Spirit neimblanzit, un nou film de animatie pentru toata familia, la cinema!

Incepand din 2 iulie poate fi urmarita la cinema o noua animatie creata de DreamWorks AnimationSpirit Neimblanzit, o aventura spectaculoasa despre o fata neinfricata care tanjeste dupa un loc de apartenenta si care descopera un spirit inrudit atunci cand viata ei se intersecteaza cu un cal salbatic.

Filmul spune povestea lui Lucky Prescott, care nu si-a cunoscut niciodata cu adevarat mama care a murit, o talentata calareata de rodeo din Miradero, un orasel de frontiera. La fel ca mama ei, Lucky nu este un fan al regulilor si restrictiilor, ceea ce o ingrijoreaza pe Cora, matusa care are grija de ea.

Lucky a crescut intr-un oras de pe Coasta de Est, sub supravegherea stricta a Corei, dar, cand Lucky isi forteaza norocul cu prea multe escapade riscante, Cora o trimite inapoi in Miradero la tatal ei, Jim.

Lucky se simte ca un peste pe uscat in micul orasel, dar totul se schimba atunci cand il intalneste pe Spirit, un mustang salbatic cu o fire independenta, si se imprieteneste cu doi calareti locali.

Filmul este distribuit de RO Image si poate fi urmarit in cinematografele din tara incepand din 2 iulie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s