Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina

Viziunea Itsy Bitsy este aceea ca fiecare copil are o maretie in el si fiecare merita sa-si implineasca visul si sa fie fericit. Vrem ca parintii sa vada aceasta maretie in copiii lor, iar copiii sa fie constienti de maretia lor.

Timp de un an si jumatate am activat si antrenat, la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy, puterile interioare ale fiecarui om si i-am inspirat pe copii, prin provocari jucause si educative, sa se exprime cu incredere.

Fiecare SuperErou Itsy Bitsy a venit in sprijinul copiilor, activand si antrenand cate o putere: creativitatea (activata de Itsy), curajul (activat de Bitsy), puterea prieteniei (activata de SuperZapa), puterea energiei (activata de Spinner), puterea bunatatii (activata de Spark) si puterea bucuriei (activata de Dj Dodi).

In 2021 a venit momentul ca Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy sa treaca la un nou nivel, aducand mai aproape copiii care au puterile interioare activate, care stiu ce vor, se exprima dezinvolt si isi spun parerea despre lume si viata, despre ceea ce le place si ce vor sa faca. 

Acesti copii ajung studenti la „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” si devin inspiratie pentru noi toti.

Calatoria de la OU la SupererOU

Participarea copiilor, in calitate de studenti, la „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” presupune un drum initiatic, trecerea lor prin diferite provocari si probe, toate cu scopul de a le identifica calitatile, puterile interioare activate si zonele de excelenta, dar si de a le descoperi noi puteri interioare.

Prin joaca si interactivitate cu copiii „de acasa”, fiecare student va trece prin probe de cunoastere si explorare a universului sau interior si exterior, insotiti de SuperEroii Itsy Bitsy.

Participand in calitate de studenti la „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii capata cunostinte noi, in special de mass media, o valoroasa experienta de radio si show, au parte de multa joaca, primesc atentie speciala, isi cresc increderea in ei, siguranta in fortele proprii si in gandirea proprie. In final, isi vor descoperi sau vor deveni mai constienti de maretia din ei.

De asemenea, prin felul lor liber si asumat de a fi, copiii studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy devin inspiratie pentru alte sute de mii de copii romani.

Fiecare student admis la „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” va fi prezent in direct in studio si live pe pagina de Facebook Itsy Bitsy la emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy, alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00), iar Itsy si Bitsy il vor avea invitat prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata zilnic, de luni pana vineri.

Calatoria de la OU la SupererOU se va incheia, pentru fiecare copil-student, printr-o petrecere de absolvire gazduita de SuperEroii Itsy Bitsy. Evenimentul se va desfasura duminica, intre orele 11:00 si 12:00, si va fi transmis LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy.

* Saptamana in care va fi prezent copilul va fi stabilita de comun acord cu familia, in avans cu cel putin 2-3 saptamani. 

Cum ajung copiii studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” se pot inscrie copii romani in varsta de maximum 10 ani, dispusi sa participe timp de o saptamana, zi de zi, la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy.

Participarea la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy este gratuita.

Studentii Scolii de SuperEroi vor fi alesi in urma unui proces de selectie.

Prima etapa a inscrierilor s-a desfasurat in perioada 2 februarie – 15 martie 2021In perioada 15 – 31 martie 2021, copiii inscrisi vor afla daca au fost sau nu selectati in etapa urmatoare de preselectie.

Citeste Regulamentul general si Regulamentul GDPR.

Fa cunostinta cu primii studenti ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina:

Matei Tudor Popescu

Carina Sofia Danetiu

Mara Dobre 

Mihai Cristian Mogos

Sofia Georgiana Usturica

Radu Leu

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s