Maia Proteasa, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Maia Proteasa are 10 ani si a fost prezenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 17 – 23 mai. 

Maiei ii plac desenul, pictura si pianul, ii place sa citeasca si sa scrie povesti, sa asculte muzica si sa joace Roblox, dar si sa se joace cu prietenii. De asemenea, ii place sa se rostogoleasca pe dealuri, sa se catere in copaci si sa mearga la tara la bunici, sa se joace Leapsa si De-a v-ati ascunselea.

In saptamana 17 – 23 mai, Maia a participat la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina si a descoperit cum e sa fii la radio.

Maia a fost prezenta in direct, in studio, la emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00), iar Itsy si Bitsy au avut-o invitata in emisiunea ItsyBitsyNeata zilnic, de luni pana vineri.

Afla mai multe despre Maia Proteasa din filmuletul de mai jos:

 

Despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” participa copii romani in varsta de maximum 10 ani, inscrisi in prealabil si selectati in urma unei preselectii. Mai multe detalii se gasesc AICI.

Descopera-i pe primii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy: Iovana AlbuAndreea MireaLetitia PauneDavid RaducuAlexandra DiaconuDavid MarutaMatei Tudor PopescuCarina DanetiuMara DobreMihai Cristian MogosSofia UsturicaRadu Leu.

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s