Andi Ciubuciu, student la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Andi Ciubuciu are 6 ani si este studentul saptamanii 21-27 iunie la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina.

El a fost prezent in direct, in studio, in emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00), Spinner (vineri, 16:00-18:00), iar Itsy si Bitsy l-au avut invitat in emisiunea ItsyBitsyNeata zilnic, de luni pana vineri, si in studio joi. 

Calatoria lui Andi de la OU la SupererOU s-a incheiat duminica, 27 iunie, printr-o ceremonie de absolvire transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy.

Afla mai multe despre Andi Ciubuciu din filmuletul de mai jos:

Despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” participa copii romani in varsta de maximum 10 ani, inscrisi in prealabil si selectati in urma unei preselectii. Mai multe detalii se gasesc AICI.

Descopera-i pe primii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy: Anna Stefania ChiruMariuca NicolescuMaia Proteasa, Iovana AlbuAndreea MireaLetitia PauneDavid RaducuAlexandra DiaconuDavid MarutaMatei Tudor PopescuCarina DanetiuMara DobreMihai Cristian MogosSofia UsturicaRadu Leu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s