Hub-ul experential de joaca IKEA Play Days

Programul IKEA Play Days se desfasoara saptamanal: in zilele de joi si vineri, in intervalul 18:00 -19:00, cei mici vor putea participa la Etajul creativ, proiect cu activitati experimentale de art & craft, pictura, desen si tot felul de activitati creative; in fiecare sambata, in zona din fata locului de joaca Smaland, in intervalul 10:00 … Continuă lectura „Hub-ul experential de joaca IKEA Play Days”

Party HUB-ul Back to school de la Auchan

Incepe un nou an scolar! Si pe langa emotiile care ne incearca deopotriva, pe cei mici si pe cei mari, mai avem multe lucruri de pus la punct. Cumparaturi de rechizite, de haine si incaltaminte, poate o frizura noua si neaparat un control medical, inainte de a intra in colectivitate…; si lista pregatirilor pentru noul … Continuă lectura „Party HUB-ul Back to school de la Auchan”

Antreprenor din viitor

Draga parinte, Iti mai amintesti ce iti doreai sa devii atunci cand vei fi mare? Poate visul tau era sa fii medic, pilot, pompier sau chiar profesor! Ti-ai imaginat vreodata insa o meserie care nu exista inca? Poate ti-ai fi dorit sa construiesti o masina zburatoare sau un robot care sa ajute oameni. Astazi aceste … Continuă lectura „Antreprenor din viitor”

elefant.ro is fun

Când nu mai au inspirație pentru activități, Itsy și Bitsy știu exact locul perfect unde găsesc mereu ceva distractiv de făcut! Și pentru că prietenii care se joacă împreună cu Elefant is fun, rămân împreună,  te invită și pe tine să descoperi gama vastă de produse pentru întreaga familie de pe elefant.ro. Jocuri și jucării, cărți, accesorii pentru casă și grădină, plus multe altele … Continuă lectura „elefant.ro is fun”