Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, listat pe Amazon

Good Routine®, brandul de lifestyle de suplimente alimentare, creat de Secom® Healthcare Group, este disponibil începând de luna aceasta în Franța și Spania, prin listarea pe marketplace—urile Amazon din cele două țări, după ce anul trecut acesta intra pe piața din Islanda. Demersurile companiei de extindere internațională continuă în 2023. „Listarea pe Amazon este un … Continuă lectura „Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, listat pe Amazon”

MyWaY – un program educaţional integrat de testare vocaţională, orientare în carieră şi internship la companii pentru elevii de liceu

Alegerea domeniului de interes, a facultății sau a meseriei sunt preocupări reale ale tinerilor de astăzi, dar reprezintă surse de stres și anxietate pentru că aceștia nu sunt siguri dacă aleg bine sau nu. Programul MyWaY este destinat tuturor tinerilor care își doresc să se autocunoască și să răspundă întrebării “eu ce fac după ce … Continuă lectura „MyWaY – un program educaţional integrat de testare vocaţională, orientare în carieră şi internship la companii pentru elevii de liceu”

1000 de persoane cu dizabilități vor schia pe pârtiile din România, în această iarnă prin inițiativa Caiac SMile. Debutul proiectului la Cheile Grădiștei

Prin intermediul sportului, Asociația Caiac SMile transformă dizabilitățile în abilități și temerile în zâmbete! Asociația Caiac SMile a dat startul proiectului ”Tabere de schi adaptat”, o extensie a proiectului de anul trecut, intitulat „Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze”, însă la o scară mult mai mare. În sezonul de iarnă 2022 – 2023, … Continuă lectura „1000 de persoane cu dizabilități vor schia pe pârtiile din România, în această iarnă prin inițiativa Caiac SMile. Debutul proiectului la Cheile Grădiștei”

Un nou Concurs #RePatriotYouth lansat de Repatriot

Anul acesta, Repatriot provoacă elevii și studenții de pretutindeni cu un nou concurs de eseuri și prezentări – „Unirea de care avem nevoie acum„, care se desfășoară cu ocazia aniversării Unirii Principatelor Române din 24 Ianuarie 1859. Marți, pe 24 Ianuarie 2023, Repatriot – RBL va organiza o conferință specială RePatriot – “Vrancea Inima României”, … Continuă lectura „Un nou Concurs #RePatriotYouth lansat de Repatriot”

Educație prin mișcare la cursurile Kinderdance

Dansul a fost și va rămâne limbajul universal al oamenilor, indiferent de vârstă, naționalitate sau credințe. Dansul oferă o stare de bine, libertate de exprimare și bucurie – stări pe care le simțim cu toții, de la micuții care descoperă mersul la seniorii pasionați de dansuri de societate. Aceste premise s-au dovedit a fi câștigatoare … Continuă lectura „Educație prin mișcare la cursurile Kinderdance”

Cum poți economisi înțelept energia electrică

Închide ochii! Și imaginează-ți un univers lipsit de culoare, de căldură sau de lumină. Un spațiu gol, rece, întunecat și anost. Simți cum inima ți se strânge în piept? Cum parcă tot corpul începe să se înfioare? Este firesc. Omul este creat să funcționeze cu energie. Cu strălucirea soarelui alături, cu verdele crud al ierbii, … Continuă lectura „Cum poți economisi înțelept energia electrică”

”Răspunde cu suflet vârstnicilor singuri!” – campanie pentru sprijinirea seniorilor aflați în situații dificile

Fundația Regală Margareta a României a lansat, luna aceasta, campania de ajutor pentru vârstnicii României, pentru a sprijini de Sărbători și pe parcursul anului ce urmează seniorii aflați în situații dificile de viață. Până la 5000 de vârstnici vor beneficia de ajutor material, de sprijin practic și susținere emoțională prin programul Fondul Special pentru Vârstnici, … Continuă lectura „”Răspunde cu suflet vârstnicilor singuri!” – campanie pentru sprijinirea seniorilor aflați în situații dificile”

Cum poți să „Împădurești pentru București”?

Plantarea arborilor este una dintre cele mai eficiente metode de adaptare și combatere a efectelor schimbărilor climatice. Plantările urbane însă intră în responsabilitatea autorităților, acolo unde cetățeanul are un rol restrâns. Totuși, ce poate face bucureșteanul preocupat de natură și de calitatea aerului?Viitor Plus, un ONG de mediu din România, alături de parteneri esențiali din … Continuă lectura „Cum poți să „Împădurești pentru București”?”

Program gratuit de kinetoterapie pentru copii organizat de Fundația Țiriac, Fundația Olimpică Română și Centrul KinetoFIT

Fundația Țiriac, Fundația Olimpică Română și Centrul KinetoFIT lansează un program gratuit de pregătire fizică și kinetoterapie dedicat copiilor cu probleme incipiente de postură și celor ce vizează dobândirea și menținerea unei ținute corporale corecte. Cursurile se vor desfășura o dată pe săptămână și au o durate a câte de trei luni, fiind adresate copiilor … Continuă lectura „Program gratuit de kinetoterapie pentru copii organizat de Fundația Țiriac, Fundația Olimpică Română și Centrul KinetoFIT”

Therme București dă startul celor mai bune oferte din an,
de Relaxing Friday

Therme București anunță lansarea celor mai bune oferte din an!Desfășurată în perioada 11-13 noiembrie, campania Relaxing Friday @Therme constă în oferte avantajoase la voucherele One Day Holiday cu valabilitate 3 luni și se adresează tuturor vizitatorilor care vor să se bucure de o zi întreagă de vacanță sub palmieri, în cea mai exotică destinație din … Continuă lectura „Therme București dă startul celor mai bune oferte din an,
de Relaxing Friday”

Ce se vede în luna noiembrie la Teatrul Ion Creangă

Toate personajele copilăriei se găsesc la Teatrul Ion Creangă. Fie că vorbim de împărați sau zâne, pinguini sau galaxii, animale vorbărețe sau joaca ca-n povești, în fiecare lună poposesc la noi să le spună copiilor și tuturor celor curioși, povești. Educația este mereu pe primul loc, iar mai apoi distracția și explorarea tărâmului din povești. … Continuă lectura „Ce se vede în luna noiembrie la Teatrul Ion Creangă”

Elevii din toată țara, invitați pe 5 noiembrie la întâlnirea online gratuită Educație fără bullying

Elevii care vor să afle cum pot preveni și combate bullying-ul în școala sau liceul în care învață sunt invitați să participe la întâlnirea online gratuită „Educație fără bullying”, organizată de Asociația Părinților Isteți cu sprijinul Fundației Vodafone România. La întâlnire, copiii și adolescenții vor afla, direct de la specialiștii care au scris legea antibullying, … Continuă lectura „Elevii din toată țara, invitați pe 5 noiembrie la întâlnirea online gratuită Educație fără bullying”

S-a lansat „Educație fără bullying”, aplicația gratuită de prevenire și combatere a bullying-ului în rândul copiilor din România

Asociația Părinților Isteți și Fundația Vodafone România lansează „Educație fără bullying”, singura aplicație care ajută la prevenirea și combaterea bullying-ului în România. Aplicația, care se poate descărca gratuit din Google Play sau App Store, păstrează anonimatul utilizatorului și este foarte ușor de folosit de toți cei interesați: copii, părinți, profesori, indiferent de tipul de telefon … Continuă lectura „S-a lansat „Educație fără bullying”, aplicația gratuită de prevenire și combatere a bullying-ului în rândul copiilor din România”

Good Routine® și Regina Maria demarează un studiu clinic pentru determinarea nivelului de vitamina D3 în rândul populației

Good Routine®, brandul propriu al Secom® Healthcare Group, și rețeaua de sănătate Regina Maria demarează pe 17 octombrie 2022 un studiu clinic la nivel național, ce urmărește să determine nivelul de vitamina D3 în rândul populației adulte înrolate și să testeze eficiența administrării Daily-D3 2000 IU în cazul pacienților cu deficit. “Prin intermediul acestui studiu, … Continuă lectura „Good Routine® și Regina Maria demarează un studiu clinic pentru determinarea nivelului de vitamina D3 în rândul populației”

Campania Atlas Gripal continuă și în sezonul 2022-2023

Împreună cu susținerea Ministerului Sănătății și a Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), campania educațională Atlas Gripal: Totul despre gripă și Vaccinare Antigripală continuă și în sezonul 2022-2023. Rolul platformei www.atlasgripal.ro este, încă de la lansarea acesteia, acela de a informa populația și părinții despre importanța prevenției prin imunizarea antigripală în rândul copiilor și adolescenților, … Continuă lectura „Campania Atlas Gripal continuă și în sezonul 2022-2023”

Noutăți de toamnă de la Fundația Calea Victoriei: literatură universală, cyber parenting, basme și mituri

Luna septembrie ne aduce un șir de experiențe noi și tonice la Fundația Calea Victoriei, care ne dă ocazia să explorăm teme originale la cursurile online, dar și la cele de la sediul fundației (bulevardul Dacia nr.78, București). Iată, mai jos, lista completă a noutăților propuse de echipa Fundației pentru luna septembrie: • Eroi și … Continuă lectura „Noutăți de toamnă de la Fundația Calea Victoriei: literatură universală, cyber parenting, basme și mituri”

Secom® deschide două noi magazine

Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, își extinde rețeaua natională de retail cu două noi magazine, unul în AFI Cotroceni din București și unul în Iulius Mall Suceava. În magazinele recent lansate, consumatorii pot găsi întreg portofoliul Secom® care include o gamă diversificată de sute de produse de înaltă calitate: suplimente alimentare … Continuă lectura „Secom® deschide două noi magazine”

Promenada Operei, în 27 august pe esplanada Operei Naționale București

O sărbătoare a muzicii și a mișcării în aer liber pentru împlinirea spiritului. Acesta este mesajul ediției a XII a a Promenadei Operei din 2022. Toată lumea este invitată la o zi de neuitat: 12 ore de muzică și activități inedite de educație, relaxare și mișcare în aer liber. Accesul la eveniment se va realiza … Continuă lectura „Promenada Operei, în 27 august pe esplanada Operei Naționale București”

Mamele ajută Mamele prin proiectul MaM

Cine le poate înţelege mai bine pe mamele la început de drum sau după naștere dacă nu chiar mamele care au trecut prin această experiență? Cine le poate înțelege temerile, frământările, grijile şi neajunsurile legate de ele sau de creșterea bebelușului, dacă nu chiar mamele care au trecut prin aceste zbuciumuri? Cunoscând acest lucru, un … Continuă lectura „Mamele ajută Mamele prin proiectul MaM”

Secom® introduce în magazinele proprii noi produse, ecologice și naturale

„Ai grijă de tine. În fiecare zi, fă ceva să îţi bucure mintea, trupul şi spiritul. Acestea sunt acte esenţiale de autorespect şi iubire faţă de sine.” spune Robin Sharma, unul dintre cei mai apreciați autori și experți în leadership și dezvoltare personală. Din grijă față de tine și din dorința de a te ajuta … Continuă lectura „Secom® introduce în magazinele proprii noi produse, ecologice și naturale”


1 2 3 14