Radu Leu, primul student la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Radu Leu are 8 ani si este primul student al Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, in saptamana 8-14 februarie 2021. 

Radu este pasionat de tehnica si de filme documentare si stie o multime de lucruri despre animale. Se documenteaza despre spatiul cosmic si se pregateste deja sa devina cosmonaut. Crede ca superputerea lui este sa o convinga pe mama sa sa-i cumpere lucruri scumpe si are idei originale despre cum s-ar putea schimba lumea.

Iata cum a decurs Calatoria lui Radu de la Ou la SupererOU alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy:

Radu a fost prezent in direct, in studioul Itsy Bitsy, in emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina de luni, miercuri si vineri, alaturi de SuperZapa (luni), Spark (miercuri) si Spinner (vineri).

De asemenea, Itsy si Bitsy l-au avut pe Radu invitat prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 7:00-9:00.

Calatoria lui Radu Leu de la OU la SupererOU s-a incheiat printr-o ceremonie de absolvire desfasurata duminica, 14 februarie, transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy.

Iata cum a decurs petrecerea de absolvire pentru Radu Leu, SupererOU:

Urmareste filmuletul de mai jos si afla mai multe despre Radu Leu, primul student de la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe Gaina: 

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” se pot inscrie copii romani in varsta de maximum 10 ani, dispusi sa participe timp de o saptamana, zi de zi, la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy.

Participarea este gratuita, iar desemnarea copiilor care vor deveni studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy se va face in urma unei preselectii care se desfasoara in perioada 2 – 28 februarie. Detalii despre inscriere se gasesc AICI.

Descopera AICI si alti copii studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s