In Mega Bucataria Magica cu Itsy si Bitsy
Joaca la puterea Trolii

Începând cu 1 Octombrie, Carrefour îi invită pe copii și pe părinți într-o nouă călătorie a Trolilor, de data aceasta o călătorie muzicală, din care învățăm lecții valoroase despre iubire, toleranță și diversitate. Oricine își face cumpărăturile la Carrefour în perioada 1 octombrie – 18 noiembrie 2020, poate obține colecția unică „Trolii Descoperă Lumea”, conform regulamentului … Continuă lectura „Joaca la puterea Trolii”

Family HUB

In aceasta perioada, “acasa”a devenit cel mai mare spatiu de interactivitate. Biroul s-a mutat in sufragerie, sedintele cu colegii s-au transformat in discutii virtuale de pe canapea, povestile la cafea se prelungesc pe balcon, iar pauzele de masa sunt dedicate familiei. Cuvantul ACASA si-a extins intelesul obisnuit,s-a transformat intr-un HUB, in care fiecare membru al … Continuă lectura „Family HUB”

Cavalerii Imunitatii

Chiar daca joaca s-a mutat mai mult in casa, imaginatia contiuna sa reinventeze jocuri prin care vom salva copilaria.  Micii eroi de acasa descopera si elaboreaza o noua lume a jocurilor, o lume in care parintii se pot conecta mai usor si invata sa lupte cu fricile. Este foarte important sa fim atenti, sa ne … Continuă lectura „Cavalerii Imunitatii”

BIO pe bune

Termenii de bio, eco, ecologic ne-au devenit familiari tuturor de ceva timp, dar ce inseamna, de fapt, sa consumi un produs lactat BIO? Prin ce difera produsele lactate BIO de produsele lactate obisnuite?   Am apelat pentru raspunsuri la prietenii de la Napolact BIO si am aflat cum reusesc sa ofere, prin produsele lor, tot ce e mai … Continuă lectura „BIO pe bune”

Zambeste pentru viitor

Copiii noștri au acum nevoie mai mult ca oricând de susținere, de un zâmbet sănătos care se construiește cu incredere. In al doilea rând zâmbetul sănătos depinde de o igiena orală oferită din copilărie, la fel ca și cei șapte ani de acasă zâmbetul trebuie crescut de mic. Haideți să crestem zâmbete pentru viitor, alături … Continuă lectura „Zambeste pentru viitor”