Regulament Disney Stacks

Citește regulamentul Disney Stacks AICI.

Playlist DJ MOM

DJ MOM GIA MARIA The beach boys – Good Vibrations Oasis – Roll with it Pharrel Williams- Happy DJ MOM DANIELA STOICA Smiley – Aia e Lady Ocean – Painter Mirrage – Aribeatz DJ MOM ELENA PARCIU AJR – Bang Imagine Dragons – on the top of the world Coldplay – higher power DJ MOM … Continuă lectura „Playlist DJ MOM”

Harta și programul 1uniFEST 2023

Descarcă harta de AICI. Iată cum arată harta și programul 1uniFEST 2023:

Vara începe la Regatul Cailor Fest

În weekend-ul 3-4 iunie are loc la Varlaam, în județul Giurgiu, Regatul Cailor Fest, eveniment care le propune copiilor și părinților să pătrundă în lumea cailor și să se relaxeze în cadrul unui festival de poveste. Cei mici vor avea parte de o mulțime de activitati, precum ateliere de pictură și decorațiuni, codițe împletite și … Continuă lectura „Vara începe la Regatul Cailor Fest”

Vocea noii generații se aude la Conferința TEDx organizată de Consiliul Elevilor Școlii Gimnaziale 197

Primul eveniment TEDx organizat de elevii din ciclul gimnazial ai Școlii Generale197 va avea tema “WHY NOT” și va fi realizat de Consiliul Elevilor al școlii dinsectorul 6, București. Sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 14, Consiliul Elevilor de la Școala Generală 197organizează evenimentul TEDx la sediul Primăriei din sectorul 6, Calea Plevnei147-149. Acesta va … Continuă lectura „Vocea noii generații se aude la Conferința TEDx organizată de Consiliul Elevilor Școlii Gimnaziale 197”

REGULAMENT CONCURS “Mix – Mic dejun sănătos powered by Freshful”

Citește AICI Regulamentul concursului “Mix – Mic dejun sănătos powered by Freshful”.

S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Green Report, publicația de referință pe teme de mediu și sustenabilitate a lansat miercuri, 26 aprilie, Green Report Podcast cu Raluca Fișer. Emisiune cu o frecvența bilunară, podcastul este dedicat dezbaterii și analizei celor mai importante subiecte legate de sustenabilitate, ecologie, protejarea mediului înconjurător, mobilității urbane și schimbărilor climatice. Emisiunea este moderată de Raluca Fișer, … Continuă lectura „S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu”

Super Mario Bros. Filmul – în curând în cinematografe!

Adaptare cinematografică a jocului care nu mai are nevoie de nicio prezentare, lungmetrajul animat Super Mario Bros. Filmul, semnat de Aaron Horvath și Michael Jelenic spune povestea instalatorului Mario care pornește, alături de fratele său, Luigi, într-o călătorie memorabilă. Cei doi străbat împreună labirinturi subterane prin Regatul Ciupercilor, îl înfruntă pe maleficul Rege Koopa, cu … Continuă lectura „Super Mario Bros. Filmul – în curând în cinematografe!”

Ema David, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Ema Demetra David are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Emei și familiei ei le place să petreacă timp împreună și să se joace o grămadă de jocuri. Cele mai mari pasiuni ale Emei sunt, însă, dansul și cântatul la pian. La Școala … Continuă lectura „Ema David, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

La CONIL, vorbim același zâmbet!

Uneori, succesul adevărat se măsoară în zâmbete. Noi am atins succesul în cadrul celei mai recente ediții a CONIL Fest, Festivalul Integrării – Mama SuperEroina mea, organizat de Asociația CONIL. 1.500 de copii au urcat pe scenă, în lumina reflectoarelor, și au vorbit lumii prin limbajul universal al cântecului și dansului, al bucuriei și al … Continuă lectura „La CONIL, vorbim același zâmbet!”

Școala de SuperEroi cu Dj Dodi

Școala de SuperEroi cu Dj DodiLuni, 16:00-18:00 Să petrecem timp de calitate împreună este un aspect foarte important al vieții de familie. Muzica, dansul și jocurile sunt doar câteva din activitățile plăcute pe care le putem face cu timpul petrecut împreună. Cu Dj Dodi, totul devine mai distractiv! Mai cu seamă pentru că vine însoțită de … Continuă lectura „Școala de SuperEroi cu Dj Dodi”

Competiția Minimest și ateliere intensive de animație la Animest.17

Finalul vacanței nu i-a descurajat niciodată pe copiii îndrăgostiți de filmele de animație. În fiecare toamnă, distracția continuă la Animest, evenimentul internațional care include la fiecare ediție un amplu program dezvoltat special pentru ei. Anul acesta, între 7 și 16 octombrie, secțiunea Minimest revine pe marile ecrane din București cu o selecție impresionantă de filme … Continuă lectura „Competiția Minimest și ateliere intensive de animație la Animest.17”

Promenada Operei, în 27 august pe esplanada Operei Naționale București

O sărbătoare a muzicii și a mișcării în aer liber pentru împlinirea spiritului. Acesta este mesajul ediției a XII a a Promenadei Operei din 2022. Toată lumea este invitată la o zi de neuitat: 12 ore de muzică și activități inedite de educație, relaxare și mișcare în aer liber. Accesul la eveniment se va realiza … Continuă lectura „Promenada Operei, în 27 august pe esplanada Operei Naționale București”

Lista hipermarketurilor inscrise in Party Hub-ul Back to School Auchan!

Va asteptam pe voi, toti prietenii din marea familie Auchan, in Hub-ul de Back to School Auchan, sa dam tonul muzicii si distractiei in zona de party, dar si start la joaca si explorare in zona de robotica. Prietenii de la Auchan au pregatit, distractie, premii si energie buna, pentru ca noul an scolar sa … Continuă lectura „Lista hipermarketurilor inscrise in Party Hub-ul Back to School Auchan!”

Back to school cu SuperEroii Itsy Bitsy!

Copiii și părinții ascultă Radio Itsy Bitsy pentru un start bun în noul an școlar! Noul an școlar se apropie cu pași repezi, iar dacă ești părinte cu siguranță ai început să-ti faci, cel puțin în minte, lista cu lucrurile necesare copilului la început de școală sau de grădiniță. De obicei, de pe lista de … Continuă lectura „Back to school cu SuperEroii Itsy Bitsy!”

Party HUB-ul Auchan – Campanie Bucuresti

Incepem noul an scolar cu Hub-ul de Back to School Auchan! Pregatirile de an scolar inseamna mai mult decat rechizite si haine potrivite. Inseamna sa fii curajos, sa fii jucaus si dornic de descoperire si invatare! Vino cu toata familia, sa te incarci cu energie, veselie si premii in Hub-ul de Back to School Auchan, unde … Continuă lectura „Party HUB-ul Auchan – Campanie Bucuresti”

Party HUB-ul Auchan – Campanie nationala

Cum se pregateste cel mic pentru inceperea noului an scolar? Arata-ne si noua printr-o poza, ritualul de pregatire pentru gradinita sau scoala si inscrierea in concurs este automata! Poate fi orice fel de pregatire: de la ales caiete, pixuri si uniforma, pana la facut ordine in raftul cu rechizite sau improspatat frizura! Poti castiga unul … Continuă lectura „Party HUB-ul Auchan – Campanie nationala”

Spectacolul Închide ochii și ai să vezi mai bine, pe scena Unteatru

”Închide ochii și ai să vezi mai bine”, primul si singurul spectacol de teatru din România creat pentru publicul larg, accesibilizat în totalitate publicului cu dizabilități, va fi prezentate pe scena Unteatru pe 2 iulie, de la ora 11.00, la Grădina Casei Universitarilor din București. Spectacolul este o adaptare după “Povestea seminței”, scrisă de Dumitru … Continuă lectura „Spectacolul Închide ochii și ai să vezi mai bine, pe scena Unteatru”

„MICA SIRENĂ” în premieră la Teatrul Ion Creangă

Teatrul Ion Creangă anunță un nou spectacol pentru micii spectatori – Mica sirenă – adaptare după basmul scris de Hans Christian Andersen. Pentru prima dată pe scena Teatrului, spectacolul „Mica sirenă” le promite copiilor o călătorie în regatul nemaivăzut al Zeului apelor. Dincolo de acest loc se află o altă lume pe care Ariel își … Continuă lectura „„MICA SIRENĂ” în premieră la Teatrul Ion Creangă”


Vara aceasta jocurile copilariei se strang in Gradina de joaca Auchan! Jocul este o activitate de baza in viata fiecaruia si ne ajuta sa ne dezvoltam armonios. Jocul este o activitate ce nu are varsta, intrucat ne poate imbunatati cunostintele intr-un mod placut, recreational si stimulant. Jocul pentru copii nu reprezinta doar o simpla distractie, … Continuă lectura „”


1 2 3 9