Mihai Cristian Mogos, student la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Mihai Cristian Mogos are 6 ani si a venit la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 22 – 28 februarie. 

Mihai se joaca mult cu mingiute, robotei, bakugani, magneti si piese Lego, dar prefera joaca cu tatal sau si cu prietenul lui cel mai bun, Radu.

Mihai vrea sa devina chimist si face tot felul de experimente cu tot ce gaseste prin casa. I-ar placea, totusi, sa devina si bucatar, pentru ca ii place mult sa gateasca si sa manance. Stie sa faca snitele, prajituri, bombonele si clatite. In plus, stie sa spele si vasele.

Mihai spune ca are foarte multe superputeri, cum ar fi sa alerge foarte repede sau sa se catere foarte sus.

Mihai a fost prezent in direct, in studioul Itsy Bitsy, in emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina de luni, miercuri si vineri, intre orele 17:00 si 19:00.

Gazdele emisiunii vor fi SuperZapa (luni), Spark (miercuri) si Spinner (vineri).

De asemenea, Itsy si Bitsy l-au avut pe Mihai invitat prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 7:00-9:00.

Calatoria lui Mihai de la OU la SupererOU s-a incheiat printr-o ceremonie de absolvire care a avut loc duminica, 28 februarie, si care a fost transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy. Gazdele ceremoniei au fost SuperZapa si Spinner.

Urmareste mai jos filmul absolvirii: 

Afla mai multe despre Mihai Cristian Mogos din filmul de mai jos: 

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” se pot inscrie copii romani in varsta de maximum 10 ani, dispusi sa participe timp de o saptamana, zi de zi, la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy.

Participarea este gratuita, iar desemnarea copiilor care vor deveni studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy se va face in urma unei preselectii care se desfasoara in perioada 2 februarie -15 martie. Detalii despre inscriere se gasesc AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s