Mariuca Nicolescu, studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

Mariuca Nicolescu are 10 ani si a fost studenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina in saptamana 7 – 13 iunie. 

Mariuca are multe pasiuni. Ii place sa danseze pe patine cu rotile, sa citeasca, sa compuna povesti si sa manance inghetata.

Are deja mai multe povesti scrise, iar una dintre ele a fost chiar publicata, la finalul anului trecut. E vorba despre „Lucia in cautarea Luminii fermecate„, o poveste despre o fetita pe care o apasa o intrebare: „Cum imi gasesc lumina?”.

De asemenea, Mariucai ii place sa faca si vloguri, sa filmeze si sa editeze clipuri video.

In saptamana 7 – 13 iunie, Mariuca a fost prezenta la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina si a descoperit cum e sa fii la radio.

Ea a fost prezenta in direct, in studio, la emisiunea Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy alaturi de SuperZapa (luni, 18:00-20:00), Spark (miercuri, 16:00-18:00) si Spinner (vineri, 16:00-18:00), iar Itsy si Bitsy au avut-o invitata prin telefon in emisiunea ItsyBitsyNeata zilnic. 

Calatoria Mariucai de la OU la SupererOU s-a incheiat duminica, 13 iunie, cu o ceremonie de absolvire transmisa LIVE la radio si pe Facebook Itsy Bitsy.

Afla mai multe despre Mariuca Nicolescu din filmuletul de mai jos: 

Despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” participa copii romani in varsta de maximum 10 ani, inscrisi in prealabil si selectati in urma unei preselectii. Mai multe detalii se gasesc AICI.

Descopera-i pe primii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy: Mariuca NicolescuMaia Proteasa, Iovana AlbuAndreea MireaLetitia PauneDavid RaducuAlexandra DiaconuDavid MarutaMatei Tudor PopescuCarina DanetiuMara DobreMihai Cristian MogosSofia UsturicaRadu Leu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s