Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria a lansat provocarea sportiva caritabila #10MicaTZOPAIALA!

Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria a dat startul mai multor provocari inedite in online pentru a strange fonduri pentru educatia a peste 80 de copii din familii vulnerabile.

Provocarile au inceput sambata, 15 mai, si vor putea fi efectuate pana la data de 1 Iunie de intreaga familie, adulti si copii, chiar si de bunici, toate in scop caritabil.

Prin aceasta provocare, Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, care anul acesta implineste 10 ani de activitate in slujba celor defavorizati, isi propune sa stranga 60.000 EUR pentru sustinerea timp de un an a noului centru educational deschis de catre fundatie anul acesta in Corbeanca.

„Pentru copiii care provin din familii defavorizate, riscul de abandon scolar a fost mereu crescut. Traind in conditii grele, in familii cu mari lipsuri materiale, dezbinate sau cu grad ridicat de violenta domestica, fara acces la curent electric, calculatoare si internet, cei mai multi dintre acestia au intrat intr-o <<vacanta>> care risca sa continue cu un final mai trist chiar deat cel al parintilor lor. Am descoperit in Corbeanca copii de clasa a III-a care, din pacate, nu stiu sa scrie sau sa citeasca si multi altii care au nevoie de conditii decente pentru a putea invata, grija si dedicare si, mai ales, o alimentatie nutritiva atat de necesara unei dezvoltari armonioase!” a declarat Cristiana Mateoiu, Director Executiv al Fundatiei.

De la an la an, provocarile Mica Tzopaiala devin din ce in ce mai complexe si se desfasoara pe mai multe platforme, din dorinta de a acoperi cat mai multe activitati sportive preferate de participanti. Anul acesta, poti participa la eveniment in diverse moduri:

  • Danseaza pe TikTok, Instagram si Facebook cu iepurasul Tzopaila (filtru AR) pe melodia `Loca` by Moonlight & Dayana;
  • Alearga sau sari coarda timp de 10 zile prin platforma SmartRaces.ro;
  • Fa fitness sau zumba timp de 1 luna pe Yump.ro;
  • Sari pe ghete pe 23 mai la Antrenament Kangoo Jumps in aer liber din incinta Clubului Sportiv Olimpic Bucuresti;
  • Sau pur si simplu doneaza direct pentru copiii din Corbeanca daca iti doresti sa faci bine, dar sportul nu ti se potriveste.

Da binele mai departe: filmeaza-te facand provocarile sportive, posteaza pe canalele de Social Media si da tag #10MicaTzopaiala.

Detalii despre eveniment se gasesc pe site-ul fundatiei, aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s