Mara Dobre, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Mara Dobre are 9 ani si a fost prezenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 1 – 7 martie.

Marei ii place sa alerge si sa se joace cu mama si prietenii, sa faca puzzle si lego.

Mara face homeschooling si, inainte de pandemie, facea o gramada de cursuri care ii ocupau tot timpul. A facut oratorie, aritmetica mentala, dans sportiv, inot, pictura, programare, engleza si chineza.

Cel mai mult, insa, Mara iubeste animalele, iar visul ei este sa devina medic veterinar. Inca de pe acum, are grija de toate animalele sale, face voluntariat la un adapost de catei si a salvat, de pe strada, un porumbel lovit.

Mara a fost prezenta in direct, in studioul Itsy Bitsy, in emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, alaturi de SuperZapa (luni), Spark (miercuri) si Spinner (vineri).

De asemenea, Itsy si Bitsy au avut-o pe Mara invitata prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata in fiecare zi, de luni pana vineri.

Calatoria Marei de la OU la SupererOU s-a incheiat duminica, 7 martie, printr-o ceremonie de absolvire transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy. Gazdele ceremoniei au fost SuperZapa si Spinner.

Urmareste filmuletul de mai jos si afla mai multe despre Mara Dobre, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe Gaina: 

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” se pot inscrie copii romani in varsta de maximum 10 ani, dispusi sa participe timp de o saptamana, zi de zi, la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy.

Participarea este gratuita, iar desemnarea copiilor care vor deveni studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy se va face in urma unei preselectii care se desfasoara in perioada 2 februarie -15 martie. Detalii despre inscriere se gasesc AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s