Cum poți să „Împădurești pentru București”?

Plantarea arborilor este una dintre cele mai eficiente metode de adaptare și combatere a efectelor schimbărilor climatice. Plantările urbane însă intră în responsabilitatea autorităților, acolo unde cetățeanul are un rol restrâns. Totuși, ce poate face bucureșteanul preocupat de natură și de calitatea aerului?Viitor Plus, un ONG de mediu din România, alături de parteneri esențiali din … Continuă lectura „Cum poți să „Împădurești pentru București”?”

Program gratuit de kinetoterapie pentru copii organizat de Fundația Țiriac, Fundația Olimpică Română și Centrul KinetoFIT

Fundația Țiriac, Fundația Olimpică Română și Centrul KinetoFIT lansează un program gratuit de pregătire fizică și kinetoterapie dedicat copiilor cu probleme incipiente de postură și celor ce vizează dobândirea și menținerea unei ținute corporale corecte. Cursurile se vor desfășura o dată pe săptămână și au o durate a câte de trei luni, fiind adresate copiilor … Continuă lectura „Program gratuit de kinetoterapie pentru copii organizat de Fundația Țiriac, Fundația Olimpică Română și Centrul KinetoFIT”

Therme București dă startul celor mai bune oferte din an,
de Relaxing Friday

Therme București anunță lansarea celor mai bune oferte din an!Desfășurată în perioada 11-13 noiembrie, campania Relaxing Friday @Therme constă în oferte avantajoase la voucherele One Day Holiday cu valabilitate 3 luni și se adresează tuturor vizitatorilor care vor să se bucure de o zi întreagă de vacanță sub palmieri, în cea mai exotică destinație din … Continuă lectura „Therme București dă startul celor mai bune oferte din an,
de Relaxing Friday”

Ce se vede în luna noiembrie la Teatrul Ion Creangă

Toate personajele copilăriei se găsesc la Teatrul Ion Creangă. Fie că vorbim de împărați sau zâne, pinguini sau galaxii, animale vorbărețe sau joaca ca-n povești, în fiecare lună poposesc la noi să le spună copiilor și tuturor celor curioși, povești. Educația este mereu pe primul loc, iar mai apoi distracția și explorarea tărâmului din povești. … Continuă lectura „Ce se vede în luna noiembrie la Teatrul Ion Creangă”

Elevii din toată țara, invitați pe 5 noiembrie la întâlnirea online gratuită Educație fără bullying

Elevii care vor să afle cum pot preveni și combate bullying-ul în școala sau liceul în care învață sunt invitați să participe la întâlnirea online gratuită „Educație fără bullying”, organizată de Asociația Părinților Isteți cu sprijinul Fundației Vodafone România. La întâlnire, copiii și adolescenții vor afla, direct de la specialiștii care au scris legea antibullying, … Continuă lectura „Elevii din toată țara, invitați pe 5 noiembrie la întâlnirea online gratuită Educație fără bullying”

S-a lansat „Educație fără bullying”, aplicația gratuită de prevenire și combatere a bullying-ului în rândul copiilor din România

Asociația Părinților Isteți și Fundația Vodafone România lansează „Educație fără bullying”, singura aplicație care ajută la prevenirea și combaterea bullying-ului în România. Aplicația, care se poate descărca gratuit din Google Play sau App Store, păstrează anonimatul utilizatorului și este foarte ușor de folosit de toți cei interesați: copii, părinți, profesori, indiferent de tipul de telefon … Continuă lectura „S-a lansat „Educație fără bullying”, aplicația gratuită de prevenire și combatere a bullying-ului în rândul copiilor din România”

Good Routine® și Regina Maria demarează un studiu clinic pentru determinarea nivelului de vitamina D3 în rândul populației

Good Routine®, brandul propriu al Secom® Healthcare Group, și rețeaua de sănătate Regina Maria demarează pe 17 octombrie 2022 un studiu clinic la nivel național, ce urmărește să determine nivelul de vitamina D3 în rândul populației adulte înrolate și să testeze eficiența administrării Daily-D3 2000 IU în cazul pacienților cu deficit. “Prin intermediul acestui studiu, … Continuă lectura „Good Routine® și Regina Maria demarează un studiu clinic pentru determinarea nivelului de vitamina D3 în rândul populației”

Campania Atlas Gripal continuă și în sezonul 2022-2023

Împreună cu susținerea Ministerului Sănătății și a Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), campania educațională Atlas Gripal: Totul despre gripă și Vaccinare Antigripală continuă și în sezonul 2022-2023. Rolul platformei www.atlasgripal.ro este, încă de la lansarea acesteia, acela de a informa populația și părinții despre importanța prevenției prin imunizarea antigripală în rândul copiilor și adolescenților, … Continuă lectura „Campania Atlas Gripal continuă și în sezonul 2022-2023”

Noutăți de toamnă de la Fundația Calea Victoriei: literatură universală, cyber parenting, basme și mituri

Luna septembrie ne aduce un șir de experiențe noi și tonice la Fundația Calea Victoriei, care ne dă ocazia să explorăm teme originale la cursurile online, dar și la cele de la sediul fundației (bulevardul Dacia nr.78, București). Iată, mai jos, lista completă a noutăților propuse de echipa Fundației pentru luna septembrie: • Eroi și … Continuă lectura „Noutăți de toamnă de la Fundația Calea Victoriei: literatură universală, cyber parenting, basme și mituri”

Secom® deschide două noi magazine

Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, își extinde rețeaua natională de retail cu două noi magazine, unul în AFI Cotroceni din București și unul în Iulius Mall Suceava. În magazinele recent lansate, consumatorii pot găsi întreg portofoliul Secom® care include o gamă diversificată de sute de produse de înaltă calitate: suplimente alimentare … Continuă lectura „Secom® deschide două noi magazine”

Promenada Operei, în 27 august pe esplanada Operei Naționale București

O sărbătoare a muzicii și a mișcării în aer liber pentru împlinirea spiritului. Acesta este mesajul ediției a XII a a Promenadei Operei din 2022. Toată lumea este invitată la o zi de neuitat: 12 ore de muzică și activități inedite de educație, relaxare și mișcare în aer liber. Accesul la eveniment se va realiza … Continuă lectura „Promenada Operei, în 27 august pe esplanada Operei Naționale București”

Mamele ajută Mamele prin proiectul MaM

Cine le poate înţelege mai bine pe mamele la început de drum sau după naștere dacă nu chiar mamele care au trecut prin această experiență? Cine le poate înțelege temerile, frământările, grijile şi neajunsurile legate de ele sau de creșterea bebelușului, dacă nu chiar mamele care au trecut prin aceste zbuciumuri? Cunoscând acest lucru, un … Continuă lectura „Mamele ajută Mamele prin proiectul MaM”

Secom® introduce în magazinele proprii noi produse, ecologice și naturale

„Ai grijă de tine. În fiecare zi, fă ceva să îţi bucure mintea, trupul şi spiritul. Acestea sunt acte esenţiale de autorespect şi iubire faţă de sine.” spune Robin Sharma, unul dintre cei mai apreciați autori și experți în leadership și dezvoltare personală. Din grijă față de tine și din dorința de a te ajuta … Continuă lectura „Secom® introduce în magazinele proprii noi produse, ecologice și naturale”

De ce nu e (niciodată) prea devreme să înveți debate?

Starea noastră de bine e legată în mod direct de calitatea relațiilor pe care le avem cu ceilalți – părinți, prieteni, colegi, profesori etc. – și, la rândul ei, acestă calitate depinde de felul în care comunicăm. Cu siguranță că ți s-a întâmplat până acum să nu găsești cuvinte potrivite pentru a-ți susține punctul de … Continuă lectura „De ce nu e (niciodată) prea devreme să înveți debate?”

„MICA SIRENĂ” în premieră la Teatrul Ion Creangă

Teatrul Ion Creangă anunță un nou spectacol pentru micii spectatori – Mica sirenă – adaptare după basmul scris de Hans Christian Andersen. Pentru prima dată pe scena Teatrului, spectacolul „Mica sirenă” le promite copiilor o călătorie în regatul nemaivăzut al Zeului apelor. Dincolo de acest loc se află o altă lume pe care Ariel își … Continuă lectura „„MICA SIRENĂ” în premieră la Teatrul Ion Creangă”

”Fram și Bumbic cel cu două case” – carte terapeutică pentru copii și părinți

Familia se schimbă, dragostea rămâne. Asta vor afla copiii din cartea ”Fram și Bumbic cel cu două case”, scrisă de Cristina Buja, psiholog și psihoterapeut. ”Fram și Bumbic cel cu două case” este un ghid pentru familii care se schimbă, în care este abordată tema dificilă și provocatoare a divorțului. În cele 76 de pagini … Continuă lectura „”Fram și Bumbic cel cu două case” – carte terapeutică pentru copii și părinți”

Kids Fest, cel mai COOl festival pentru copii, pe 2 și 3 iulie la Mogoșoaia

Iubitorii de distracție și relaxare în aer liber sunt așteptați cu mic, cu mare la KIDS FEST, pe 2 și 3 iulie, la Domeniile Palatelor Brâncovenești din Mogoșoaia. Cel mai COOL festival pentru copii și părinți promite două zile cu activități pline de energie și FUN pentru copii și relaxare și timp liber pentru părinți. … Continuă lectura „Kids Fest, cel mai COOl festival pentru copii, pe 2 și 3 iulie la Mogoșoaia”

BCR, prin Școala de Bani, invită părinții și copiii să descopere mai multe despre bani, printr-o serie de cursuri dedicate

În luna copiilor, BCR, prin Școala de Bani, pune la dispoziția părinților și copiilor două cursuri gratuite de Inteligența financiară. Cursul destinat copiiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani este dezvoltat cu personajele radio Itsy și Bitsy, iar cel pentru tineri cu vârste între 11 și 14 ani este susținut de Wello, un … Continuă lectura „BCR, prin Școala de Bani, invită părinții și copiii să descopere mai multe despre bani, printr-o serie de cursuri dedicate”

Stagiunea estivală VăraTIC debutează de Ziua Internațională a Copilului

Teatrul Ion Creangă organizează Stagiunea estivală cu povești VăraTIC, în perioada 1 iunie – 3 iulie 2022, într-un nou spațiu. Evenimentele din calendar se împart în două mari categorii: pe de o parte sunt spectacolele care se vor juca la Sala Mică din Strada Biserica Amzei nr. 21-23, în interior, iar de cealaltă parte sunt … Continuă lecturaStagiunea estivală VăraTIC debutează de Ziua Internațională a Copilului

,,Sunetul Muzicii”, din nou la Opera Comică pentru Copii

Celebrul musical „Sunetul muzicii”, de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, se va juca din nou, începând cu 28 mai, în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu. „Sunetul muzicii” este una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile. Spectacolul, realizat de cunoscutul artist coregraf și … Continuă lectura „,,Sunetul Muzicii”, din nou la Opera Comică pentru Copii”


1 2 3 14