David Maruta, absolvent al Scolii de SuperEroi – Invata oul pe gaina

David Alexandru Maruta are 10 ani si a fost student la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 22 – 28 martie. 

David locuieste in Bucuresti impreuna cu parintii sai, Andra si Catalin Maruta, si cu Eva, sora lui mai mica.

Lui David ii place sa-si petreaca timpul impreuna cu familia, jucand „Nu te supara, frate” sau „Twister” si uitandu-se la filme.

Ii place sa inoate, sa alerge, sa sa plimbe cu bicicleta, sa se joace cu animalele sale si sa picteze, iar daca ar putea face o magie care sa schimbe lumea, ar vrea sa reduca poluarea, inlocuind masinile pe benzina cu masini electrice.

Lui David ii place sa se distreze si sa-i amuze pe cei din jur si reuseste sa faca asta inclusiv prin intermediul canalelor sale de socializare: YouTube, Instagram, Facebook si Tik Tok.

In saptamana 22-28 martie, David a fost student la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina si a descoperit cum e sa fii la radio.

David a fost prezent in direct, in studio, la emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00), iar Bitsy l-a avut invitat in ItsyBitsyNeata zilnic, de luni pana vineri, atat prin telefon, cat si in studio, joi. 

Calatoria lui David de la OU la SupererOU s-a incheiat printr-o ceremonie de absolvire care a avut loc duminica, 28 martie, si care a fost transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy. Gazdele ceremoniei au fost SuperZapa si Spinner.

Afla mai multe despre David Maruta din filmul de mai jos:

Despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” participa copii romani in varsta de maximum 10 ani, inscrisi in prealabil si selectati in urma unei preselectii. Mai multe detalii se gasesc AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s