Liderii anului 2022 in depasirea limitelor

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2022 au inspirat prin energia si perseverenta de care au dat dovada, demonstrand ca, de multe ori, limitele sunt ocazii de a ne explora resursele si potentialul.

Iata care sunt liderii anului 2022 in depasirea limitelor:

Lavinia Chitu – interpret in limba semnelor romane

Maria-Lavinia Chitu este interpret in limba semnelor romane si unul din liderii anului 2022 in depasirea limitelor. Lavinia este o persoana cu auz normal, dar faptul ca a crescut intr-o familie cu parinti surzi a determinat-o sa devina interpret in limbajul semnelor. In ultimii ani, Lavinia s-a implicat in numeroase proiecte dedicate copiilor, tinerilor si adultilor cu deficiente de auz, facilitandu-le accesul la diverse activitati si servicii, de la programe de televiziune, concerte si povesti la evaluari kinetoterapeutice, pe care le-a tradus in limbajul semnelor pentru parinti hipoauzici. De asemenea, in 2022, Lavinia a oferit interpretare pentru numeroase evenimente, inclusiv in cadrul spectacolului de teatru „Inchide ochii si ai sa vezi mai bine”, de care s-au bucurat peste 2000 de copii cu dizabilitati din toata tara.

Razvan Nedu – Climb Again

Razvan Nedu este instructor de escalada Climb Again, capitanul Lotului National de Paraclimbing si unul din liderii anului 2022 in depasirea limitelor. Cu o vedere de aproximativ 1%, Razvan a participat pana acum la numeroase competitii internationale de paraclimbing si are deja in palmares cinci medalii de argint. De asemenea, a ajuns pe doua din cele mai inalte 7 varfuri muntoase de pe cele 7 continente. Razvan este si instructor de escalada la Climb Again, asociatie care organizeaza, de peste opt ani, sesiuni gratuite de terapie prin escalada pentru copii si tineri cu dizabilitati in cele doua centre – din Bucuresti si Iasi. De asemenea, Climb Again a adus escalada in viata copiilor din sapte scoli pentru nevazatori din tara, iar in 2022 a deschis prima tabara de terapie prin escalada pentru copiii cu dizabilitati.

Ionut Stancovici – Caiac SMile

Ionut Stancovici este presedintele asociatiei Caiac SMile si unul din liderii anului 2022 in depasirea limitelor. Infiintata in 2018 cu scopul de a promova sportul in randul tinerilor si de a familiariza comunitatea cu practicarea caiacului, in special, asociatia si-a extins repede activitatea. In prezent, Caiac SMile ofera sansa de a practica atat canoe – pe timpul verii, cat si ski – pe timpul iernii, unui numar mare de copii, tineri si adulti, persoane cu nevoi speciale si cu deficiente. In 2022, Ionut Stancovici si echipa Caiac SMile au organizat tabere interactive de schi si de caiac pentru copii, ture de caiac pe lacuri si rauri, precum si competitii nationale si internationale de caiac slalom si extrem. In plus, asociatia a desfasurat in 2022 o serie de proiecte sociale, implicand in activitati sportive persoane cu deficiente de vedere, copii din centre de plasament, copii ucraineni aflati in sistemul de asistenta maternala si persoane cu diferite tipuri de dizabilitati.


Ajunsa anul acesta la a opta editie, Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi se va desfasura pe 15 februarie 2023 pe scena Le Château – Castelul din inima Bucurestiului, in direct pe Facebook Itsy Bitsy si itsybitsy.ro.

Asculta programele Itsy Bitsy si urmareste-ne in social media, pentru a afla care sunt liderii pentru liderasi premiati anul acesta la Gala Itsy Bitsy!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s