ECO exploratorii

Planeta ne este casă tuturor și ne oferă cu generozitate din resursele ei, în fiecare zi. Apa, hrana, vântul sau lumina soarelui sunt doar câteva din darurile naturii, de care e important să ne bucurăm responsabil. Proiectul ECO-exploratorii le propune copiilor să descopere, alături de Spark – supereroul ecologist de la Itsy Bitsy, cum pot … Continuă lectura „ECO exploratorii”

Gummy Vacanța Marțiană

Vara aceasta vacanța se transformă în Gummy Vacanța Marțianăăăă!   Vara, joaca celor mici se mută afară:  în parc, în grădină, în curte la bunici sau pe plajă. Șotronul, de-a v-ați ascunselea, prinselea, săritul coardei sau jocul de fotbal și badminton, vor fi jocurile preferate ale copiilor. Și ca să le poată juca pe toate, … Continuă lectura „Gummy Vacanța Marțiană”

Olimpiada de hidratare

In luna Iunie, SuperEroii de la Itsy Bitsy hidratati de AQUA Carpatica Kids lanseaza o noua joaca „Olimpiada jocurilor AQUA Carpatica Kids”. Vara aceasta joaca vine la share cu toata familia, iar de pe terenul de joaca nu trebuie sa lipseasca sticluta cu apa. Pentru antrenamentul de acasa, Spinner revine cu exercitiile de hidratare, Spark … Continuă lectura „Olimpiada de hidratare”

Proiecte mari de la arhitecți mici

„Proiecte mari de la arhitecți mici” este o campanie realizată împreună cu Act for Good, din aplicația Carrefour . Prin noul program Act For Good, Carrefour transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social. Prin fiecare sesiune de shopping, și nu numai, utilizatorii primesc puncte Act For Good, prin care pot face fapte bune, dar … Continuă lectura „Proiecte mari de la arhitecți mici”

SuperEroi la gustare

La început de iunie, când vine vorba de gustările Fulga, ne propunem să adunăm împreună cu acestea creativitatea celor mici și să o punem pe hartă. SuperEroii au nevoie de joacă și de pauze pentru gustări! Fulga alături de Itsy și Bitsy s-au gândit ca la 1unifest în 2021, să adune toate poveștile despre gustările de Super … Continuă lectura „SuperEroi la gustare”

Creionează lumea de la fereastră

Cu un singur creion și cateva culori poți crea o lume întreagă, chiar de la fereastra ta! Cei mici au puterea de a creiona zi de zi, o nouă lume chiar de la fereastra casei lor. Fereastra devine un spațiu de creație atunci când imaginația nu are limite și creativitatea își găsește locul în sufletele … Continuă lectura „Creionează lumea de la fereastră”

Economii mici pentru planuri mari

Prin proiectul “Economii mici pentru planuri mari” ne propunem sa aflam de la copii, cum sa ajungi la lucruri marete cu pasi mici, dar siguri.   Intra, impreuna cu cel mic, pe www.scoaladebani.ro si ajuta-l sa invete din cursul Scoala de Bani pentru Parinti – prin intermediul jocurilor distractive – cum sa economiseasca, pentru a-si indeplini … Continuă lectura „Economii mici pentru planuri mari”

CONCURS: Joaca generatiilor de-a Tom si Jerry

  Tom and Jerry, in regia lui Tim Story, incepe cand Jerry se muta in cel mai luxos hotel din New York in ajunul „nuntii secolului”, fortand planificatorul disperat al evenimentului, pe tanara Kayla, sa-l angajeze pe Tom pentru a scapa de soricel. Lupta care urmeaza ameninta sa distruga cariera ei, nunta si, in consecinta, … Continuă lectura „CONCURS: Joaca generatiilor de-a Tom si Jerry”

Poftă de joacă! Poftă de ETi!

  La Itsy Bitsy timpul de calitate si joaca se conecteaza cu momentele in care gustul aduce familia impreuna. Expresiile “as manca ceva bun..” sau “mi-e pofta de ceva..” se pot concentra intr-una singura: “Pofta de ETi”. “Pofta ETi” aduna familia in sufragerie sau la iarba verde, cand toata familia se uita la un film bun  … Continuă lectura „Poftă de joacă! Poftă de ETi!”

Goana dupa Itsy Bitsy TOKENS – Vara asta toată lumea caștigă!

  În perioada 17 Mai 2021 – 28 Iunie 2021, te așteptăm în “Goana dupa Itsy Bitsy TOKENS”. Proiectul se va desfășura în centrele comerciale înscrise în campanie: Mega Mall București, Ploiești Shopping City, City Park Mall, Shopping City Satu Mare, Shopping City Galați și Brăila Mall.   “Goana după Itsy Bitsy TOKENS” Vara asta … Continuă lectura „Goana dupa Itsy Bitsy TOKENS – Vara asta toată lumea caștigă!”

Tasectan DUO – Abordare medicala si psihosomatica

Urmareste editia LIVE (difuzata vineri 14 Mai ) cu Simona Dragomir alaturi de medicul pediatru Irina Antonescu, discutand despre problemele digestive la copii si readucerea starii de bine!

Antreprenor din viitor

CASTIGATORI: 1. Maria Achim 2. Velcz Gabriela 3. Mehedintu Dorin   Draga parinte, Iti mai amintesti ce iti doreai sa devii atunci cand vei creste? Care era meseria de vis, ce iti doreai sa faci cand vei fi mare, ce iti aducea bucurie si te provoca sa visezi cu ochii deschisi? Studiile arata ca toti copiii se … Continuă lectura „Antreprenor din viitor”

Family HUB

In aceasta perioada, “acasa”a devenit cel mai mare spatiu de interactivitate. Biroul s-a mutat in sufragerie, sedintele cu colegii s-au transformat in discutii virtuale de pe canapea, povestile la cafea se prelungesc pe balcon, iar pauzele de masa sunt dedicate familiei. Cuvantul ACASA si-a extins intelesul obisnuit,s-a transformat intr-un HUB, in care fiecare membru al … Continuă lectura „Family HUB”

Conectează-te zilnic la sursa ta bună de sănătate! Ascultă la Itsy Bitsy rubrica „Sănătatea în Focus” realizată de Secom®.

Înscrie-te în concursul de pe pagina de Facebook Itsy Bitsy și poți câștiga lunar premii de la Secom® în valoare de 500 Lei!   Ascultă „Sănătatea în Focus” și rămâi un părinte informat !   Secom® este compania românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului … Continuă lectura „Conectează-te zilnic la sursa ta bună de sănătate! Ascultă la Itsy Bitsy rubrica „Sănătatea în Focus” realizată de Secom®.”