ECO exploratorii

Planeta ne este casă tuturor și ne oferă cu generozitate din resursele ei, în fiecare zi. Apa, hrana, vântul sau lumina soarelui sunt doar câteva din darurile naturii, de care e important să ne bucurăm responsabil. Proiectul ECO-exploratorii le propune copiilor să descopere, alături de Spark – supereroul ecologist de la Itsy Bitsy, cum pot … Continuă lectura „ECO exploratorii”

Antreprenor din viitor

Draga parinte, Iti mai amintesti ce iti doreai sa devii atunci cand vei fi mare? Poate visul tau era sa fii medic, pilot, pompier sau chiar profesor! Ti-ai imaginat vreodata insa o meserie care nu exista inca? Poate ti-ai fi dorit sa construiesti o masina zburatoare sau un robot care sa ajute oameni. Astazi aceste … Continuă lectura „Antreprenor din viitor”

elefant.ro is fun

Când nu mai au inspirație pentru activități, Itsy și Bitsy știu exact locul perfect unde găsesc mereu ceva distractiv de făcut! Și pentru că prietenii care se joacă împreună cu Elefant is fun, rămân împreună,  te invită și pe tine să descoperi gama vastă de produse pentru întreaga familie de pe elefant.ro. Jocuri și jucării, cărți, accesorii pentru casă și grădină, plus multe altele … Continuă lectura „elefant.ro is fun”

Super mame dincolo de ferestre

CASTIGATORI: 1. Anca Pestesan (Baia Mare) 2. Andreea Chelariu (Bacau) Nimeni nu se indoieste ca orice femeie atunci cand devine mama, capata un set de super puteri! Mamele sunt acele doamne simpatice, foarte pricepute, cu un copil sau mai mulți, ce gasesc solutii la aproape orice!  Fara cursuri speciale, tehnici de project management sau fara o bagheta … Continuă lectura „Super mame dincolo de ferestre”