Anna Stefania Chiru, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Anna Stefania Chiru are 7 ani si este studenta saptamanii 14 – 20 iunie la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina. 

In timpul liber, Annei ii place sa citeasca, sa deseneze, sa se plimbe cu bicicleta, trotineta si rolele, sa se joace Piticot sau Table.

Annei ii place sa cante la pian sau cu vocea, ia lectii de echitatie si iubeste caii. Cu toate acestea, cel mai mult isi doreste sa devina gimnasta si o admira pe Nadia Comaneci.

In saptamana 14-20 iunie, Anna Stefania a descoperit cum e sa fii la radio participand la emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00). De asemenea, Itsy si Bitsy au avut-o invitata prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata zilnic, de luni pana vineri.

Afla mai multe despre Anna Stefania Chiru din filmuletul de mai jos:

Despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” participa copii romani in varsta de maximum 10 ani, inscrisi in prealabil si selectati in urma unei preselectii. Mai multe detalii se gasesc AICI.

Descopera-i pe primii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy: Mariuca Nicolescu, Maia Proteasa, Iovana AlbuAndreea MireaLetitia PauneDavid RaducuAlexandra DiaconuDavid MarutaMatei Tudor Pop


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s