Sofia Georgiana Usturica, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Sofia Georgiana Usturica are 6 ani si a fost studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 15 – 21 februarie. 

Sofia iubeste muzica si dansul, face cursuri de chitara si dansuri populare, ii place sa se uite in timpul liber la Lara Croft, sa se joace cu parintii ei si si sa-l tina in brate pe fratiorul ei mai mic, Iustin.

Sofia crede ca are superputerea iubirii si ar vrea sa faca o magie ca sa poata calatori oriunde, cu ajutorul unui inel fermecat.

Iata cum a decurs Calatoria Sofiei de la Ou la SupererOU alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy:

Sofia a fost prezenta in direct, in studioul Itsy Bitsy, in emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina de luni, miercuri si vineri, alaturi de SuperZapa (luni), Spark (miercuri) si Spinner (vineri):

De asemenea, Itsy si Bitsy au avut-o pe Sofia invitata prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 7:00-9:00.

Calatoria Sofiei de la OU la SupererOU s-a incheiat cu o ceremonie de absolvire desfasurata duminica, 21 februarie, intre orele 11:00 si 12:00, si transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy.

Iata filmul petrecerii de absolvire a Sofiei:

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” se pot inscrie copii romani in varsta de maximum 10 ani, dispusi sa participe timp de o saptamana, zi de zi, la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy.

Participarea este gratuita, iar desemnarea copiilor care vor deveni studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy se va face in urma unei preselectii care se desfasoara in perioada 2 – 28 februarie. Detalii despre inscriere se gasesc AICI.

Descopera AICI si alti copii studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s