Alexandra Diaconu, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Alexandra Ioana Diaconu are 9 ani si a fost studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 29 martie – 4 aprilie. 

Alexandrei ii place sa se joace Minecraft si PS4, sa picteze, sa faca actorie, canto si inot de performanta. Totodata, Alexandra e pasionata de cultura japoneza, de la filme si anime-uri la mancaruri si muzica.

De asemenea, crede ca nu ar putea sa traiasca fara iubire si isi iubeste mult familia si animalele de companie, cu care petrecere foarte mult timp.

Nu in ultimul rand, Alexandra crede ca superputerea ei este intonatia, care o ajuta atat la scoala, cat si la lectiile de actorie.

In saptamana 29 martie – 4 aprilie, Alexandra a fost studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina si a descoperit cum e sa fii la radio.

Alexandra a fost prezenta in direct, in studio, la emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00), iar Itsy si Bitsy au avut-o invitata prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata zilnic, de luni pana vineri, iar joi in studio. 

Calatoria Alexandrei de la OU la SupererOU s-a incheiat printr-o ceremonie de absolvire care a avut loc duminica, 4 aprilie, si care a fost transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy.

Urmareste mai jos filmul petrecerii de absolvire a Alexandrei:

Afla mai multe despre Alexandra din filmuletul de mai jos:

Despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” participa copii romani in varsta de maximum 10 ani, inscrisi in prealabil si selectati in urma unei preselectii. Mai multe detalii se gasesc AICI.

Descopera-i pe primii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy: David Maruta, Matei Tudor Popescu, Carina Danetiu, Mara Dobre, Mihai Cristian Mogos, Sofia Usturica, Radu Leu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s