Lightbox, un accesoriu care te ajuta sa faci fotografii clare si luminoase

Cum ii poate ajuta Lightbox – o cutie luminoasa – pe elevii care fac scoala online? Afla de la Cristian Lacraru, la Family Tech!

Multi elevi care invata in sistemul online au de trimis profesorilor fotografii cu temele rezolvate. Este si cazul unuia dintre cei doi baieti ai lui Cristian Lacraru, care intampina probleme in a face poze clare si luminoase temelor pentru scoala.

Inspirat si conectat permanent la tehnologie, Cristian Lacraru a gasit repede o solutie, achizitionand un Lightbox.

Lightbox (sau Light room) este o cutie de carton care iti poate fi de mare ajutor atunci cand vrei sa faci fotografii clare si luminoase ale unor obiecte de dimensiuni reduse, cum ar fi caietele de teme ale copiilor.

Cutia este realizata dintr-un carton pliabil si dispune de o banda de leduri si de un cablu USB. Atunci cand conectezi cablul la un port USB, fie la laptop, computer desktop sau baterie externa, banda cu leduri se aprinde automat si iti lumineaza uniform obiectul pe care vrei sa il fotografiezi.

De asemenea, Lighbox dispune de doua fundaluri de lucru – o coala alba si una neagra – usor de montat in interiorul cutiei, pentru a crea un studio foto in miniatura.

Afla mai multe despre acest dispozitiv urmarindu-l pe Cristian Lacraru intr-un nou episod Family Tech: 

Gasesti AICI toate episoadele FamilyTech.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s