Fundatia Calea Victoriei implineste un an de activitate exclusiv online

Luna martie 2021 marcheaza un an de cand toate cursurile si atelierele organizate de Fundatia Calea Victoriei au trecut exclusiv in mediul online. Ceea ce a inceput initial ca un efort de adaptare si de regandire a intregii programe de cursuri a deschis noi oportunitati in decursul acestor 12 luni.

Asa ca, dupa un an de #FCVonline, Fundatia Calea Victoriei are motive de sarbatoare: cursurile de astronomie, desen, istorie, psihologie, dezvoltare personala, filosofie, istoria artei si multe altele au ajuns la cursanti din toate colturile lumii. Si s-au transformat in timp de calitate, petrecut uneori chiar cu intreaga familie, dincolo de distantele care ne-au separat in anul ce a trecut.

Peste 3000 de oameni din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Oradea, Craiova, Brasov, Ploiesti, Sibiu, Constanta, Londra, Paris, Madrid, Berlin, Praga, Budapesta, Roma, Milano, Barcelona, San Francisco, Stockholm au ales sa socializeze si sa-si petreaca timpul liber invatand despre picturi celebre, istoria Romaniei, filosofi greci, cultura japoneza sau antropologie.

Dupa 1 an de #FCVonline, Fundatia Calea Victoriei le ofera tuturor cursantilor o promotie de sarbatoare: 15% reducere la toate cursurile din luna aprilie.

Mai multe detalii se gasesc AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s