Distreaza-te în calatorii jucand „Fazan”

Indiferent dacă plecați la drum lung sau sunteți doar în drum spre grădiniță sau Indiferent daca plecati la drum lung sau sunteti doar in drum spre gradinita sau spre scoala, unul din cele mai simple si mai simpatice jocuri pe care le puteti juca este clasicul „Fazan”. Este jocul perfect de incercat in masina, stimuland … Continuă lectura „Distreaza-te în calatorii jucand „Fazan””

Dezvolta-ti gandirea jucand „Cele 20 de intrebari” in masina

Calatoriile lungi cu masina pot fi transformate, cu putina imaginatie, in aventurile distractive, dar si educative pentru copii. Un joc pe care pe care il puteti incerca in familie pentru a face drumurile cu masina placute, amuzante si educative se numeste „Cele 20 de intrebari”. Este simplu, captivant si ii provoaca pe cei mici sa … Continuă lectura „Dezvolta-ti gandirea jucand „Cele 20 de intrebari” in masina”

Distreaza-te la drum jucand „Bingo în masina”

Calatoriile lungi cu masina pot deveni mult mai distractive si interactive cu ajutorul jocului „Bingo in masina”. Acest joc clasic poate fi adaptat incluzind imagini si transformandu-l astfel intr-o aventura captivanta pentru intreaga familie. Scopul principal este sa pastrezi atentia si entuziasmul copiilor pe tot parcursul calatoriei, iar acest joc este solutia perfecta pentru asta. … Continuă lectura „Distreaza-te la drum jucand „Bingo în masina””

Descopera natura in calatorii cu jocul „Recunoaste copacul/pasarea/animalul”

In calatoriile cu masina, natura din jur poate fi o sursa nesfarsita de surprize si descoperiri. Pentru a transforma aceste momente intr-o aventura distractiva si educativa, jocul „Recunoaste copacul/pasarea/animalul” poate fi o alegere excelenta. In timp ce masina merge mai departe, jucatorii sunt invitati sa priveasca cu atentie pe geam si sa incerce sa recunoasca … Continuă lectura „Descopera natura in calatorii cu jocul „Recunoaste copacul/pasarea/animalul””

Exploreaza tara cu jocul „Recunoaste placuta de inmatriculare”

In calatoriile cu masina, fiecare kilometru poate fi o oportunitate de a descoperi mai multe despre tara noastra. Un mod distractiv de a face acest lucru poate fi prin jocul „Recunoaste placuta de inmatriculare”. Acest joc simplu si captivant poate fi adaptat pentru a se potrivi intregii familii si poate transforma orele petrecute in masina … Continuă lectura „Exploreaza tara cu jocul „Recunoaste placuta de inmatriculare””

„Ziua Culturii Naționale” – sărbătorită de instituțiile din subordinea Ministerului Culturii

Ministerul Culturii, cu sprijinul instituțiilor din subordine, celebrează Ziua Culturii Naționale 2024 printr-o serie de evenimente variate și bogate în semnificație, organizate la nivel național. Astfel, românii sunt invitați la spectacole și acțiuni dedicate acestei zile, printre care se numără piese de teatru, expoziții, tururi ghidate sau concerte, unele dintre acestea putând fi urmărite și … Continuă lectura „„Ziua Culturii Naționale” – sărbătorită de instituțiile din subordinea Ministerului Culturii”

Poveștile fascinante se descoperă la MiniStory: târg online de carte pentru copii

Din 28 noiembrie până în 5 decembrie copiii întreabă, iar scriitorii răspund, la MiniStory: târg online de carte pentru copii, realizat în colaborare cu editurile Arthur, Humanitas Junior, Polirom Junior, Univers, Cartier. Facem cunoștință cu Regele Piticuț. Alergăm printre petarde și pocnitori sau explorăm tărâmuri cu povești uitate. Călătorim în viitor cu Zmeu Robot și … Continuă lectura „Poveștile fascinante se descoperă la MiniStory: târg online de carte pentru copii”

Regulament Disney Stacks

Citește regulamentul Disney Stacks AICI.

Playlist DJ MOM

DJ MOM GIA MARIA The beach boys – Good Vibrations Oasis – Roll with it Pharrel Williams- Happy DJ MOM DANIELA STOICA Smiley – Aia e Lady Ocean – Painter Mirrage – Aribeatz DJ MOM ELENA PARCIU AJR – Bang Imagine Dragons – on the top of the world Coldplay – higher power DJ MOM … Continuă lectura „Playlist DJ MOM”

Harta și programul 1uniFEST 2023

Descarcă harta de AICI. Iată cum arată harta și programul 1uniFEST 2023:

Vara începe la Regatul Cailor Fest

În weekend-ul 3-4 iunie are loc la Varlaam, în județul Giurgiu, Regatul Cailor Fest, eveniment care le propune copiilor și părinților să pătrundă în lumea cailor și să se relaxeze în cadrul unui festival de poveste. Cei mici vor avea parte de o mulțime de activitati, precum ateliere de pictură și decorațiuni, codițe împletite și … Continuă lectura „Vara începe la Regatul Cailor Fest”

Vocea noii generații se aude la Conferința TEDx organizată de Consiliul Elevilor Școlii Gimnaziale 197

Primul eveniment TEDx organizat de elevii din ciclul gimnazial ai Școlii Generale197 va avea tema “WHY NOT” și va fi realizat de Consiliul Elevilor al școlii dinsectorul 6, București. Sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 14, Consiliul Elevilor de la Școala Generală 197organizează evenimentul TEDx la sediul Primăriei din sectorul 6, Calea Plevnei147-149. Acesta va … Continuă lectura „Vocea noii generații se aude la Conferința TEDx organizată de Consiliul Elevilor Școlii Gimnaziale 197”

REGULAMENT CONCURS “Mix – Mic dejun sănătos powered by Freshful”

Citește AICI Regulamentul concursului “Mix – Mic dejun sănătos powered by Freshful”.

S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Green Report, publicația de referință pe teme de mediu și sustenabilitate a lansat miercuri, 26 aprilie, Green Report Podcast cu Raluca Fișer. Emisiune cu o frecvența bilunară, podcastul este dedicat dezbaterii și analizei celor mai importante subiecte legate de sustenabilitate, ecologie, protejarea mediului înconjurător, mobilității urbane și schimbărilor climatice. Emisiunea este moderată de Raluca Fișer, … Continuă lectura „S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu”

Super Mario Bros. Filmul – în curând în cinematografe!

Adaptare cinematografică a jocului care nu mai are nevoie de nicio prezentare, lungmetrajul animat Super Mario Bros. Filmul, semnat de Aaron Horvath și Michael Jelenic spune povestea instalatorului Mario care pornește, alături de fratele său, Luigi, într-o călătorie memorabilă. Cei doi străbat împreună labirinturi subterane prin Regatul Ciupercilor, îl înfruntă pe maleficul Rege Koopa, cu … Continuă lectura „Super Mario Bros. Filmul – în curând în cinematografe!”

Ema David, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Ema Demetra David are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Emei și familiei ei le place să petreacă timp împreună și să se joace o grămadă de jocuri. Cele mai mari pasiuni ale Emei sunt, însă, dansul și cântatul la pian. La Școala … Continuă lectura „Ema David, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

La CONIL, vorbim același zâmbet!

Uneori, succesul adevărat se măsoară în zâmbete. Noi am atins succesul în cadrul celei mai recente ediții a CONIL Fest, Festivalul Integrării – Mama SuperEroina mea, organizat de Asociația CONIL. 1.500 de copii au urcat pe scenă, în lumina reflectoarelor, și au vorbit lumii prin limbajul universal al cântecului și dansului, al bucuriei și al … Continuă lectura „La CONIL, vorbim același zâmbet!”

Școala de SuperEroi cu Dj Dodi

Școala de SuperEroi cu Dj DodiLuni, 16:00-18:00 Să petrecem timp de calitate împreună este un aspect foarte important al vieții de familie. Muzica, dansul și jocurile sunt doar câteva din activitățile plăcute pe care le putem face cu timpul petrecut împreună. Cu Dj Dodi, totul devine mai distractiv! Mai cu seamă pentru că vine însoțită de … Continuă lectura „Școala de SuperEroi cu Dj Dodi”

Competiția Minimest și ateliere intensive de animație la Animest.17

Finalul vacanței nu i-a descurajat niciodată pe copiii îndrăgostiți de filmele de animație. În fiecare toamnă, distracția continuă la Animest, evenimentul internațional care include la fiecare ediție un amplu program dezvoltat special pentru ei. Anul acesta, între 7 și 16 octombrie, secțiunea Minimest revine pe marile ecrane din București cu o selecție impresionantă de filme … Continuă lectura „Competiția Minimest și ateliere intensive de animație la Animest.17”

Promenada Operei, în 27 august pe esplanada Operei Naționale București

O sărbătoare a muzicii și a mișcării în aer liber pentru împlinirea spiritului. Acesta este mesajul ediției a XII a a Promenadei Operei din 2022. Toată lumea este invitată la o zi de neuitat: 12 ore de muzică și activități inedite de educație, relaxare și mișcare în aer liber. Accesul la eveniment se va realiza … Continuă lectura „Promenada Operei, în 27 august pe esplanada Operei Naționale București”


1 2 3 9