Iovana Albu, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Iovana Albu are 6 ani si a fost prezenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 10 – 16 mai. 

Iovana este pasionata de pictura, ii place sa joace fotbal cu tatal sau, sa manance inghetata si sa se distreze alaturi de colegii de la scoala.

Iovana are chiar si un prieten imaginar – Tino Inventino – care pune foarte multe intrebari.

In saptamana 10 – 16 mai, Iovana a fost prezenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina si a descoperit cum e sa fii la radio.

Iovana a fost prezenta in direct, in studio, la emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00), iar Itsy si Bitsy au avut-o invitata prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata zilnic, de luni pana vineri.  

Calatoria Iovanei de la OU la SupererOU s-a incheiat printr-o ceremonie de absolvire care a avut loc duminica, 16 mai, transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy.

Urmareste mai jos petrecerea de absolvire a Iovanei:

Afla mai multe despre Iovana Albu din filmuletul de mai jos:

Despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” participa copii romani in varsta de maximum 10 ani, inscrisi in prealabil si selectati in urma unei preselectii. Mai multe detalii se gasesc AICI.

Descopera-i pe primii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy: Andreea MireaLetitia PauneDavid RaducuAlexandra DiaconuDavid MarutaMatei Tudor PopescuCarina DanetiuMara DobreMihai Cristian MogosSofia UsturicaRadu Leu.

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s