Carina Sofia Danetiu, studenta la Scoala de SuperEroi – Invata oul pe gaina

Carina Sofia Danetiu are 10 ani si vine la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 8 – 14 martie. 

Pasiunile Carinei sunt cititul, echitatia, dansul si muzica. Ia lectii de canto si pian si are deja cateva melodii inregistrate. Se implica, de asemenea, in diverse proiecte de protejare a naturii.

Carinei ii place mult sa rada si sa-si petreaca timpul liber cu prietena sa, Tea, sa se plimbe cu trotineta, waveboard sau longboard, cu rolele sau cu bicicleta.

Carina stie care sunt puterile sale interioare – creativitatea, increderea si bunatatea – si e hotarata sa devina actrita/fotomodel/cantareata.

Carina a fost prezenta in direct, in studioul Itsy Bitsy, in emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina de luni, miercuri si vineri, alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00).

De asemenea, Itsy si Bitsy au avut-o invitata pe Carina in studio joi, in emisiunea ItsyBitsyNeata.

Calatoria Carinei de la OU la SupererOU s-a incheiat printr-o ceremonie de absolvire desfasurata duminica, 14 martie, care a fost transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy. Gazdele ceremoniei au fost DJ Dodi si Spinner.

Urmareste filmuletul de mai jos si afla mai multe despre Carina Sofia Danetiu, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe Gaina: 

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” se pot inscrie copii romani in varsta de maximum 10 ani, dispusi sa participe timp de o saptamana, zi de zi, la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy.

Participarea este gratuita, iar desemnarea copiilor care vor deveni studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy se va face in urma unei preselectii care se desfasoara in perioada 2 februarie -15 martie. Detalii despre inscriere se gasesc AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s