Liderii anului 2022 in sustinerea mamelor

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2022 si-au dedicat timp si energie desfasurand proiecte menite sa ofere sprijin si sustinere mamelor din Romania.

Iata care sunt liderii anului 2022 in sustinerea mamelor:

Atena Boca – La Primul Bebe

Atena Boca este fondatoarea comunitații LaPrimulBebe si unul din liderii anului 2022 in susținerea mamelor. De 10 ani, Atena sprijina gravidele si mamele din Romania prin comunitatea si proiectele LaPrimulBebe, desfasurand programe de educație parentala, proiecte umanitare si campanii de constientizare. Devenita mai mare comunitate de sprijin pentru mame din Romania, LaPrimulBebe a strans impreuna cu membrii sai 3.800.000 de euro in campaniile umanitare bianuale, bani cu care a dotat si a renovat 18 maternitați si secții de Pediatrie, Terapie Intensiva Neonatala si Neonatologie din țara. De asemenea, a organizat peste 300 de evenimente de educație parentala offline si online si a lansat Programul BebeBunVenit.ro, un manual video cu tot ce are nevoie sa stie o mama inainte si in primul an alaturi de bebelusul ei.

Alina Greavu – Asociatia Aluziva

Alina Greavu este fondatoarea Asociatiei Aluziva si unul din liderii anului 2022 in sustinerea mamelor. Fost jurnalist, actual activist, fundraiser si mama a trei copii, Aluziva isi dedica o mare parte din timp proiectelor derulate de Asociatia ce-i poarta numele, venind in ajutorul copiilor, tinerilor si mamelor din medii defavorizate. Cu ajutorul comunitatii ei, Alina a redirectionat deja peste 100.000 de euro catre cazuri sociale. De asemenea, in 2022, Asociatia Aluziva a organizat campanii de donatii si proiecte de ajutorare a familiilor refugiate, a amenajat biblioteci in scoli rurale si a sprijinit cazuri importante de mame singure, oferindu-le sustinere financiara, asistenta juridica, imbracaminte si alimente.

Vania Limban – Active Center & Proiectul MaM – Mamele ajuta Mamele

Vania Limban este coordonatoarea Active Center si unul din liderii anului 2022 in sustinerea mamelor. Cu o experienta de peste 30 de ani ca moasa, Vania a fost alaturi de sute de femei insarcinate, pe care le-a ajutat in timpul travaliului sau le-a asistat la nastere, aducand pe lume sute de bebelusi. Vania Limban este, de altfel, prima moasa independenta din Romania si a avut un rol important in reabilitarea profesiei de moasa in tara noastra. In 2021, Vania a contribuit la infiintarea Centrului MaM-Mamele ajuta Mamele, un proiect social menit sa sprijine mamele care reprezinta cazuri sociale, cu bebelusi sau copii mici. In cadrul proiectului, multe mame au primit si primesc in continuare donatii si acces gratuit la programe de educatie online si servicii de consultanta in nastere, alaptare si cresterea copiilor.


Ajunsa anul acesta la a opta editie, Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi se va desfasura pe 15 februarie 2023 pe scena Le Château – Castelul din inima Bucurestiului, in direct pe Facebook Itsy Bitsy si itsybitsy.ro.

Asculta programele Itsy Bitsy si urmareste-ne in social media, pentru a afla care sunt liderii pentru liderasi premiati anul acesta la Gala Itsy Bitsy!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s