Andreea Mirea, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Andreea Mirea are 8 ani si a fost prezenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 19 – 25 aprilie. 

Andreea spune despre ea ca este un copil bun si nu se plictiseste niciodata. Face cursuri de canto si film, face echitatie, iubeste sa calatoreasca si ii plac plimbarile in aer liber, cu rolele sau bicicleta.

Ca multi copii de varsta ei, Andreea petrece timp si pe retelele sociale, impartasind pasiunea pentru muzica si dans cu fanii ei de pe Youtube, Instagra, TikTok si Facebook.

In saptamana 19-25 aprilie, Andreea a fost studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina si a descoperit cum e sa fii la radio.

Andreea a fost prezenta in direct, in studio, la emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00). De asemenea, Itsy si Bitsy au avut-o invitata prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata zilnic, de luni pana vineri, si in studio joi dimineata. 

Calatoria Andreei de la OU la SupererOU s-a incheiat printr-o ceremonie de absolvire care a avut loc duminica, 25 aprilie, transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy.

Urmareste mai jos petrecerea de absolvire a Andreei:

Afla mai multe despre Andreea Mirea din filmuletul de mai jos:

Despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” participa copii romani in varsta de maximum 10 ani, inscrisi in prealabil si selectati in urma unei preselectii. Mai multe detalii se gasesc AICI.

Descopera-i pe primii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy: Letitia PauneDavid RaducuAlexandra DiaconuDavid MarutaMatei Tudor PopescuCarina DanetiuMara DobreMihai Cristian MogosSofia UsturicaRadu Leu.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s