Regulament General
 1. Prezentul regulament se aplica pentru toate concursurile organizate de catre ON AIR STUDIO SRL si partenerii acestuia prin intermediul radioului, site-lui si paginii oficiale de facebook Itsy Bitsy si care pot fi desfasurate prin telefon, SMS, facebook, WhatsApp, formular online, pentru care nu există un regulament specific.

 2. Mecanismele de concurs, precum si premiile acordate, vor fi mentionate in direct pe radio de catre realizatori sau in scris pe paginile de concurs de pe site-ul www.itsybitsy.ro si facebook.

 3. Concursurile se adreseaza tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care au peste 18 ani in ziua participarii, exceptand concursurile care se adreseaza copiilor, acestia fiind reprezentati de tutorele legal, conform legii.

 4. In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate de castigator sau de catre oricare dintre participanti si realitatea dovedita de Organizator, respectiva participare sau castig se invalideaza de catre organizator fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.

 5. Participantii la concursuri pot castiga doar o singura data in cadrul aceluiasi concurs indiferent de perioada de desfasurare a acestuia. Daca vor castiga acelasi concurs de mai multe ori, ramane valabil doar primul premiu castigat, restul fiind anulate de catre organizator.

 6. Premiile ce constau in obiecte/produse vor fi trimise prin curierat sau posta de catre Organizator sau partenerii acestuia, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la castigarea premiului. Organizatorul si partenerul nu isi asuma raspunderea pentru problemele cauzate de eventuale distrugeri sau pierderea coletelor de catre firma de curierat si pot depune dovezi privind trimiterea coletului catre castigator.

 7. Premiile fizice care se intorc retur ca urmare a lipsei de la domiciliu sau a datelor de contact incorecte furnizate de catre castigator vor ramane la dispozitia Organizatorului sau partenerului, castigatorul pierzandu-si orice drept asupra lui.

 8. In cazul premiilor ce constau in servicii sau vouchere de cumparaturi, modalitatile de intrare in posesie vor fi comunicate in scris via email sau telefonic de catre organizator in maxim 30 de zile lucratoare de la castigarea premiului.

 9. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si/sau produse si nici nu se poate acorda contravaloarea acestora in bani. In cazul in care nu poate fi validat niciun castigator conform procedurilor detaliate in acest regulament sau in cazul in care castigatorul desemnat refuza sau nu accepta premiul (refuzul unui castigator de a primi premiul insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, refuzul trebuie sa fie manifestat in mod expres si neechivoc), acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, premiul ramanand la dispozitia Organizatorului. Un castigator nu poate ceda unei alte persoane drepturile asupra premiului.

 10. Organizatorul nu este raspunzator pentru plata taxelor, asigurarilor sociale si/sau de sanatate, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiul oferit, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor legale in vigoare.

 11. Participarea la concurs implicaacceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele, precum si fotografiile si materialele filmate cu acestia si castigatorii sa poata fi facute publice si exploatate in orice scop legal, inclusiv publicitar de catre Organizator si/sau subcontractanti ai acestuia, fara nici un fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor. Implica de asemenea acceptarea folosirii de catre organizator a materialelor si a datelor personale furnizate in cadrul concursului in actiuni de informare ulterioare, fara alte obligatii. Mai mult, materialele inscrise in concurs vor deveni proprietatea organizatorului, fara nicio obligatie sau plata fata de participanti sau castigatori. Prin inscrierea in concurs, participanţii garanteaza ca sunt de acord sa apara in inregistrarile audio, foto sau video ocazionate de aceasta campanie, cu scop de promovare media.

 12. Daca un castigator renunta la premiu sau nu intruneste conditiile de acordare a premiului specificate la punctul 11 din prezentul regulament general de participare, el nu poate avea alte pretentii materiale sau morale, iar premiul ramane la dispozitia Organizatorului.

 13. Angajatii si colaboratorii cu contract ai companiei ON AIR STUDIO SRL, precum si rudele de gradul I si II ale acestora (copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la concurs. De asemenea, sunt exceptati toti angajatii ON AIR STUDIO SRL , precum si rudele de gradul intai ale acestora, precum si partenerii contractuali, subcontractorii si imputernicitii organizatorului sau ai partenerului acestuia care sunt implicati in organizarea si derularea concursului.

 14. Concursul se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 precum si a celorlalte norme juridice aplicabile privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata si completata.

 15. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Organizatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care participantii la concurs le furnizeaza despre ei insisi.Prin completarea datelor personale, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre organizator, in scopul unor potentiale informari ulterioare din partea ON AIR STUDIO SRL, operator de date inregistrat cu nr. 4963.Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia partenerului si operatorului de marketing direct al ON AIR STUDIO SRL implicati in concurs. Participantilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru exercitarea drepturilor va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa organizatorului. Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este: strada Leonida, nr. 19, sector 2, Bucuresti. La prima comunicare scrisa cu participanții din aceasta campanie, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.

 16. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre organizator, a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin regulament.Daca o situatie de forța majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea regulamentului si continuarea concursului, organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1.351 alin (1) si (2) Cod civil. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la concurs existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 17. In cazul unor litigii aparute intre organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, oricare dintre parti poate inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente de la sediul organizatorului.Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare impotriva celor implicati, in caz de tentativa de fraudare a concursului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea organizatorului, partenerului, a concursului sau a costurilor acestuia.

 18. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea concursului, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a unei prevederi. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public prin publicarea pe site-ul www.itsybitsy.ro cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile.Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau anula concursul in situatia in care intervin incidente tehnice sau de alta natura insurmontabile in perioada desfasurarii concursului sau inaintea inceperii acestuia.Pentru aducerea la buna indeplinire a obligatiilor organizatorului, acesta poate subcontracta servicii sau imputernici furnizori pentru derularea unor servicii sau formalitati. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea computerelor, telefoanelor sau a conexiunii la internet ale participantilor. Totodata acestia nu raspund pentru eventuale disfunctionalitati ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet sau altii asemenea.

Data publicarii pe www.itsybitsy.ro este 01.04.2016.

Acest regulament se aplica pana la data de 31.12.2017

Organizator,

ON AIR STUDIO SRL

12 gânduri despre “Regulament General”

 1. Numele meu este Anastasiu Liliana si copilul meu, Lorena a castigat la acest concurs.
  M-au anuntat de la Fan Curier, AWB: 6140648550017, ca am primit pachetul de la d-voastra in data de 20.05.2016, dar nu mi l-au mai adus pentru ca, sustin ei, ati cerut reintoarcearea pachetului. Astept raspuns.
  Va multumesc!
  O zi frumoasa!

  1. Buna ziua!
   S-a cerut reintoarcerea coletului, pentru ca era premiul gresit. In scurt timp, veti primi premiul castigat de Lorena.
   Va multumim pentru intelegere.
   De asemenea, va rugam ca, pe viitor, daca mai aveti probleme, sa ne scrieti direct in pagina concursului, intrucat aceasta este pagina Regulamentului General.
   O zi buna!

 2. Buna ziua! Baiatul meu, Tudor, a castigat un premiu la concurs, iar joi, 20.10.2016, am fost sunata o singura data de curier. Am descoperit ulterior ca era vorba de un curier, nu am putut raspunde in momentul apelului. Din pacate, cei de la firma de curierat nu m-au putut lamuri despre ce este vorba, intrucat nu am nr. de AWB. V-as ruga sa ne lamurim daca e vorba de premiul trimis de dvs (alt colet nu astept) si eventual sa imi indicati nr. de AWB, sa vedem ce se intampla cu coletul.
  Va multumesc si o zi fabuloasa,
  Andreea Marandici

 3. Buna seara, sunt Mirela Rizescu, mama copilul Rizescu Dimitrie ce a patricipat la concursul In direct cu Mos Craciun in data de 21.12.2016. M au coplesit emotiile incat cred ca am comunicat gresit codul postal si vreau sa ma asigur ca il stiti corect. Deci Rizescu Mirela, cod postal 050201 plus adresa care am comunicat o.
  Va multumim, Sarbatori fericite!

 4. Buna ziua. Sunt Nicoleta Neagu, mama Ericai, a castigat la emisiunea Super Zapa, o invitatie de 3locuri la Cinema pt filmul Deep. Spre dezamagirea copilului am stat mai bine de 45 min, la casa de bilete ca sa primim raspuns negativ, nu aveti rezervat nimic. Am plecat suparati si dezamagiti, in special cea mica!!!

  1. Buna ziua!
   Ati fost la cinematograful mentionat pe invitatie?

   Daca da, vom suna la cinematograf sa intrebam ce s-a intamplat si va vom oferi un raspuns cat de curand, pe e-mailul pe care l-ati inclus in comentariu.

   O zi frumoasa!
   Echipa Itsy Bitsy

   1. Nu am primit invitatie, au spus sa mergem acolo cu buletinul in perioada 29 martie-2iunie la cinematograful din Mall-ul de la Titan. Am dat mai mult de 10 telefoane la redactie dar fara succes. A fost o situatie foarte penibila si frustranta.

   2. Nu am primit invitatie, au spus sa mergem acolo cu buletinul in perioada 29 martie-2iunie la cinematograful din Mall-ul de la Titan. Am dat mai mult de 10 telefoane la redactie dar fara succes. A fost o situatie foarte penibila si frustranta

 5. Buna seara

  Fetita mea, Mara din Sibiu, a fost in direct in data 24.11.2017 in jurul orei 20:40, vorbind cu Mosul. Din pacate legatura telefonica s-a intrerupt inainte de a comunica datele pentru expedierea cadoului pe care Mosul i l-a oferit. As dori, daca se poate, sa ne spuenti care e modalitatea prin care copilul va putea sa isi primeasca acest cadou. Va multumim.

  1. Imi cer scuze, a fost o mica confuzie. Ulterior emisiunii am fost contactati pentru a furniza datele pentru expediere. Iar cadoul a sosit deja, astazi 28.11.17, umpland sufletul fetitei mele de bucurie. Multumim Mosului si intregii echipe Itzy Bitzy pentru bucuria sadita in sufletul fetitei.

 6. Buna ziua! Multumim pentru Moșului pentru cadou si promptitudine! Baietelul meu, Alex a vorbit cu Moș Crăciun luni, 11 dec si cadoul a venit dupa nici 2 zile!!! Sunteți un exemplu de corectitudine si ne dati speranțe ca in țara noastra, plină de greutăți in toate domeniile, se pot intampla si lucruri bune. Faceti copii fericiti, (si nu numai) si va ascultam cu mare interes in fiecare zi. Ne bucurăm ca existați!

Lasă un răspuns