Primavara, anotimpul ideal pentru schimbari in casa

Primavara aduce nu doar flori, verdeata si zile tot mai calde, ci si energie si idei pentru proiecte noi. Iar cand vezi cum se innoieste natura odata cu venirea primaverii, primele idei de proiecte care iti vin in minte sunt legate, de obicei, de schimbari in casa.

Gandeste-te putin la toate schimbarile, mai mici sau mai mari, pe care vrei sa le faci in casa. Poate ai o lista lunga de schimbari si investitii de facut sau poate vrei doar sa redecorezi pe ici, pe colo.

Cu putina atentie si pricepere poti da un suflu nou dormitorului sau sufrageriei fara cheltuieli foarte mari. Iata cateva idei practice de care sa tii cont:

  • schimba perdelele si draperiile cu unele noi.
  • schimba husele canapelei sau cuvertura de pe pat.
  • adauga cateva perne decorative in culori vesele.
  • rearanjeaza mobila in camera, lasand sa intre cat mai multa lumina naturala.
  • decoreaza spatiul cu plante verzi si flori.

Asa-i ca ti-ai imaginat deja cat de bine te vei simti odata ce vei pune in practica toate aceste idei?

Cu o asemenea lista de modificari de facut e o placere sa te gandesti la schimbarile din casa ta, mai ales ca nu ai nevoie de ajutor. Ce faci, insa, daca ai nevoie de schimbari in casa „mai serioase”, cum ar fi schimbarea instalatiei sanitare sau zugravirea casei? Unde gasesti un zugrav, un instalator sau un electrician care sa faca treaba buna?

S-ar putea sa oftezi doar la gandul stresului care vine la pachet odata cu aventura cautarii profesionistilor de care ai nevoie. Dar asta inseamna ca nu ai aflat inca de aplicatia Feexers, conceputa tocmai pentru a simplifica aventura cautarii unui Feexer.

Aplicatia, care are deja peste 12.000 de clienti doar in Bucuresti, iti pune la dispozitie profesionisti dintr-o multime de domenii, certificati si verificati. In plus, aplicatia ofera, pentru toti profesionistii disponibili, evaluari permanente facute de clienti, iar pana acum, 91% din joburi au fost evaluate cu 5 stele, reprezentand rating-ul maxim.

Mai mult, Feexers a simplificat si procedurile de plata. Astfel, prin intermediul aplicatiei platesti serviciile in siguranta, printr-un singur click, si primesti automat factura si garantie.

In contextul pandemiei de coronavirus, simplificarea procedurilor de plata este o masura importanta si necesara. Feexers ofera, insa, pentru toate serviciile pe care le pune la dispozitie, siguranta maxima legata de respectarea normelor pentru preventia Covid.

In plus, aplicatia ofera suport clienti 24/7, iar daca o recomanzi unui prieten primiti amandoi cate un voucher de 30 lei.

Asadar, instaleaza-ti Feexers si bucura-te in voie de primvara si de pofta de schimbare pe care ti-o da!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s