Activitati pentru copii la Muzeul Satului, in vacanta de primavara

Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti invita copiii sa isi petreaca in aer liber o saptamana din vacanta de primavara si sa participe la o serie de ateliere de creatie, coordonate de mesteri iscusiti.

Copiii au ocazia sa participe la un atelier de incondeiat oua, alaturi de Cristina Niga, din comuna Paltinu, judetul Suceava, un atelier de jucarii din lemn, alaturi de Corneliu Zaharescu, din Bucuresti, un atelier de papusi, cu Doina Khalvati, din Bucuresti, si la un atelier de bricolaj coordonatorul este Luminita Voica.

Atelierele sunt adresate copiilor cu varsta intre 6  si 14 ani si au loc in perioada 19-23 aprilie 2021, de luni pana vineri, intre orele 11.00 si 14.00.

Participantii au posibilitatea sa opteze la inscriere pentru un atelier/zi sau pentru un singur atelier/saptamana.

Materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori ai atelierelor. Costul unui atelier este de  30  de lei/participant si se poate achita la casieria muzeului, in data de 19 aprilie.

Atelierele se organizeaza pentru 8 copii/atelier, respectand normele in vigoare.

Detalii suplimentare si inscrieri se fac la adresa: programe.culturale@muzeul-satului.ro.

De asemenea, Muzeul Satului sarbatoreste anul acesta Floriile in perioada 24-25 aprilie, organizand  evenimentul „Vin Floriile cu soare si soarele cu Florii”.

Sarbatoarea Floriilor ofera vizitatorilor ocazia sa se intalneasca cu mesteri populari, artisti plastici si creatiile lor, iar copiilor le da posibilitatea de a participa la ateliere interactive de incondeiere a oualor si tesut.

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s