Pauza lui Deppy continua ! Inscrie pauzele de joaca si Deppy te premiaza

Toamna aduce imaginatia atunci cand vine vorba despre jocuri si joaca. Cand vremea este prietenoasa, joaca poate continua afara, dar pe masura ce scade temperatura din termometre si se indesesc zilele ploioase, creste numarul celor mici care duc cu ei o raceala, pe care, adesea, o dau mai departe. Cinci tari, cinci capitale, cinci marci … Continuă lectura „Pauza lui Deppy continua ! Inscrie pauzele de joaca si Deppy te premiaza”

Pregateste un mic dejun de supererou cu Alpinesse de la Meggle

Stim cu totii cat de important este micul dejun pentru un supererou! Este sursa de energie de peste zi si a tuturor superputerilor! Itsy, in fiecare dimineata incearca sa isi trezeasca creativitatea somnoroasa si are nevoie de inspiratie! In perioada 09 – 13 septembrie, suna la *ITSY, povesteste-i lui Itsy despre micul dejun in familia … Continuă lectura „Pregateste un mic dejun de supererou cu Alpinesse de la Meggle”

Castiga un kit de produse pentru protectie solara Photoderm de la Bioderma

Distractie pe cinste, soare din plin si toate acestea fara griji pentru ca pielea ta surade sub soare cu gama Photoderm. Cheama si tu soarele la joaca si poti castiga premii pentru toata familia: un kit de produse pentru protectie solara de la Bioderma. Ce trebuie sa faci? In perioada 15 iulie – 19 iulie, … Continuă lectura „Castiga un kit de produse pentru protectie solara Photoderm de la Bioderma”

Castiga o invitatie tripla la “Povestea jucariilor 4” si descopera o animatie plina de aventura!

Porneste intr-o aventura amuzanta alaturi de personajele noii animatii “Povestea jucariilor 4” distribuita de Forum Film Romania si ai sansa de a castiga o invitatie tripla, din cele trei, la film. Ce trebuie sa faci? Tot ce trebuie sa faci este sa asculti emisiunea Happy Music cu Marius Constantinescu, intre orele 08:00 – 11:00, pe … Continuă lectura „Castiga o invitatie tripla la “Povestea jucariilor 4” si descopera o animatie plina de aventura!”

Impartaseste experienta ta de parinte si poti castiga un Kit ChildLife® Essentials de la Secom®

Atunci cand vine vorba de timp de calitate si de joaca, cei mici prefera activitatile in aer liber. Totul pare perfect, pana in punctul in care joaca este intrerupta de o alergie buclucasa, o anemie nesuferita, raceala sau pur si simplu de lipsa de energie. Cu siguranta si tu, ca parinte, ai trecut prin astfel de … Continuă lectura „Impartaseste experienta ta de parinte si poti castiga un Kit ChildLife® Essentials de la Secom®”