Concurs în noua aplicație Itsy Bitsy FM!

În perioada 25 septembrie – 17 decembrie 2023, Vodafone România oferă săptămânal câte un telefon Xiaomi Redmi A2 utilizatorilor noii aplicații Itsy Bitsy FM! Ca să participi la concurs trebuie să ai noua aplicație Itsy Bitsy FM instalată pe telefon. Înscrierea se poate face doar completând formularul din aplicatia Itsy Bitsy. Poti accesa formularul din … Continuă lectura „Concurs în noua aplicație Itsy Bitsy FM!”

Party HUB-ul Back to school de la Auchan

Suntem inapoi la scoala, alaturi de prietenii din marea familie Auchan. Si incepem toamna cu zambetul pe buze, pentru ca prietenii de la Auchan ne invita din nou sa sarbatorim Back to School Auchan! In Party Hub-ul de Back to School Auchan premiile pot fi castigate si la concurs online, dar si in evenimentele de … Continuă lectura „Party HUB-ul Back to school de la Auchan”

DJ MOM

În fiecare vineri de vară, playlistul Happy Music este #Open4Moms! Te provocăm să împărtășești cu noi cele mai îndrăgite 𝟑 𝐦𝐞𝐥𝐨𝐝𝐢𝐢 ce te fac să zâmbești și îți aduc mereu buna dispoziție la început de zi. 𝐋𝐚𝐬𝐚̆-𝐧𝐞 𝐭𝐢𝐭𝐥𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝟑 𝐦𝐞𝐥𝐨𝐝𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢𝐮 la concursul #DJMOM și poți câștiga unul dintre cele 𝟑 premii oferite … Continuă lectura „DJ MOM”

Chestionar NutriVorbe cu Miez

Eterna întrebare: Noi ce mai mâncăm azi? La tine în familie, cine stabilește ce mâncați? Nu-mi place! Bleah! Nu mănâââânc așa ceva! Mamiii, dar te rooog, îmi dai acum ceva dulce? Da, am mâncat deja morcovii! (NB: Nu a mâncat morcovii!) Sau, pur și simplu, o tăcere încăpățânată cu buzele strânse ostentativ care spune cât … Continuă lectura „Chestionar NutriVorbe cu Miez”

Dorul de Therme

Nu lasa Dorul de Therme sa apara! Contribuie și tu cu o amintire și fii parte din albumul nostru Dor de Therme! Transforma orice zi obisnuita intr-o zi de vacanta perfecta. Poti face asta inotand in piscina cu valuri, alunecand pe cei 1600 m de tobogane acvatice in Zona Galaxy … sau distrandu-te in locurile … Continuă lectura „Dorul de Therme”

Fii smart pe energie

Eroii de la Itsy Bitsy FM si prietenii pamanteni au nevoie de o super energie care sa le incarce bateriile. Cautam solutii sa fim smart cu energia. In unele momente de schimbare continua cum sunt cele pe care le traim astazi, sursele de energie sunt la limita, iar prietenii pamanteni au nevoie de un super … Continuă lectura „Fii smart pe energie”

Hub-ul experential de joaca din IKEA Pallady

Programul IKEA Play Days se desfasoara saptamanal: in zilele de joi si vineri, in intervalul 18:30 -20:00, copiii vor putea participa la activitatile experimentale de la Etajul creativ: art & craft, pictura, desen si tot felul de activitati creative; in fiecare sambata, in intervalul 10:30 – 13:00, are loc Petrecerea IKEA, proiect de tip party … Continuă lectura „Hub-ul experential de joaca din IKEA Pallady”

#gatapentruVIATA

Iubirea față de cel mic este cel mai frumos cadou pe care i-l poți oferi. Grija celui mic față de tine e cea mai curată formă de apreciere pe care ți-o poate arăta. Asiguropedia și Itsy Bitsy te invită pe tine și pe micuțul tău, să-i întâlniți pe Șoricelul Mic și SuperȘori, doi supereroi care … Continuă lectura „#gatapentruVIATA”

Antreprenor din viitor

Concursul Antreprenor din viitor continua si in 2023! Motanel Asigurel iti lanseaza o noua provocare: fii creativ si Groupama Asigurari te premiaza! Lunar, Motanel Asigurel va alege 4 cuvinte cheie si le va anunta aici. Tu va trebui sa creezi o poezie cu 4 versuri folosind cele 4 cuvinte si sa o inscrii in formularul de … Continuă lectura „Antreprenor din viitor”