Liderii anului 2023 în implicare socială

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2024 le oferim recunoaștere liderilor care au dat dovadă în anul 2023 de curaj și inițiativă, implicându-se activ în programe și proiecte sociale cu impact semnificativ asupra calității vieții copiilor din România.

Iată care sunt liderii anului 2023 în implicare socială:

Magda Ciobotaru Săvuică – Asociația Dragoste Desculță

Magda Ciobotaru Săvuică este președinta Asociației Dragoste Desculță. Înființată în urmă cu 6 ani, Asociația își are centrul de activitate la Vaslui, dar își desfășoară programele în toate județele Moldovei. Prin inițiativele și campaniile de donații derulate, Asociația Dragoste Desculță ajută an de an mii de familii defavorizate, pentru ca acestea să rămână împreună și să-și susțină copiii să se dezvolte prin educație. În 2023, Magda Ciobotaru Săvuică și Asociația sa au reușit să îmbrace peste 10.000 de copii și le-au pus la dispoziție cele necesare pentru școală. De asemenea, au susținut 1000 de familii lunar cu pachete alimentare și alte lucruri necesare, ușurând astfel eforturile părinților. Tot în 2023, echipa Asociației Dragoste Desculță a echipat de iarnă peste 7000 de copii și a ajuns la 38 de case construite în cei 6 ani de activitate, în care să locuiască familii numeroase.

Preotul Dan Damaschin – Asociația Glasul Vieții

Preotul Dan Damaschin este fondatorul Asociației Glasul Vieții. Considerată cea mai importantă organizație caritabilă în sprijinul mamelor și copiilor sărmani din regiunea de Nord-Est a țării, Asociatia Glasul Vieții a salvat mii de vieți și a oferit șansa la educație pentru sute de mii de copii aflați în sărăcie extremă. Printre proiectele Asociației fondate de Părintele Dan Damaschin se remarcă Bursele Grăuntele de Iubire, un proiect mltianual prin intermediul căruia peste 10 mii de copii primesc șansa unei educații de calitate. Alt proiect al Asociației se numește Casele Vieții, prin care mii de copii au primit șansa unei copilării mai bune în locuințe noi. În prezent, eforturile Asociației se concentrează pe amenajarea, în Iași, a Clinicii Veronica, unde mamele și copiii fără posibilități financiare vor primi șansa unui diagnostic, tratament și investigații medicale de calitate realizate de medici recunoscuți, cu ajutorul unor echipamente de ultimă generație.

Vlad Plăcintă – Asociația „Salvează o inimă”

Vlad Plăcintă este fondatorul și președintele Asociației „Salvează o inimă”. El a înființat asociația în 2012, la Botoșani, cu scopul de a salva cât mai multe inimi și de a oferi o șansă la viață acolo unde boala și lipsurile materiale vor să traseze linia unui destin tragic. Având alături o echipă de profesioniști din domenii diverse, precum IT, PR, marketing online și copywriting, Vlad Plăcintă s-a angajat să ofere sprijin medical celor care se confruntă cu afecțiuni grave, conectând nevoia cu generozitatea, facilitând intervenții și proceduri medicale și salvând sute de inimi în cei peste 11 ani de activitate. Doar în 2023, Asociația a lansat 60 de campanii online în care a strâns peste 3 milioane de euro, ajutând aproape 260 de copii.


Ajunsă anul acesta la a noua ediție, Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderași se va desfășura pe 13 februarie 2024 pe scena Le Château – Castelul din inima Bucureștiului și va fi transmisă în direct pe Facebook Itsy Bitsy.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s