DA” – preferatul lui Itsy si Bitsy”

Descoperă activitățile care te așteaptă la SuperEroi pentru Viață, pe 27 aprilie!

Pe 27 aprilie, la a doua ediție a evenimentului SuperEroi pentru Viață, Parcul Lumea Copiilor va deveni un mare teren de sport, mișcare și joacă sănătoasă. Descarcă harta evenimentului SuperEroi pentru Viață! Te așteptăm să testezi și să-ți alegi sportul preferat, să participi la cursele colorate susținute de SuperEroii Itsy Bitsy alături de mari sportive … Continuă lectura „Descoperă activitățile care te așteaptă la SuperEroi pentru Viață, pe 27 aprilie!”

Înscrie-te la cursele colorate din cadrul evenimentului SuperEroi pentru Viață 2024!

Vino să îți iei doza de energie și să îți testezi rezistența la cursele de alergare din cadrul evenimentului SuperEroi pentru Viață, alături de SuperEroii Itsy Bitsy, pe27 aprilie, în Parcul Lumea Copiilor din București. Află mai multe despre eveniment AICI. Traseul are aproximativ 600 m, iar tu îl vei parcurge alături de prichindelul tău … Continuă lectura „Înscrie-te la cursele colorate din cadrul evenimentului SuperEroi pentru Viață 2024!”

Cross-ul caritabil Run for Heroes – fueled by OSCAR

Pe 15 iunie, românii vor alerga la Prima Cursă caritabilă cu Supereroi din România, organizată de OSCAR Downstream în Parcul Herăstrău Cross-ul caritabil Run for Heroes – fueled by OSCAR face parte din campania OSCAR de conștientizare și eliminare a stigmei legate de sănătatea mintală București, 2 aprilie 2024 – OSCAR Downstream, cea mai mare … Continuă lectura „Cross-ul caritabil Run for Heroes – fueled by OSCAR”

Protejat: Lista participanti SuperEroi pentru Viață – 20 aprilie, în Parcul Lumea Copiilor!

Nu există niciun rezumat deoarece acesta este un articol protejat.

Descopera noi cuvinte in calatorii cu jocul „Traseul cuvintelor”

In calatoriile cu masina, jocul „Traseul cuvintelor” poate transforma timpul petrecut in trafic intr-o experienta captivanta si educativa pentru intreaga familie. Inspirat de jocul „Fazan”, acest joc incurajeaza copiii si parintii sa-si exploreze vocabularul si sa dezvolte conexiuni creative intre cuvinte. Scopul lui e sa formeze o succesiune de cuvinte care sa aiba o legatura … Continuă lectura „Descopera noi cuvinte in calatorii cu jocul „Traseul cuvintelor””

Distreaza-te în calatorii jucand „Fazan”

Indiferent dacă plecați la drum lung sau sunteți doar în drum spre grădiniță sau Indiferent daca plecati la drum lung sau sunteti doar in drum spre gradinita sau spre scoala, unul din cele mai simple si mai simpatice jocuri pe care le puteti juca este clasicul „Fazan”. Este jocul perfect de incercat in masina, stimuland … Continuă lectura „Distreaza-te în calatorii jucand „Fazan””

Dezvolta-ti gandirea jucand „Cele 20 de intrebari” in masina

Calatoriile lungi cu masina pot fi transformate, cu putina imaginatie, in aventurile distractive, dar si educative pentru copii. Un joc pe care pe care il puteti incerca in familie pentru a face drumurile cu masina placute, amuzante si educative se numeste „Cele 20 de intrebari”. Este simplu, captivant si ii provoaca pe cei mici sa … Continuă lectura „Dezvolta-ti gandirea jucand „Cele 20 de intrebari” in masina”

Distreaza-te la drum jucand „Bingo în masina”

Calatoriile lungi cu masina pot deveni mult mai distractive si interactive cu ajutorul jocului „Bingo in masina”. Acest joc clasic poate fi adaptat incluzind imagini si transformandu-l astfel intr-o aventura captivanta pentru intreaga familie. Scopul principal este sa pastrezi atentia si entuziasmul copiilor pe tot parcursul calatoriei, iar acest joc este solutia perfecta pentru asta. … Continuă lectura „Distreaza-te la drum jucand „Bingo în masina””

Descopera natura in calatorii cu jocul „Recunoaste copacul/pasarea/animalul”

In calatoriile cu masina, natura din jur poate fi o sursa nesfarsita de surprize si descoperiri. Pentru a transforma aceste momente intr-o aventura distractiva si educativa, jocul „Recunoaste copacul/pasarea/animalul” poate fi o alegere excelenta. In timp ce masina merge mai departe, jucatorii sunt invitati sa priveasca cu atentie pe geam si sa incerce sa recunoasca … Continuă lectura „Descopera natura in calatorii cu jocul „Recunoaste copacul/pasarea/animalul””

Exploreaza tara cu jocul „Recunoaste placuta de inmatriculare”

In calatoriile cu masina, fiecare kilometru poate fi o oportunitate de a descoperi mai multe despre tara noastra. Un mod distractiv de a face acest lucru poate fi prin jocul „Recunoaste placuta de inmatriculare”. Acest joc simplu si captivant poate fi adaptat pentru a se potrivi intregii familii si poate transforma orele petrecute in masina … Continuă lectura „Exploreaza tara cu jocul „Recunoaste placuta de inmatriculare””

„Ziua Culturii Naționale” – sărbătorită de instituțiile din subordinea Ministerului Culturii

Ministerul Culturii, cu sprijinul instituțiilor din subordine, celebrează Ziua Culturii Naționale 2024 printr-o serie de evenimente variate și bogate în semnificație, organizate la nivel național. Astfel, românii sunt invitați la spectacole și acțiuni dedicate acestei zile, printre care se numără piese de teatru, expoziții, tururi ghidate sau concerte, unele dintre acestea putând fi urmărite și … Continuă lectura „„Ziua Culturii Naționale” – sărbătorită de instituțiile din subordinea Ministerului Culturii”

Poveștile fascinante se descoperă la MiniStory: târg online de carte pentru copii

Din 28 noiembrie până în 5 decembrie copiii întreabă, iar scriitorii răspund, la MiniStory: târg online de carte pentru copii, realizat în colaborare cu editurile Arthur, Humanitas Junior, Polirom Junior, Univers, Cartier. Facem cunoștință cu Regele Piticuț. Alergăm printre petarde și pocnitori sau explorăm tărâmuri cu povești uitate. Călătorim în viitor cu Zmeu Robot și … Continuă lectura „Poveștile fascinante se descoperă la MiniStory: târg online de carte pentru copii”

Regulament Disney Stacks

Citește regulamentul Disney Stacks AICI.

Playlist DJ MOM

DJ MOM GIA MARIA The beach boys – Good Vibrations Oasis – Roll with it Pharrel Williams- Happy DJ MOM DANIELA STOICA Smiley – Aia e Lady Ocean – Painter Mirrage – Aribeatz DJ MOM ELENA PARCIU AJR – Bang Imagine Dragons – on the top of the world Coldplay – higher power DJ MOM … Continuă lectura „Playlist DJ MOM”

Harta și programul 1uniFEST 2023

Descarcă harta de AICI. Iată cum arată harta și programul 1uniFEST 2023:


1 2 3 10