Testari vizuale gratuite cu Essilor si intalniri cu un pilot de raliuri, la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy!

Doar cateva zile ne mai despart de Scoala de SuperEroi, unde toti copiii vin sa isi descopere superputerile! Noi credem ca toti copiii au superputeri, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere!

Asa ca pe 7 septembrie, toti copiii vin in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi!

Pe langa Itsy, Bitsy si SuperZapa, cei mici vor face cunostinta cu inca trei supereroi gata sa ii ajute sa isi descopere si sa isi antreneze superputerile: Spinner, Spark si Dj Dodi!

Priveste in viitor, cu Essilor!

ESSILOR ii invita pe cei mici sa participe la atelierele de educatie vizuala „Priveste in viitor”, care vor avea loc pe 7 septembrie, in parcul Lumea Copiilor! De asemenea, copiii vor avea un spatiu special amenajat, unde pot beneficia de testari gratuite ale vederii facute de specialistii Essilor. Nu vor lipsi nici concursurile cu premii surpriza!

Si parintii isi vor putea face testari vizuale gratuite si vor putea participa la o intalnire cu un pilot de raliuri, pentru constientizarea sigurantei la volan. Conform statisticilor Essilor, la nivel mondial, unul din cinci conducatori auto nu poate vedea drumul in mod corespunzator din cauza problemelor vizuale, in conditii de siguranta. Din acest motiv, Essilor a inceput in Romania o campanie de constientizare numita ,,Siguranta la volan incepe cu o vedere buna”.

La final, punem la bataie 100 de perechi de ochelari cadou pentru parintii si copiii care participa la concursurile Essilor!

Ne vedem in parcul Lumea Copiilor, pe 7 septembrie, la Scoala de SuperEroi! Da join evenimentului nostru de pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s