Un nou workshop ESPERE dedicat relației cu corpul, în weekend-ul 13-14 aprilie

Ce face ca unele persoane să se îmbolnăvească și altele nu? Ce au trăit oare acestea înaintea îmbolnăvirii? Cum de au lăsat poarta deschisă virușilor și altor afecțiuni? Poți afla răspunsuri la aceste întrebări, oferite din perspectiva metodei ESPERE®, la workshop-ul Ascultă-ți corpul, susținut de Cati Călin la Centrul AmaneSer în weekend-ul 13-14 aprilie. În … Continuă lectura „Un nou workshop ESPERE dedicat relației cu corpul, în weekend-ul 13-14 aprilie”

Jurnalul unei iubiri, un spectacol de teatru-dans inspirat de povestea reală dintre compozitorul George Enescu și prințesa lui iubită – Maria Cantacuzino (Maruca)

La Opera Națională București au loc, pe 1 și 2 aprilie, începând cu ora 18:30, două noi reprezentații ale spectacolului Jurnalul unei iubiri. Jurnalul unei iubiri este un spectacol în care teatrul-dans se îmbină cu multimedia, totul desfășurându-se pe muzica lui George Enescu și avându-i în rolurile principale pe actorii Irina Movilă, Marina Fluerașu, George … Continuă lectura „Jurnalul unei iubiri, un spectacol de teatru-dans inspirat de povestea reală dintre compozitorul George Enescu și prințesa lui iubită – Maria Cantacuzino (Maruca)”

Când și cum îi învățăm pe cei mici să prețuiască natura?

Ar putea fi două întrebări pe care părinții să și le fi pus măcar o dată. Unii au găsit repede răspunsul alții, poate, nu au reușit încă. Chiar dacă vor să le insufle cât mai devreme copiilor lor dragostea și respectul pentru natură. Căci suntem tot mai mult conștienți de faptul că natura este casa … Continuă lectura „Când și cum îi învățăm pe cei mici să prețuiască natura?”

Secom® sărbătorește 20 de ani de încredere

Secom®, cea mai cunoscută companie de suplimente alimentare și lider de autoritate în soluții de medicină integrativă din România, celebrează la aniversarea a 20 de ani cea mai importantă reușită: câștigarea încrederii consumatorilor, a mediului profesional, a partenerilor și a comunității de business. 7 din 10 consumatori rămân fideli suplimentelor din portofoliul Secom®, brandul având … Continuă lectura „Secom® sărbătorește 20 de ani de încredere”

Festivalul de Comunicare Nonviolentă, un festival pentru îmbunătățirea modurilor de relaționare

A patra ediție a Festivalului de Comunicare Nonviolentă va avea loc online în weekendul 9-11 februarie 2024 și se va desfășura sub tema “Cum cultivăm relațiile care contează”. Festivalul de Comunicare Nonviolentă este festivalul anual al Asociației pentru Comunicare Nonviolentă din România, festival ce se ține anual în luna februarie pe o platformă online dedicată. … Continuă lectura „Festivalul de Comunicare Nonviolentă, un festival pentru îmbunătățirea modurilor de relaționare”

Februarie – Luna Stării de Bine a Profesorului

InIm Institute, împreună cu School of Health și Finnish Teacher Training Center, organizează cea de-a cincea ediție a evenimentului Luna Stării de Bine a Profesorilor din România, care se va desfășura pe întreaga perioadă a lunii februarie. În acest an, alături de School of Health și Finnish Teacher Training Center, InIm Institute promovează starea de … Continuă lectura „Februarie – Luna Stării de Bine a Profesorului”

BCR lansează a doua ediție a programului de educație financiară interdisciplinară LifeLab

Institutul de Cercetare a Calității Vieții (ICCV) a lansat, pe 14 noiembrie, Raportul de Politică Publică „Educația financiară – între necesitate și oportunitate”, privind educația financiară a românilor, alături de BCR. În cadrul aceluiași eveniment, BCR a anunțat și lansarea celei de-a doua ediții a programului LifeLab, de educație financiară în școli, în parteneriat cu … Continuă lectura „BCR lansează a doua ediție a programului de educație financiară interdisciplinară LifeLab”

Conferința Internațională SuperTeach, pe 18 noiembrie la București

Pe 18 noiembrie are loc, la București, Conferința Internațională SuperTeach, un eveniment în premieră, dedicat profesorilor și părinților din toată țara. În cadrul evenimentului, adulții sunt invitați să-i înțeleagă mai bine pe copii și provocările acestora și să afle cum comunicăm în triunghiul educației: copil – părinte-profesor. Principalele întrebări la care evenimentul își propune să … Continuă lectura „Conferința Internațională SuperTeach, pe 18 noiembrie la București”

Brandul Good Routine®, creat de Secom, sărbătorește trei ani de la lansare cu trei reușite

Good Routine®, brandul de lifestyle de suplimente alimentare, creat de Secom® Healthcare, sărbătorește la doar trei ani de la lansare prezența pe opt piețe internaționale și recunoașterea globală primită de la comunitatea Vitafoods Europe și Vitafoods Asia. Totodată, Good Routine® celebrează un milion de produse vândute și un portofliu de 27 de suplimente alimentare premium, … Continuă lectura „Brandul Good Routine®, creat de Secom, sărbătorește trei ani de la lansare cu trei reușite”

Gala Sănătății Mintale 2023, marcată la Palatul Parlamentului pe 23 octombrie

În luna dedicată Sănătății Mintale, Asociația de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală de Grup va organiza luni, 23 octombrie 2023, la Palatul Parlamentului României, prima ediție a Galei Sănătății Mintale – un eveniment de recunoaștere și stimulare a responsabilității medicale și sociale care își propune să devină o tradiție în România. În același timp, ediția de anul acesta … Continuă lectura „Gala Sănătății Mintale 2023, marcată la Palatul Parlamentului pe 23 octombrie”

Revoluția Digitală: perspective noi la Webstock 2023

Webstock, cea mai mare conferință de social media din România, revine pe 13 octombrie, la Hotel JW Marriott din București. Evenimentul reunește oameni de comunicare și marketing cu experiență și creatori digitali activi, pentru a aduce in prim-plan cele mai noi tendințe și bune practici în comunicarea online. „Webstock 2023 este un eveniment important pentru … Continuă lectura „Revoluția Digitală: perspective noi la Webstock 2023”

Octombrie la Fundația Calea Victoriei

Cursuri noi, lectori noi, timpuri noi, evenimente noi şi, mai ales, energie nouă! Este ceea ce îți oferim în luna octombrie, la Fundația Calea Victoriei.Alege cursul sau atelierul preferat şi ai ocazia să călătoreşti în colţuri de lume diferite, să afli poveşti nespuse, să înveţi să te organizezi, să te dezvolţi, dar cel mai important … Continuă lectura „Octombrie la Fundația Calea Victoriei”

Therme București găzduiește Sauna Fest 2023 – cel mai mare festival al saunelor din lume!

Therme București, cel mai mare centru de wellness din Europa, anunță debutul celei de-a 5-a ediții a celui mai mare festival al saunelor din lume și unicul de acest fel din România – Sauna Fest 2023. Timp de 3 săptămâni, între 2 și 22 octombrie, saunele tematice Therme devin scenele celor mai spectaculoase show-uri de … Continuă lectura „Therme București găzduiește Sauna Fest 2023 – cel mai mare festival al saunelor din lume!”

Ziua Nonviolenței: un apel la comunicare empatică

Asociația pentru Comunicare Nonviolentă organizează, în perioada 30 septembrie – 15 octombrie, o serie de evenimente în șapte localități din România, pentru a marca ziua de naștere a lui Mahatma Gandhi și mesajul său de pace și nonviolență globală. Ziua Nonviolenței își propune să aducă către publicul din România explorarea nonviolenței și a strategiilor eficiente … Continuă lectura „Ziua Nonviolenței: un apel la comunicare empatică”

În București a crescut flota pentru transportul public, dar benzile de trafic au rămas aceleași

Orașele devin din ce în ce mai aglomerate – o tendința globală care se simte la nivel teritorial și în România, iar problema mobilității urbane este o temă de discuție constantă la nivelul autorităților publice. Avem un decalaj de minim 15 ani pentru ceea ce înseamnă organizare urbană, în mare parte pentru că nu am … Continuă lectura „În București a crescut flota pentru transportul public, dar benzile de trafic au rămas aceleași”

Școli de Vară pentru adolescenți la Fundația Calea Victoriei

Vara aceasta, adolescenții curioși au ocazia să-și descopere pasiunile în cadrul unui altfel de after school, organizat de Fundația Calea Victoriei în lunile iulie și august. Atelierele se desfășoară timp de o săptămână, iar temele au fost alese în funcție de preferințele, pasiunile și provocările pe care le au adolescenții în prezent: actorie, descoperirea vocaţiei, … Continuă lectura „Școli de Vară pentru adolescenți la Fundația Calea Victoriei”

Părinții de patrupezi se pot bucura împreună de Pet Yoga

Activitatea fizică zilnică ajută atât oamenii, cât și animalele de companie, iar patrupezii au chiar mai multă nevoie de mișcare și distracție în rutina lor. Un exercițiu care combină mișcarea și timpul petrecut alături de prietenii blănoși se numește Pet Yoga (yoga împreună cu animalele de companie) și este o activitate din ce în ce … Continuă lectura „Părinții de patrupezi se pot bucura împreună de Pet Yoga”

Școala de vară Radio Boot Camp, la a doua ediție

Copiii între 6 și 14 ani pot participa, în vacanța de vară, la cursurile gratuite ale școlii Radio Boot Camp, unde vor învăța ce înseamnă să fii jurnalist, ce presupune să lucrezi într-un radio și cum e să fii DJ muzical. Întâlnirile din cadrul școlii de radio pentru copii se vor desfășura în perioada 24 … Continuă lectura „Școala de vară Radio Boot Camp, la a doua ediție”

Ajutor! Copilului meu nu-i place să citească

Mulți părinți se plâng că celor mici nu le place să citească. De la „urăsc să citesc” spus pe un ton apăsat până la fuga constantă de ora de citit sau cartea aceea care stă lângă patul copilului deja de 3 săptămâni cu semnul de carte nemișcat, la pagina 5. Ei bine, întâi de toate, … Continuă lectura „Ajutor! Copilului meu nu-i place să citească”

Omenirea consumă aproape trei planete pe an. O discuție la obiect cu Florin Stoican, la Green Report Podcast

E din ce în ce mai evident că trăim într-un joc al supraviețuirii și biodiversitatea este un element-cheie. În ultimul episod al podcast-ului Green Report, Raluca Fiser l-a avut ca invitat pe Florin Stoican, Președinte al Asociației Parcul Natural Văcărești și al Asociației Kogayon. Deși nu putem interzice oamenilor să-și dorească bunăstare, educație sau cultură, … Continuă lectura „Omenirea consumă aproape trei planete pe an. O discuție la obiect cu Florin Stoican, la Green Report Podcast”


1 2 3 16