Liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2022 au venit in sprijinul parintilor cu resurse digitale care sa le ofere acces usor la informatii si resurse utile, menite sa-i ajute in meseria de parinte.

Iata care sunt liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti:

Laura Ion si Oana Hagiescu – Parentropolis

Oana Hagiescu si Laura Ion sunt fondatoarele platformei Parentropolis si unii dintre liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti. Prin intermediul platformei Parentropolis.com, cele doua fondatoare si-au propus sa sprijine parintii si copiii din Romania oferindu-le acces facil la resurse digitale precum articole de specialitate, webinarii, cursuri interactive, ateliere de joaca si lectura. Pana acum, peste 20.000 de parinti au accesat materialele digitale de pe platforma, au urmarit cursurile sau au participat la webinarii live. In plus, incepand din 2022, specialistii din echipa Parentropolis s-au concentrat pe oferirea de solutii antibullying parintilor, profesorilor, consilierilor scolari si elevilor prin cursuri si ateliere online si offline.

Bogdan Manole si Teodora Saguna – Wonder Baby – The Pediatrics App

Teodora Saguna si Bogdan Manole sunt fondatorii Wonder Baby – The Pediatrics App si unii din liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti. Lansata in 2022, Wonder Baby – The Pediatrics App este o aplicatie mobila ce usureaza viata parintilor, monitorizeaza evolutia copiilor din primele zile de dupa nastere si pastreaza legatura cu medicul pediatru, la orice ora din zi si din noapte. Astfel, cu ajutorul aplicatiei, parintii pot urmari mult mai usor evolutia bebelusilor si beneficiaza de servicii de telemedicina non-stop, iar medicii pot avea la un click distanta toate datele despre istoricul medical al micutilor.

Evelina Necula – Kinderpedia

Evelina Necula este co-fondatoarea Kinderpedia si unul din liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti. Creata in 2014, platforma si aplicatia Kiderpedia reprezinta un instrument digital complet de management scolar si comunicare, atat pentru scoli si gradinite, cat si pentru familii, consolidand increderea dintre profesori si familii, simplificand activitatea administrative si imbunatatind semnificativ implicarea parintilor in educatie. In prezent, Kinderpedia este folosita in 25 de tari, ajuta peste 25.000 de profesori sa se conecteze cu clasele lor si le permite parintilor sa urmareasca progresul scolar al copiilor lor.

Petruta Tuliga – Parentool

Petruta Tuliga este fondatoarea aplicatiei Parentool si unul din liderii anului 2022 in resurse digitale pentru parinti. Lansata in 2022, Parentool este prima aplicatie romaneasca de parenting ce ofera, in acelasi loc, acces la articole educationale, informatii despre etapele de dezvoltare a copiilor, precum si la conversatii private cu medici si specialisti. In prezent, Parentool dispune de 11 specializari si colaboreaza cu peste 40 de specialisti, iar resursele oferite de aplicatie au ajuns, pana acum, la mii de parinti din 34 de tari.


Ajunsa anul acesta la a opta editie, Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi se va desfasura pe 15 februarie 2023 pe scena Le Château – Castelul din inima Bucurestiului, in direct pe Facebook Itsy Bitsy si itsybitsy.ro.

Asculta programele Itsy Bitsy si urmareste-ne in social media, pentru a afla care sunt liderii pentru liderasi premiati anul acesta la Gala Itsy Bitsy!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s