Letitia Paune, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Letitia Paune are 8 ani si a fost prezenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 12 – 18 aprilie. 

Daca ar putea, Letitia si-ar petrece toata ziua cantand si dansand. Aproape a reusit, tinand cont de faptul ca ia lectii de dans, chitara, canto si actorie.

In timpul liber, Letitiei ii place sa faca bratari din ata si din elastice, sa joace carti, sa deseneze, sa se plimbe cu hoverboardul sau cu bicicleta si sa gateasca dulciuri impreuna cu parintii ei.

Letitiei ii plac mult copiii si vrea sa devina invatatoare. De asemenea, iubeste animalele si isi doreste ca, atunci cand va fi mare, sa le salveze de pe strada si sa le ingrijeasca.

Daca ar putea sa aiba superputeri si sa faca magii, Letitiei i-ar placea sa poata face gheata, sa aiba telekinezie, sa se teleporteze, sa dea timpul inapoi si sa se poata culca atunci cand vrea.

In saptamana 12 – 18 aprilie,

Letitia a fost studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in perioada 12-18 aprilie si a descoperit cum e sa fii la radio.

Letitia a fost prezenta in direct, in studio, la emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00), iar Itsy si Bitsy o vor avea invitata prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata zilnic, de luni pana vineri. 

Calatoria Letitiei de la OU la SupererOU s-a incheiat printr-o ceremonie de absolvire plina de joaca si surprize, transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy.

Afla mai multe despre Letitia Paune din filmuletul de mai jos:

Despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” participa copii romani in varsta de maximum 10 ani, inscrisi in prealabil si selectati in urma unei preselectii. Mai multe detalii se gasesc AICI.

Descopera-i pe primii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy: David RaducuAlexandra DiaconuDavid MarutaMatei Tudor PopescuCarina DanetiuMara DobreMihai Cristian MogosSofia UsturicaRadu Leu.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s