Prof. Dr. Florian Colceag, desemnat Lider inspirațional în educație la Gala Lideri pentru Liderași 2024

Cea de-a noua ediție a Galei Lideri pentru Liderași a adus împreună sute de oameni, care i-au cunoscut și aplaudat pe liderii pentru liderași ai anului 2023 – lideri în educație prin lectură, implicare socială, educație experiențială pentru copii și incluziune socială.

De asemenea, în cadrul evenimentului a primit recunoaștere, pentru contribuția sa remarcabilă în educație, Prof. Dr. Florian Colceag, desemnat Lider inspirațional în educație.

Prof. Dr. Florian Colceag este expert internaţional gifted education, doctor în economie, matematician, consultant în multiple echipe de cercetare, autor și liderul inspirațional al anului 2023. Este specialist în dezvoltarea de curicule în diferite sisteme de educatie, activează în calitate de consultant în multiple echipe de cercetare din domenii diverse și este membru în renumite organizații internaționale.

Supranumit „Antrenorul de genii“, Prof. Dr. Florian Colceag este specializat în Gifted Education și promotor al educației de excelență în România, având un rol esențial în sprijinirea și dezvoltarea copiilor și tinerilor supradotați. De asemenea, de-a lungul carierei a antrenat lotul olimpic de matematică al României, fiind deținătorul unui record mondial de peste 80 de medalii (din care 60 de aur) obținute de elevii instruiți de el la olimpiadele internaționale.

În prezent, susține ateliere și conferințe și este implicat în numeroase activități de dezvoltare a personalului din educație și a părinților, precum și în mentorat pentru copii.


Descoperă AICI toți liderii pentru liderași premiați în cadrul ediției 2024 a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderași!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s