Recomandare de lectura: cartile din colectia „De ce, de ce, de ce?”

Bianca Mereuta ofera recomandari de carti valoroase pentru copii in cadrul discutiilor cu Marius Constantinescu, joia, in emisiunea Happy Music.

Printre recomandarile Biancai Mereuta se numara si cartile din colectia „De ce, de ce, de ce?”, aparute la Editura Casa, in care copiii descopera informatii reale despre lumea care ii inconjoara.

In varianta originala, in limba germana, colectia cuprinde in jur de 80 de carti, unele cu subiecte adresate copiilor pana in 4 ani, altele adresate copiilor de la 4 ani in sus.

In limba romana sunt disponibile in prezent in jur de 25 de titluri din aceasta serie, in care sunt abordate o multime de subiecte de interes pentru copii, de la forme si culori, anotimpuri, dinozauri, vapoare, vehicule de urgenta si astronauti la cum protejam mediul, cine locuieste in gradina, cum se masoara timpul sau cum functioneaza aparatele si instalatiile din casa.

Informatiile din carti sunt explicite, cu exemple de fapte din viata de zi cu zi, au o structura clara si logica si sunt ilustrate realist.

In opinia Biancai Mereuta, „aceste carti foarte clare, cu notiuni de referinta despre lumea in care traim si despre viata din jurul nostru sunt cele mai bune carti cu ajutorul carora copiii pot face cunostinta cu lumea”.

Afla mai multe despre colectia „De ce, de ce, de ce?” de la Bianca Mereuta, in podcastul de mai jos:

Bianca Mereuta este fondatoarea celei mai mari biblioteci private din Romania si a comunitatii online Ce le citim copiilor si vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, in emisiunea Happy Music!

Descopera AICI si mai multe lecturi pentru copii recomandate de Bianca Mereuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s