Crosul virtual CONIL – Zambet pentru autism, organizat intre 2 si 4 aprilie

Anul acesta, pentru a marca Ziua Internationala de Constientizare a Autismului (2 aprilie), Asociatia CONIL organizeaza Crosul CONIL – Zambet pentru autism.

Evenimentul isi propune sa puna zambete pe chipurile copiilor cu autism si sa aduca in prim plan paroblematica cu care se confrunta copiii cu autism si familiile acestora.

Crosul CONIL se va desfasurat virtual, in perioada 2-4 aprilie 2021, scopul fiind de a strange 2.222 Km alergati, pentru a putea trimite in tabere de integrare copii si tineri cu autism.

Daca vrei sa sustii evenimentul participand la Crosul CONIL trebuie sa urmezi cativa pasi in vederea inscrierii:

  • Intra pe conil.ro si apasa butonul „Inscrie-te!”.
  • Vei fi redirectionat catre pagina provocarii Crosul CONIL-Zambet pentru autism de pe platforma ro.runningheros.com.
  • Apasa butonul inscrie-te.
  • Creaza-ti contul pe platforma.
  • Descarca aplicatia Decathlon Coach din App Store (sau alta aplicatie compatibila pe platforma ro.runningheroes.com).
  • Sincronizeaza Decathlon Coach cu platforma ro.runningheroes.com.

“Permanenta lupta pentru integrare si acceptare a copiilor cu autism precum si greutatile intampinate de parinti in asigurarea permanenta a programelor de recuperare si interventie a copiilor si tinerilor cu autism trebuie sa fie cunoscute! Cu sprijinul remarcabil al domnului Eduard Novack, singurul campion paralimpic roman, dar si cu implicarea a numerosi si inimosi performeri- sportivi, jurnalisti, artisti speram sa ducem mesajul nostru cat mai departe! Alergam impreuna pentru zambetul copiilor cu autism“, povesteste Adela Hanafi, presedinte Asociatia CONIL, organizator al evenimentului.

Evenimentul este sustinut de numeroase personalitati, printre care si Eduard Carol Novak, Ministru al Sportului si singurul campion paralimpic roman.

Partener principal al evenimentului este Decathlon Romania, care ofera celor mai implicati si dedicati alergatori premii special in vouchere de cumparaturi in valoare de 19.000 lei. De asemenea, peste 40 de premii in vouchere vor fi oferite copiilor tipici si celor cu dizabilitati participanti la eveniment.

Mai multe detalii despre Crosul CONIL – Zambet pentru autism se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s