David Raducu, student la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

David Augustin Raducu are 7 ani si a fost student Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 5 – 11 aprilie. 

Lui David ii place sa deseneze, sa se dea in leagan, sa calatoreasca si sa se joace cu bakugani. Mai mult, daca are putea, ar crea o noua planeta, planeta „David”, iar toti locuitorii ar fi clonele lui si s-ar juca cu bakugani, asa cum face el.

Materia preferata a lui David este lucrul manual, deoarece ii place sa taie cu foarfeca. Este „expert cu foarfeca”, dupa cum declara chiar el.

Despre parintii sai, David spune ca au tot felul de superputeri: mama superputerea iubirii, iar tatal superputerile somnului si gatitului. Lui David ii place sa-si ajute tatal in bucatarie, sa gateasca si sa manance tot ce gatesc impreuna.

In saptamana 5 – 11 aprilie, David a fost student la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina si a descoperit cum e sa fii la radio.

David a fost prezent in direct, in studio, la emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00), iar Itsy si Bitsy l-au avut invitat prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata zilnic, de luni pana vineri.

Calatoria lui David de la OU la SupererOU s-a incheiat printr-o ceremonie de absolvire duminica, 11 aprilie, care a fost transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy.

Afla mai multe despre David Raducu din filmuletul de mai jos:

Despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” participa copii romani in varsta de maximum 10 ani, inscrisi in prealabil si selectati in urma unei preselectii. Mai multe detalii se gasesc AICI.

Descopera-i pe primii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy: Alexandra DiaconuDavid MarutaMatei Tudor PopescuCarina DanetiuMara DobreMihai Cristian MogosSofia UsturicaRadu Leu.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s